Mi smo imalI CAMOVA kolica al smo kupili Kinertova… vi curke imate noviji model ili? znam vidjeti neke camove jako lijepe…
Kunertova 😂😂😂
Sad pokusavamo prodati Camova s time da nisam pazila kad smo kupovali i dobro nas je zaj* zenska... sportski dio nema uopce gdje sakaciti tako da bi mi dijete non stop padalo... a nismo isli za time.dok nisu dosli oni koji su htjeli najvise kupiti radi tog djela... pokusavam prodati makar 2 u1
Dena super za V!!
Barbs ajme jadnicak, bas mi je zao :( ali kod bebica sve jako brzo zacjeljuje tako da ce ubrzo biti ko nov 😙
Senoritakova super za dobivanje na gramazi!
Udobno se smjestila u krevet P stavila na cicu i maramice su uz mene jer je zadnja epizoda Kemala😢😢😢😢
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Barbs sad sam vidjela sliku D prstica a srce malo i drago mi je da ide na bolje😚😚😚
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Udobno se smjestila u krevet P stavila na cicu i maramice su uz mene jer je zadnja epizoda Kemala😢😢😢😢
Ja sam si vec poslozila drugaciji kraj u glavi 😂
HedHedge tako i moj muz, prvo se on izigra s igrackama pa ih onda da Neri😂
Barbs a jooooj ☹️ brzobce se on oporavit😉
Mi smo danas bili na prvom rodjendanu muzevoj necakinji, a moja kraljica je svu buku prespavala😂
Barbs uhhhh bas mi je zao
Mogu mislit kak ti je..ali događa se i proci ce brzo. Svasta nas jos ceka.
Ajme…ne vjerujem…cmizdrim ko ljuta godina😭😭😭😭
Rekla si da znas kraj 😄 u mojoj glavi zive sretno zauvijek 😁
Ma da sam i ja.sad plakala 😢 aliiii ne prihvacam takav kraj, i on stvarno.sjedi za stolom na kraju 😁
Ajme…ne vjerujem…cmizdrim ko ljuta godina😭😭😭😭
Rekla si da znas kraj 😄 u mojoj glavi zive sretno zauvijek 😁
Ma da sam i ja.sad plakala 😢 aliiii ne prihvacam takav kraj, i on stvarno.sjedi za stolom na kraju 😁
Pa znala sam da obojica poginu, al ne detalje. Nisam znala da se on zrtvuje za njih..nije me tolko ni rasplakalo to kad je poginuo nego pismo me dotuklo..hahah…i njeni plakanje😆
I ja prihvacam tvoj kraj😜
Ahaaa, a ja sam sve znala jer sam gledala cijelu epizodu, al tad mi.nije.bilo dosta plakanja pa sam morala danas opet pogledat i natopit krevet i sebe suzama 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji