Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    26. Siječanj 2018. 17:25

Mi uzimamo oleovit. Te dve kapi mu direkt u usta nakapam. Na Plivit se puno mama zalilo da izaziva grceve. Ja sam do 12 tjedna davala one kapsule d3 sa k vitaminom i onda smo presli na oleovit. Nije bilo problema.

• Romi
    26. Siječanj 2018. 17:26

Slazem se sa Sretnom,duze od sat vremena nemoj drzati,nisam se drzala propisanog razmaka,dajem joj jest po potraznji kad je gladna,obicno to je bilo svakih 3 sata,sad kad pojede 170 do 180 izdrzi 4 sata bez hranjenja,i tocno mi sad ispada po onoj njihovoj tablici kako pise da bi trebalo bit,znaci 5 obroka dnevno po 180 za njezinu dob,iako nije bilo prije tako kad je jela po noci,sad je zadnji obrok u pola 10 do 10,i nista do ujitro do 7 ili pola 8.

• Romi
    26. Siječanj 2018. 17:29

Mi isto koristimo oleovit,i znam joj nakapat direktno u usta ili stavim u hranu,znala sam isto na zlicicu stavit malo mlijeka pa nakapat vitamin i tako joj dat,i uvijek joj navecer dajem

• Srnac
    26. Siječanj 2018. 17:53

mamisita27

Srnac

mamisita27

i Srnac sretnih 4 mj😁😁😁😚E dokad ste uzimali biogaiu?

Mi smo ti kod Vinogradske bolnice. Svaki dan napravimo krug tu po trgu F.
    Hvala curke, bas smo veliki ne znam kad je to proslo.
    Mi jos uvijek uzimamo biogaiu. T mi ima dermatitis pa probiotik ne moze odmoc. Inace ne znam do kada se uzima..

Onda smo susjede!😉Mozda se i sretnemo!😂

Heheh i mi isto imamo cam-ova kolica. Moja sifra je da uvijek vucem i psa sa sobom 

panica
    26. Siječanj 2018. 18:32

Marijana

panica

Oprostite na padobranstvu, ali da li zna koja kad mozemo maknuti onaj ulozak za novorodence iz AS-a?

Pa trebalo bi na njemu pisati… npr moj se micao kad je bebac navrsio 61cm.

Hvala na odgovoru, na mom nista ne pise, imamo maxi cosi cabriofix, pitat cu pedijatricu ili mozda rode, mislim da one imaju forum ili tako nesto u vezi autosjedalica.

Kiki156
    26. Siječanj 2018. 18:39

Mamisita i Srnac i ja sam vam u blizini, samo s druge strane pruge! 😂 

• Srnac
    26. Siječanj 2018. 19:10

mamisita27

Srnac

mamisita27

Srnac

mamisita27

i Srnac sretnih 4 mj😁😁😁😚E dokad ste uzimali biogaiu?

Mi smo ti kod Vinogradske bolnice. Svaki dan napravimo krug tu po trgu F.
    Hvala curke, bas smo veliki ne znam kad je to proslo.
    Mi jos uvijek uzimamo biogaiu. T mi ima dermatitis pa probiotik ne moze odmoc. Inace ne znam do kada se uzima..

Onda smo susjede!😉Mozda se i sretnemo!😂

Heheh i mi isto imamo cam-ova kolica. Moja sifra je da uvijek vucem i psa sa sobom

Zapamtila! 😀Pa ako vidim neku koja odgpvara opisu cu pitat jesi ti Srnac s Klokanice?:)

Hehe moze..i obrnuto 
    Bar nam je bilo blizu za one zadnje preglede u bolnici..pretpostavljam da si u Vg rodila?
    Kiki i tiiii! Tko je jos u blizini? Moramo jednom kloka kofi nabacit

Barkleys
    26. Siječanj 2018. 19:42

Kiki156

Mamisita i Srnac i ja sam vam u blizini, samo s druge strane pruge! 😂

Moja nikad prežaljena Trešnjevka ❤️. Tamo sam odrasla, kod parka Stara Trešnjevka! A sad sam kod autobusnog kolodvora, tj. kod Green golda. Baš bezveze, Trešnjevka je puno živootpisnija. 😂

• Dena1009
    26. Siječanj 2018. 19:56

Iiiiiiiiiii veli nasa kardiologinja TIP-TOP 😄😄😄😄😄
    Temperatura je pala jos ujutro, samo je cendrav jos malo. Mislila sam da ga necak zabavi da malo pocistim ali nema sanse, igra se u ljulji, ja izađem plac, vratim se, dignem ga smije se, stavim ga u ljulju, opet se igra, ja izađem, plac...i tako u krug..
    Curke sutra sve u setnju sa crvenim karanfilom da se prepoznate 😉😉😉

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    26. Siječanj 2018. 20:09

Daaaa kloka kofi! 😃👍🏻
    Dena supeeeerrrrr! 😊😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.