Ja dižem maloga da podrigne.
Joj, Treca sreca, vidiš tu pogrešku ja radim po noći… Ležeći ga hranim, začori mi na cici (ispusti ju) i dižem ga da podrigne… A skužila sam da je bolje spavao po noći kad ga nisam dizala nego prebacila u krevetić… Znači i ti to radiš? Po noći ju ne dižeš nakon što ju hraniš bočno?
do prekjučer sam isključivo sjedeći dojila.
Bočno sam tek sad počela, zbog reza nisam prije
pa kad sam već dojila sjedeći i morala ju iz krila prebacivat u košaru za spavanje, onda sam ju dizala i za podrigivanje na rame.
Jer ono, isti mi je vrag....prebacivanjem se razbudi ako nije dovoljno čvrsto usnula.
Sad od jučer sam krenula ovaj ležeći...i normalno da ju neću dizat da rutavanje. Nisam ni Tomu nikad dizala. Ostane spavat uz mene privijena i ja se samo odrolam i nastavim spavat
nadam se da ćemo nastavit tako....da će prihvatit novu rutinu
jer s Tomom sam tako dojila i bilo mi je 10x lakše nego ovo šta sam s njom prvih mjesec dana sjedeći dojila pa ju premještala u njen krevetac/košaru
žena-majka-carica:)
doplatak - mi nemamo pravo pa ne znam za papire. Ali recimo hzzo lova (ne porodiljna naknada, ona je već prije, nego ono za dijete) mi je danas sjela....taman kad je mala mjesec navršila.
Dena presladak je kak je guzu zadigao....od jučer smo i mi krenuli malo pomalo tak na trbuh ali se buni, pa ne vidim da će uskoro tak zaspat.
Bbrletic - dobronamdošleee! Koje je to tebi dijete po redu, nisam te pohvatala jer ti si počela bit aktivna tek kad sam ja "nestala" s trudničkog topica..
žena-majka-carica:)
doplatak - mi nemamo pravo pa ne znam za papire. Ali recimo hzzo lova (ne porodiljna naknada, ona je već prije, nego ono za dijete) mi je danas sjela….taman kad je mala mjesec navršila.
Dena presladak je kak je guzu zadigao….od jučer smo i mi krenuli malo pomalo tak na trbuh ali se buni, pa ne vidim da će uskoro tak zaspat.
Bbrletic - dobronamdošleee! Koje je to tebi dijete po redu, nisam te pohvatala jer ti si počela bit aktivna tek kad sam ja "nestala" s trudničkog topica..
Jel mislis na onih 2 i 300kn od drzave?
Dena maleni je med medeni... pravi komad bebe vidi se da je borac! 😁
Bbrletic a malena je pravi bomboncic 😊
doplatak - mi nemamo pravo pa ne znam za papire. Ali recimo hzzo lova (ne porodiljna naknada, ona je već prije, nego ono za dijete) mi je danas sjela….taman kad je mala mjesec navršila.
Dena presladak je kak je guzu zadigao….od jučer smo i mi krenuli malo pomalo tak na trbuh ali se buni, pa ne vidim da će uskoro tak zaspat.
Drugo dijete mi je .Prva cura ima 17 godina ide u srednju skolu znam da je velika razlika al nema veze😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Evo mame, bili smo kod pedijatrice danas. Imamo 3800g i 52 cm. Kaze dokt sve je u redu i lijepo napreduje! ☺ kontrola i cijepljenje za mj dana
Suuuper za Emu, I me 😍 slatkicaaa
Meni je jucer sjeo porodiljni i potpora od drzave al nesto manje.. Sto me cudi... Jer od drzave se dobica navodno 2300kn a jedno 500kn manje sam dobila.
od opcine/grada 2000kn...
I mene zanima za djecji doplatak sto moramo predati AKO uopce mozeml ista dobiti... s obizom na placu os muza...
Violeta, neeeekaaaa si ti odmarala... Tako treba! Ja sam poslije podne sama isla do Plodina i pokupiti paket u Tisku.... baaas mi je bilo cudno
Mm i sogor sutra rade zajednicku festu povodom rodenja bebaca 😁 mi idemo doma sutra ako svi nalazi budu dobri.
Ne znam jesam vam rekla da je sogi rodila dan poslije mene 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji