Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    26. Siječanj 2018. 16:21

Hedgehog

Mi smo dobili oleovit. Ja to dam skupa na žlici s biogajom. Ne znam uopće jel ona to proguta. Bude cijela ljepljiva koliko pljuca to.

I mi smo taj dobili...pije se dvije kapi pa stvarno ne znam di zavrsi, zlica upije 

Suncokretica
    26. Siječanj 2018. 16:27

Bela moja je dobila zatvor i pojačali su joj se grčevi kad je dobila D3 kapi. Plivit je bio koma pa smo prešli na oleovit i bilo je malo bolje.
    Inače sam joj davala ujutro kad su grčevi slabiji. Jedan dan sam zaboravila ujutro dati pa sam dala popodne i cijelu noć je plakala od grčeva što nije nikada u noći radila, koma. 
    Koliko sam čitala nuspojave, sve navode probavne smetnje tak da je moguće da je to od toga. 
    Mislim da waya lgg ima s vitaminom D ali opet to nije dovoljna količina kao u tim kapima
    Mi dajemo svaki drugi dan dok ne prođu grčevi...

• Srnac
    26. Siječanj 2018. 16:39

Mamisita vidim da secemo istom rutom ako dns slucajno niste tu bili? Moguce da smo susjede 

Bela
    26. Siječanj 2018. 16:42

Suncokretica

Bela moja je dobila zatvor i pojačali su joj se grčevi kad je dobila D3 kapi. Plivit je bio koma pa smo prešli na oleovit i bilo je malo bolje.
    Inače sam joj davala ujutro kad su grčevi slabiji. Jedan dan sam zaboravila ujutro dati pa sam dala popodne i cijelu noć je plakala od grčeva što nije nikada u noći radila, koma.
    Koliko sam čitala nuspojave, sve navode probavne smetnje tak da je moguće da je to od toga.
    Mislim da waya lgg ima s vitaminom D ali opet to nije dovoljna količina kao u tim kapima
    Mi dajemo svaki drugi dan dok ne prođu grčevi…

Mozda dok se malo privkne pa se opet normalizira, pitat cu ped ako bude ovako.. a taman vise nije imala problema s tim i eto sad opet...i ja ih dajem ujutro, i bio gaiu sam tako...

Bela
    26. Siječanj 2018. 16:48

U vezi dojenja ja se ne bi usudila vise ni sestri reci nista vezano uz to jer znam kako je meni bilo kad su mi pametovali a ja davala sve od sebe da uspijem. 
    Pij pivu doci ce ti mlijeko i te spike

Marijana12345
    26. Siječanj 2018. 17:02

panica

Oprostite na padobranstvu, ali da li zna koja kad mozemo maknuti onaj ulozak za novorodence iz AS-a?

Pa trebalo bi na njemu pisati... npr moj se micao kad je bebac navrsio 61cm. 

• Srnac
    26. Siječanj 2018. 17:15

mamisita27

i Srnac sretnih 4 mj😁😁😁😚E dokad ste uzimali biogaiu?

Mi smo ti kod Vinogradske bolnice. Svaki dan napravimo krug tu po trgu F.
    Hvala curke, bas smo veliki ne znam kad je to proslo.
    Mi jos uvijek uzimamo biogaiu. T mi ima dermatitis pa probiotik ne moze odmoc. Inace ne znam do kada se uzima..

Barkleys
    26. Siječanj 2018. 17:16

Planiram uvesti još 1 obrok AD. Zna ju nekad prehitit popodne kad je umorna, ajme bude takva nervoza, uzme sisu, pljune, nategne, mora prdnula, kakala bi... A gladna. Ugl na kraju sve izbljucka van. Totalno je stres i za mene i za nju. Iskreno, toliko me zna ubit u pojam to njeno po min dvije sisanje, pa plač i diži da podrigne da čak razmišljam da odustanem od dojenja. Zato sam pitala za nan Romi. Da joj njega nastavim davati. Jel ti držiš propisani razmak između hranjenja ili se prilagodiš. Do sad smo imali samo večernji nakon dojenja. To bi popila još 30-40 ml i spavanje. Ako ću uvoditi još jedan obrok. Imam pitanje, koliko vi dugo držite AD u bočici?  Mi smo uvijek ostatak bacili. A rekli su nam u bolnici da AD u bočici može stajati Max. 2h. Tada ih iskreno nisam slušala, pa ne znam jesam li dobro zapamti la. 
     Srnac - joj i nama, nemam pojma jesu to proljevaste stolice ali zna biti sluzi. Rekla je pedijatrica da je to mora negdje izaći.😑

• sretna
    26. Siječanj 2018. 17:19

Hedgehog

Planiram uvesti još 1 obrok AD. Zna ju nekad prehitit popodne kad je umorna, ajme bude takva nervoza, uzme sisu, pljune, nategne, mora prdnula, kakala bi… A gladna. Ugl na kraju sve izbljucka van. Totalno je stres i za mene i za nju. Iskreno, toliko me zna ubit u pojam to njeno po min dvije sisanje, pa plač i diži da podrigne da čak razmišljam da odustanem od dojenja. Zato sam pitala za nan Romi.Da joj njega nastavim davati. Jel ti držiš propisani razmak između hranjenja ili se prilagodiš. Do sad smo imali samo večernji nakon dojenja. To bi popila još 30-40 ml i spavanje. Ako ću uvoditi još jedan obrok. Imam pitanje, koliko vi dugo držite AD u bočici? Mi smo uvijek ostatak bacili. A rekli su nam u bolnici da AD u bočici može stajati Max. 2h. Tada ih iskreno nisam slušala, pa ne znam jesam li dobro zapamti la.
    Srnac- joj i nama, nemam pojma jesu to proljevaste stolice ali zna biti sluzi. Rekla je pedijatrica da je to mora negdje izaći.😑

Duze od sat vremena ga nemoj drzat, probaj jednom to pomirisat nakon 2 h, odvratno smrdi

• Srnac
    26. Siječanj 2018. 17:21

Hedgehog

Planiram uvesti još 1 obrok AD. Zna ju nekad prehitit popodne kad je umorna, ajme bude takva nervoza, uzme sisu, pljune, nategne, mora prdnula, kakala bi… A gladna. Ugl na kraju sve izbljucka van. Totalno je stres i za mene i za nju. Iskreno, toliko me zna ubit u pojam to njeno po min dvije sisanje, pa plač i diži da podrigne da čak razmišljam da odustanem od dojenja. Zato sam pitala za nan Romi.Da joj njega nastavim davati. Jel ti držiš propisani razmak između hranjenja ili se prilagodiš. Do sad smo imali samo večernji nakon dojenja. To bi popila još 30-40 ml i spavanje. Ako ću uvoditi još jedan obrok. Imam pitanje, koliko vi dugo držite AD u bočici? Mi smo uvijek ostatak bacili. A rekli su nam u bolnici da AD u bočici može stajati Max. 2h. Tada ih iskreno nisam slušala, pa ne znam jesam li dobro zapamti la.
    Srnac- joj i nama, nemam pojma jesu to proljevaste stolice ali zna biti sluzi. Rekla je pedijatrica da je to mora negdje izaći.😑

Da i meni je bilo logicno da je to proljevasta stolica od sluzi iz nosica. Meni je najgore sto mu je nosic zacepljen negdje duboko..ne mogu to izvuci usisavacem. Rekla mi je pedica da ni ne izvlacim samo da naspricam sterimarom i okrenem ga na bok ili trbuh da to curi van.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.