Sretna bas to😂
Barbs fali mi moreeee…trebala s sto god hodat do normalnijeg parka i kad si na cest na svakom uglu nesta zasrano/ zabljuvanooo…hocu morski zrak😂
Mamisita to mi je najgore u šetnji,svaki put kad idemo po kvartu moram dobro pazit di vozim jer malo tko ovdje čisti iza svog psa,prije nego uđem u zgradu pregledam sve kotače da ne nosim šta u stan na njima,najgore je kad je vlažno vani iza kiše pa se na asfaltu toliko ni ne vidi jer je mokro,užas jedan
Bas to Romi, ljudi nit ciste za psima nit ih briga a dosta njih i zivi u smecu nazalost.Al ima hvala Bogu sve vise svjesnosti pa valjda ce se jednom promjenit nesta😊
I me, sorry al osudujes. Sta te briga i da je lijena. Ako ne zeli dojit ne zeli dojit, ima svoje razloge zasto ne zeli dojit. Kao sta ti imas svoje zasto dojis. Kad mi krenu one price jao ova je odmah dala svoju bebu na ad, nije se ni potrudila, dizu mi se na glavi sve dlake. Nek je dala, sta te briga😜😆Cisti kompleksi po meni.
Nema ljutnje al zivot nije savrsen, nismo svi dojeni, ne zele se svi jednako trudit i sta sad. Ja svom kombiniram al uvijek dajem prvo sisu i za 2.bi se trudila maksimalno al jel moj problem sta od mog bratica kumina frendica daje AD.Nije. Ni meni nije normalno da dijete hoda i jos je na maminoj sisi, al gledam ok ta zena zeli sebi najbolje i go for it.Da vec jednom svi pustimo zene koje ne zele il ne mogu dojit, nek ne doje i nek ponosno govore to a ne da sw srame jer im netko namece nepotrebme komplekse😃
Da, u pravu si..
Razumijem te.
Nisam kumi ni A rekla.. samo sam joj rekla da nije bitno sto dijete jede,bitno da napreduje.
Al mi krivo s obzirom sto je pricala sve u vezi dojenja pa tako lako odustane..
Necu joj nista govorit,nije na meni.
Ajme vama će opet doći patronažna… Prekul. Moja ništa nije rekla. Niti se javlja. Hahaha. A inače super ženska. Joooj. Kašiceeee. Ajme. Imate li vi neku tablicu ili ćete svojevoljno?
Neću svojevoljno,idemo na kontrolu 5.2,pa je rekla pedica da će nam sve reći kako da krenemo,makar mi muz već tjedan dana govori da uvedemo sad odmah kašice,on je gori od mene jedva čeka da počne nešto drugo jest osim ad,ali neću čekam kontrolu,nama je sutra 4 mj.
Romi jesi ti pisala da ste na NAN sensitive?
Oprostite na padobranstvu, ali da li zna koja kad mozemo maknuti onaj ulozak za novorodence iz AS-a?
Ajme vama će opet doći patronažna… Prekul. Moja ništa nije rekla. Niti se javlja. Hahaha. A inače super ženska. Joooj. Kašiceeee. Ajme. Imate li vi neku tablicu ili ćete svojevoljno?
Neću svojevoljno,idemo na kontrolu 5.2,pa je rekla pedica da će nam sve reći kako da krenemo,makar mi muz već tjedan dana govori da uvedemo sad odmah kašice,on je gori od mene jedva čeka da počne nešto drugo jest osim ad,ali neću čekam kontrolu,nama je sutra 4 mj.
Romi jesi ti pisala da ste na NAN sensitive?
Postaje lakse Hedge,postalo je kad je navrsila 3 mj.,a sada je jos lakse...da mi smo na nan sensitive,super nam je,kad je imala grceve presli smo na taj nan i bocice tommee tippe anticolik,i moram priznat da su nam grcevi vrlo brzo popustili i onda skroz nestali nije imala ni 2 mjeseca,bigaiju sam joj davala samo prvi mjesec i vise nisam jer ovaj nan ima u sebi tu lactobaccillius reuteri kao i biogaija pa nismo vise kupovali biogaiju i nastavit cu sa njim dok god bude mogla to piti
Romi, ni ja se ne usudim svojevoljno dok ne dobijem pristanak od dr, a ima vremena jos😁I cestitaaam unaprijed na 4 mj😁😚
Hvala Mamisita ide vrijeme,cini mi se svaki mjesec sve brze
Curke ma ovo je najbolji forum ikad..prvi kojeg pratim i u kojem sudjelujem. Ostale mi je muka citati jer se neka zanimljiva tema najcesce svede na prepucavanje isfrustriranih baba koje ocito imaju previse vremena. Ljudi jednostavno vole zabadati nos u tuđi krevet i tanjur i pametovat. To je jednostavno nas mentalitet.
Klea vjerojatno su cicke ali nije za igrat se..
Dena nadam se da je V dobro. Nisam jos sve procitala.
Joj Violeta znam taj sok. Tak sam ja svog T kad sam ga vadila iz kadice spucala glavom od lampu (visilicu, na stolu ga kupali). On se deracio i brze bolje da ga izvadim i eto trenutak nepaznje. Nije bilo jako ali dovoljno da cijelu noc ne spavam.
Cure koje ne krste, ne brinite sta ce tko reci. Iako vjerujem da ne brinete jer bi inace krstili. Ja nebi krstila, ne drzim do toga i iskreno tlaka mi je ali muzu je to vazno pa cemo krstiti.
Nama je danas 4 mjeseca 😍😍😍
Bili smo kod pedice jer nam je jos uvijek kakica proljevasta i zacepljen nosic ali kaze da je sve ok.
Mobing! Muka mi je vec unaprijed. Toga je uvijek bilo i biti ce ali mi se cini da je sve gore. Tako je tesko odgojiti dijete u danasnje doba kada se ljudi sve manje bave svojom djecom i svatko u svom djetetu vidi Boga i vlada opci "moje dijete nikad nebi" stav. Uzas!
Ne znam vise sta sam procitala, idem citati dalje.
Romi - pusti ga uzbuđen je. Mi kad kupimo nešto za L, prvo se moj suprug poigra s tim, pa tek onda L. 🤣🤣🤣 4.mjeseca! Wohooo! Jel postaje lakše?
A moj kupuje igracke koje se njemu svidaju,a ja kazem pa moras kupit sta je za njezinu dob prilagodeno
ah ti muski,bas su nekad smijesnii...moj ne moze docekat kad ce L. pocet pricat,svaki dan ju kao uci nesto pricat,pa ponavlja da ona zapamti i stalno pita kad ce pocet pricat
Vidim da ste komentirale za price i ponasanja djece, sve to dolazi od roditelja. Ja kad vidim na fb po tim grupama sta mame sve pitaju pa svakakve slike stavljaju, doslovno ispadaju glupace na kvadrat, a onda ispod 1000 komentara istih, idi kod doktora, idi kod doktora 😂😂 ne kuzim uopce tu potrebu pisanja po grupama i stavljanja slika sto se zdravlja tice, to za mene budale rade. Stvarno ima cudnih zena 😁
Ova grupa je jos super hehe
I ja cu ucit Leona da materijalno nije sve, i naravno da cu gledati da mu kupujem sve jeftinije, nikad nisam patila od marke i da se moram "skupo" nositi. Radije imam 10 majica jeftinijih nego 2 skupe. 😊
Ali eto nekto nesta radi, najbolje zanamariti.
Romi nama se sa 3 mj bas lijepo to izreguliralo, i sad od kad pije ovo nista. Mozda nije do toga ne znam
Probaj kamilicu,neće joj ništa bit,mislim da su i druge cure davale kamilicu kod nedostatka stolice,neke sa šećero a neke bez.
Ma davala sam je i ja kad je bilo kriticno. Zanimalo me da li je jos tko primjetio promjenu od uvođenja vitamina.
Sortiraj odgovore
Najstariji