Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Siječanj 2018. 20:55

barbs

Mi smo imalI CAMOVA kolica al smo kupili Kinertova… vi curke imate noviji model ili? znam vidjeti neke camove jako lijepe…

Kunertova 😂😂😂
    Sad pokusavamo prodati Camova s time da nisam pazila kad smo kupovali i dobro nas je zaj* zenska... sportski dio nema uopce gdje sakaciti tako da bi mi dijete non stop padalo... a nismo isli za time.dok nisu dosli oni koji su htjeli najvise kupiti radi tog djela... pokusavam prodati makar 2 u1

• sretna
    26. Siječanj 2018. 21:15

Dena super za V!!
    Barbs ajme jadnicak, bas mi je zao :( ali kod bebica sve jako brzo zacjeljuje tako da ce ubrzo biti ko nov 😙
    Senoritakova super za dobivanje na gramazi!

• Barbi13
    26. Siječanj 2018. 21:21

Udobno se smjestila u krevet P stavila na cicu i maramice su uz mene jer je zadnja epizoda Kemala😢😢😢😢

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    26. Siječanj 2018. 21:23

Sretna, ma da... sutra.je novi dan.. 😊😊😊😊😊
    Barbi, ehehehhehe 

• Barbi13
    26. Siječanj 2018. 21:24

Barbs sad sam vidjela sliku D prstica a srce malo i drago mi je da ide na bolje😚😚😚

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    26. Siječanj 2018. 21:52

Barbi13

Udobno se smjestila u krevet P stavila na cicu i maramice su uz mene jer je zadnja epizoda Kemala😢😢😢😢

Ja sam si vec poslozila drugaciji kraj u glavi 😂

luce <3
    26. Siječanj 2018. 22:27

HedHedge tako i moj muz, prvo se on izigra s igrackama pa ih onda da Neri😂
    Barbs a jooooj ☹️ brzobce se on oporavit😉
    Mi smo danas bili na prvom rodjendanu muzevoj necakinji, a moja kraljica je svu buku prespavala😂

• Srnac
    26. Siječanj 2018. 22:47

Barbs uhhhh bas mi je zao
    Mogu mislit kak ti je..ali događa se i proci ce brzo. Svasta nas jos ceka.

• sretna
    26. Siječanj 2018. 23:12

sanjchi255

Ajme…ne vjerujem…cmizdrim ko ljuta godina😭😭😭😭

Rekla si da znas kraj  😄 u mojoj glavi zive sretno zauvijek 😁
    Ma da sam i ja.sad plakala 😢 aliiii ne prihvacam takav kraj, i on stvarno.sjedi za stolom na kraju 😁

• sretna
    26. Siječanj 2018. 23:15

sanjchi255

sretna

sanjchi255

Ajme…ne vjerujem…cmizdrim ko ljuta godina😭😭😭😭

Rekla si da znas kraj 😄 u mojoj glavi zive sretno zauvijek 😁
    Ma da sam i ja.sad plakala 😢 aliiii ne prihvacam takav kraj, i on stvarno.sjedi za stolom na kraju 😁

Pa znala sam da obojica poginu, al ne detalje. Nisam znala da se on zrtvuje za njih..nije me tolko ni rasplakalo to kad je poginuo nego pismo me dotuklo..hahah…i njeni plakanje😆
    I ja prihvacam tvoj kraj😜

Ahaaa, a ja sam sve znala jer sam gledala cijelu epizodu, al tad mi.nije.bilo dosta plakanja pa sam morala danas opet pogledat i natopit krevet i sebe suzama 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.