Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    05. Veljača 2018. 12:22

Kiki, da, tako i ja radim sto se tice SSSSS.. jer ga ne zelim naviknuti na uspavljivanje na cici bas jer mi je i ovako cesto na cici a jos i pri spavanju... ah jooojjj... al mi SSSSSS pali kad je smireniji...

I_me
    05. Veljača 2018. 12:29

Dobar daaaan! Vani je toplo i sunce i upravo smo se vratili iz setnje! 😊
    Ujitro sam oprala nesto fuga i pod sa parnim i zadovoljna sam. Ne ostavlja jako mokro. Ostao mi jos tepih. To cu tokom dana kako mi slapa dopusti.
    Suncokretice bravo! Nadam se da ce ti ta metoda i dalje funkcionirati. 😊
    Romi- javi kako prosao pregled

Suncokretica
    05. Veljača 2018. 12:37

Probajte, nama je upalilo ali svaka beba je drugačija. Ja sam mislila da ju nikad neću moći uspavati preko dana u krevetu. I navečer smo muku mučili s uspavljivanjem ali očito traži utjehu mame da može utonuti u san.
    Poanta je da se uspava polubudna ili budna u krevetu jer onda zna da tamo spava ,ako zaspu na rukama ili cici sigurno se budi jer traži mamu.
    Podizanja je bilo oko 10 i vrlo kratko ,par sekundi samo da se smiri i stane plakati. Trajalo je u biti relativno kratko oko 10 min ,samo sam bila uz nju da budem sigurna da je zaspala. 
    Tako smo uspjeli dvaput danas ujutro jer je ona umorna nakon sat vremena. Nju i dalje grčevi bude pa ne spava duže od sat vremena i lošije spava po noći. Kad prođu sigurno će i duže izdržati budna pa ćemo imati manje dnevnih uspavljivanja.
    Nadam se da će s vremenom biti manje dizanja i plača i da će se sama moći smiriti. Ne očekujem promjene preko noći al je i ovo za nas uspjeh. Za dva mjeseca se nadam bržem procesu uz manje nervoze 
    A riječi ne želim govoriti jer onda samo gleda i sluša ali svatko može naći način koji njemu paše, meni je ovo ššššš ok.
    I dalje jednom dnevno idemo van u šetnju jer moramo na zrak i to nam je gušt. Jako joj pomaže za grčeve i smiruje ju, tu pošteno odspava po 3 h. Kad se onako zaljepi za mene i zaspe,  toga se ne odričem 

Suncokretica
    05. Veljača 2018. 12:42

I nadam se da će s vremenom moći tako zaspati bez dude i krpice i po danu. Sad joj moram zamračiti i pokriti oči jer ih ne zna zažmiriti ako nešto vidi. 
    Kao s vremenom će biti dovoljno reći ššššš pa da zna da slijedi spavanje.
    Korak po korak i do godinu dana ćemo se valjda naučiti 

• sretna
    05. Veljača 2018. 13:07

Patrik ima svoj prvi persinalizirani okvir 😍

• sretna
    05. Veljača 2018. 13:09

Iduci tjedan imamo 3 djecja rodendana, jedan u utorak pa srijedu i jedan za vikend! Bit ce veseeeeelo, a ja bez muza 😭

barbs
    05. Veljača 2018. 13:23

Sretna, aaajmeeee 😍😍😍😍 Preeeedivno!! Uuuu sretnooo 
    Suncokretice, treba pokusati sve 😊😉 Ja budem probala veceras 😂😂😂😂😂😂
    I me, neka ste prosetale... i mi smo 😊😉 Hladnooo je vaniii

• Srnac
    05. Veljača 2018. 13:25

Jao Luce, Sanjchi, Kiki šok nad šokovima. I sva sreca nije im bilo nista a tebi svejedno za lec na pod i umrijet. Moj T se isto zagrcne kad hlapljivo jede..prvih par puta sam premrla sad ga samo dignem malo preko ruke i potapsam po leđima. Najvise se zagrcava po noci jer tad najhlapljivije jede pa ga ni ne vidim samo cujem da se gusi, prebacim ga i idemo dalje..ali prvih par x drama. 
    Sanjchi predivna jeeeeee. Obozavam mjesance..oni "najruzniji" su meni najljepsi. 
    Moj T je isti ja..ja si sva pucam od ponosa kad to svi na kilometar vidi a muz je vec naviknuo. Tu i tamo mu netko iz pristojnosti kaze da ima neceg njegovog pa si je sretan 😀
    Prijavljujem fantasticnu noc! Zaspao u ponoc pa buđenje u 3 pa pola 8 i pola 12 kad smo ustali. Opet na trbuhu.
    Marijana tvoja metoda je za to zasluzna. Hvala ti do neba. Ne zelim se jos nadati da je to to ali ako je i slucajnost hvala ti na ove dvije noci 😉

Barkleys
    05. Veljača 2018. 13:26

Suncokretica

Probajte, nama je upalilo ali svaka beba je drugačija. Ja sam mislila da ju nikad neću moći uspavati preko dana u krevetu. I navečer smo muku mučili s uspavljivanjem ali očito traži utjehu mame da može utonuti u san.
    Poanta je da se uspava polubudna ili budna u krevetu jer onda zna da tamo spava ,ako zaspu na rukama ili cici sigurno se budi jer traži mamu.
    Podizanja je bilo oko 10 i vrlo kratko ,par sekundi samo da se smiri i stane plakati. Trajalo je u biti relativno kratko oko 10 min ,samo sam bila uz nju da budem sigurna da je zaspala.
    Tako smo uspjeli dvaput danas ujutro jer je ona umorna nakon sat vremena. Nju i dalje grčevi bude pa ne spava duže od sat vremena i lošije spava po noći. Kad prođu sigurno će i duže izdržati budna pa ćemo imati manje dnevnih uspavljivanja.
    Nadam se da će s vremenom biti manje dizanja i plača i da će se sama moći smiriti. Ne očekujem promjene preko noći al je i ovo za nas uspjeh. Za dva mjeseca se nadam bržem procesu uz manje nervoze
    A riječi ne želim govoriti jer onda samo gleda i sluša ali svatko može naći način koji njemu paše, meni je ovo ššššš ok.
    I dalje jednom dnevno idemo van u šetnju jer moramo na zrak i to nam je gušt. Jako joj pomaže za grčeve i smiruje ju, tu pošteno odspava po 3 h. Kad se onako zaljepi za mene i zaspe, toga se ne odričem

Ajme super. Mi smo još na dekici 😂 ali uskoro ćemo i mi početi praksati uspavljivanje u krevetiću (kad ga kupimo). Inače da, ja gdje god da sam čitala o uspavljivanju svi savjetuju dijete polubudno ubacit u krevetić jer ako zaspe na rukama i prene se u snu i skuži da je na drugom mjestu onda će se skroz razbuditi/plakati jer mu je čudno. Tako da, svaka čast, samo se drži rutine i shvatit će pa će već sama kužiti. 👍👍👍 

• Barbi13
    05. Veljača 2018. 13:28

Evo i nas iz setnje,malo je hladno al nema veze bar je to odspavala usput bile na placi malo kupile mrkvice i jabuke😊😊sretna prekrasno si napravila okvir😍😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.