Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    05. Veljača 2018. 13:39

Suncokretice super za uspavljivanje..nadam se da si nasla svoju metodu 😉
    Sretna okvir je super.
    I me super za setnju i lijepo vrijeme..kod nas tmurno i hladno.
    Muz mi isao danas poslom u zagorje i 8 ujutro uz cestu na polju vidi psa kako lezi..vidio ga je u zadnji cas i projurio je nije se mogao zaustavljati i kad se vracao vidi pas lezi na istom mjestu. Stao je na sva 4 uz cestu i dođe do psa a on se jadan sav trese sa otrgnutim lancem oko vrata. Ocito ozlijeđen. Htio ga je uzeti da ga utrpa u auto ali pas je u šoku pokusao ga je ugristi i rezi. Zove vet prebacuju ga na drugog vet koji mu kaze da je on privatnik i da moguce da mu nitko nece platit lijecenje tog psa!!! Muz ga je doslovno pitao jeste vi postali vet zbog novaca ili ljubavi prema zivotinjama. Fuj!
    Onda je zvao komunalca jednog koji ga je prebacio na komunalca drugog koji je na kraju dosao i pas je zbrinut. Sutra cu zvati tamo u skloniste da vidim sta je sa njim..siroce nejde mi iz glave taj pas koji tko zna od kada tamo lezi na ovoj zimi u agoniji 😥
    Ja sam jedna od onih koja da dobije na lotu bi zbrinula sve pse..sve  bi ih sve udomila 😀

• sretna
    05. Veljača 2018. 13:40

Barbi13

Evo i nas iz setnje,malo je hladno al nema veze bar je to odspavala usput bile na placi malo kupile mrkvice i jabuke😊😊sretna prekrasno si napravila okvir😍😍

Ma nisam ga ja radila 😄 ja sam ga narucila od zene koja ih radi. Radi i reze sama sve te oblike rucno 😊

• Srnac
    05. Veljača 2018. 13:43

Hahah ja sam sad krenula komentirati sretna sta si ti radila taj okvir!!?? Reko daj zeno biznis pokreni 😀
    Vidim ipak nisi ali s obzirom na vijenac, bor, krafne itd nebi me cudilo.

• Dena1009
    05. Veljača 2018. 13:45

Pozdrav klokanice☺
    Mi smo jucer ujutro stigli doma, put je bio ok, V je vecinu prespaval, nije bilo plakanja ni nervoze, sve u svemu super je podnio☺
    Jucer su se svi sjatili oko nkega pa je malo u soku, al super podnosi. U noci se probudil vec u pola 1 i malo prodaval zjake. Ja sam kronicno neispavana, zadnji put sam spavala u cetvrtak 😣😣 Sjedim kod frizerke, konacno 😄 kosica baj baj😏😏 Imam zaostatke od petka 🙄🙄

url=https://lilypie.com]

• sretna
    05. Veljača 2018. 13:52

Srnac

Hahah ja sam sad krenula komentirati sretna sta si ti radila taj okvir!!?? Reko daj zeno biznis pokreni 😀
    Vidim ipak nisi ali s obzirom na vijenac, bor, krafne itd nebi me cudilo.

Hahaha, a nisam!  Pokrenula bi biznis da to znam radit 😄 inace ako koga zanima, stranica na faceu se zove Lovely things. Vec imam par okvira od te zene i za babinje uzimam okvire. Svaki put sam odusevljena 😊

• sretna
    05. Veljača 2018. 13:54

Dena1009

Pozdrav klokanice☺
    Mi smo jucer ujutro stigli doma, put je bio ok, V je vecinu prespaval, nije bilo plakanja ni nervoze, sve u svemu super je podnio☺
    Jucer su se svi sjatili oko nkega pa je malo u soku, al super podnosi. U noci se probudil vec u pola 1 i malo prodaval zjake. Ja sam kronicno neispavana, zadnji put sam spavala u cetvrtak 😣😣 Sjedim kod frizerke, konacno 😄 kosica baj baj😏😏 Imam zaostatke od petka 🙄🙄

Uuuzivaaaj! I super za dobar put! Sad ces imat i pomoci oko V pa ces i ti odmorit 😊

Kiki156
    05. Veljača 2018. 14:50

Srnac kako polegnes bebu na trbuh? Ja ako ga budnig stavim odmah se dize na ruke, a ako zaspi na meni pa ga idem spustit probudio bi se dok ga izvrtim na trbuh. Ima neka metoda? 
    Sretna super je okvir!
    Dena jeeeej super za dobar put! Uzivaj ☺️

• Srnac
    05. Veljača 2018. 15:08

Kiki156

Srnac kako polegnes bebu na trbuh? Ja ako ga budnig stavim odmah se dize na ruke, a ako zaspi na meni pa ga idem spustit probudio bi se dok ga izvrtim na trbuh. Ima neka metoda?
    Sretna super je okvir!
    Dena jeeeej super za dobar put! Uzivaj ☺️

Kiki ja ga uspavam i polegnem na leđa. On se odmah krene budit, grebanje po glavi, gunđanje. Samo ga prevrnem na trbuh tu malo okrece glavu lijevo, desno, pokusava ju dignut, stenje, ja lupkam po guzi i vicem ššš i zaspi 😀

• Srnac
    05. Veljača 2018. 15:09

Dena super za put. Bravo za V!
    Sad laganini odmor 😉

Kiki156
    05. Veljača 2018. 15:24

Hvala Srnac, probat cemo i to 😌 a jesu mu ruke uz tijelo ili ispred glave, kad lezi na trbuhu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.