Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    29. Siječanj 2018. 11:24

sanjchi255

Sretna😂😂😂😂

Mislis da nisam opet cmoljila? 😍😢

Barkleys
    29. Siječanj 2018. 11:51

Romi

Sanjchi prava diva,nema šta,a kako samo dudu ima,moja neće pa neće,a ruke žvače

Tako i moja! Ista stvar. I znaju joj se od dekice ili tetre napraviti i mucice između prstića!  Pa to skidam svako malo. Bojim se da ne proguta! Jel ti pereš njene ruke? Btw koliko je tvoja L stara? Svi imamo svoje L. 😂

Barkleys
    29. Siječanj 2018. 11:57

Kleaiva - janje XD imamo ga i mi. Dora je medena. Baš je tamna.
    Btw ja sam dobila menzu odmah, nakon 7 tjedana krvarenja na pregledu mi je rekla sve 5 nakon poroda a ovo bi mogla biti dama. XD xD. Iskreno nisam čula da je netko tako odmah dobio da mu se samo nastavilo krvarenje. 🙄🙄 Ali eto, vidjet ćemo kad će druga doći. 

barbs
    29. Siječanj 2018. 12:07

Hedge, netko je jos pricao na TRUDNOCA grupi da je dobio odmah nakon

barbs
    29. Siječanj 2018. 13:12

Sanjchi, lako se zabunis 😂😂😂 Ja sam npr znala samo kad je vikend jer je muz doma... sad treniram i onda nekako popamtim dane... prije su mi vikendi bili bitni 

barbs
    29. Siječanj 2018. 13:26

sanjchi255

barbs

Sanjchi, lako se zabunis 😂😂😂 Ja sam npr znala samo kad je vikend jer je muz doma… sad treniram i onda nekako popamtim dane… prije su mi vikendi bili bitni

E pa bas to😂😂😂

😂😂😂😂😂😂
    Ja muza cekam da dodje doma s posla samo da mu Diega proslijedim hahhaah
    Mi smo u djiru 😍
    Sanjchi, uzivaj!
    Nego... ja sam sanjala da sam rodila curicu (uz Diega)... 9mj razlike... Nia... 3500g i 50cm... a muz me.porodio... znaci, poslala sam to njemu porukom i rekao je da se t

barbs
    29. Siječanj 2018. 13:26

barbs

sanjchi255

barbs

Sanjchi, lako se zabunis 😂😂😂 Ja sam npr znala samo kad je vikend jer je muz doma… sad treniram i onda nekako popamtim dane… prije su mi vikendi bili bitni

E pa bas to😂😂😂

😂😂😂😂😂😂
    Ja muza cekam da dodje doma s posla samo da mu Diega proslijedim hahhaah
    Mi smo u djiru 😍
    Sanjchi, uzivaj!
    Nego… ja sam sanjala da sam rodila curicu (uz Diega)… 9mj razlike… Nia… 3500g i 50cm… a muz me.porodio… znaci, poslala sam to njemu porukom i rekao je da se t

*toliko glasno nasmijao da su ga pitali da li je dobro 😂😂😂

• sretna
    29. Siječanj 2018. 13:33

Barbs 😂😂😂😂 hmmmmm, sad da vidimo sta ce biti za 9 mj 😄
    Kleaiva i sanjchi curke su prekrasne!

• sretna
    29. Siječanj 2018. 13:34

Evo mog hahara

barbs
    29. Siječanj 2018. 13:37

sretna

Barbs 😂😂😂😂 hmmmmm, sad da vidimo sta ce biti za 9 mj 😄
    Kleaiva i sanjchicurke su prekrasne!

Place mi seeee...
    Slatki ti je taj tvoj.decko 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.