Sanjchi prava diva,nema šta,a kako samo dudu ima,moja neće pa neće,a ruke žvače
Tako i moja! Ista stvar. I znaju joj se od dekice ili tetre napraviti i mucice između prstića! Pa to skidam svako malo. Bojim se da ne proguta! Jel ti pereš njene ruke? Btw koliko je tvoja L stara? Svi imamo svoje L. 😂
Kleaiva - janje XD imamo ga i mi. Dora je medena. Baš je tamna.
Btw ja sam dobila menzu odmah, nakon 7 tjedana krvarenja na pregledu mi je rekla sve 5 nakon poroda a ovo bi mogla biti dama. XD xD. Iskreno nisam čula da je netko tako odmah dobio da mu se samo nastavilo krvarenje. 🙄🙄 Ali eto, vidjet ćemo kad će druga doći.
Sanjchi, lako se zabunis 😂😂😂 Ja sam npr znala samo kad je vikend jer je muz doma... sad treniram i onda nekako popamtim dane... prije su mi vikendi bili bitni
Sanjchi, lako se zabunis 😂😂😂 Ja sam npr znala samo kad je vikend jer je muz doma… sad treniram i onda nekako popamtim dane… prije su mi vikendi bili bitni
E pa bas to😂😂😂
😂😂😂😂😂😂
Ja muza cekam da dodje doma s posla samo da mu Diega proslijedim hahhaah
Mi smo u djiru 😍
Sanjchi, uzivaj!
Nego... ja sam sanjala da sam rodila curicu (uz Diega)... 9mj razlike... Nia... 3500g i 50cm... a muz me.porodio... znaci, poslala sam to njemu porukom i rekao je da se t
Sanjchi, lako se zabunis 😂😂😂 Ja sam npr znala samo kad je vikend jer je muz doma… sad treniram i onda nekako popamtim dane… prije su mi vikendi bili bitni
E pa bas to😂😂😂
😂😂😂😂😂😂
Ja muza cekam da dodje doma s posla samo da mu Diega proslijedim hahhaah
Mi smo u djiru 😍
Sanjchi, uzivaj!
Nego… ja sam sanjala da sam rodila curicu (uz Diega)… 9mj razlike… Nia… 3500g i 50cm… a muz me.porodio… znaci, poslala sam to njemu porukom i rekao je da se t
*toliko glasno nasmijao da su ga pitali da li je dobro 😂😂😂
Barbs 😂😂😂😂 hmmmmm, sad da vidimo sta ce biti za 9 mj 😄
Kleaiva i sanjchi curke su prekrasne!
Barbs 😂😂😂😂 hmmmmm, sad da vidimo sta ce biti za 9 mj 😄
Kleaiva i sanjchicurke su prekrasne!
Place mi seeee...
Slatki ti je taj tvoj.decko 😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji