Kiki kako tvoja guza?
evo ja bas cekam na rebru pregled doktora guzologa...cetiri mjeseca su bome predugo, al naravno da mi je od ponediljka krenilo na bolje.
Spoiler alert - gadljivi detalji
Znaci prosli petak odem u ljekarnu i kazem teti dajte mi nesto samo da manje boli da izdrzim do preglreda, i da mi najjeftiniju "mast protiv hemoroida" - tako se zove, radi ju ljekarna. I s njom sam mazala tri puta dnevno i obavezno prije wc-a jer bas lipo umrtvi pa se ne izvijas od bolova...i eto od utorka vise nije bilo krvi i puno manje boli.
Pilex kapsule i sve druge skupe stvari - nula bodova, e da, i vec par mjeseci uopce ne tiskam, cekam da mi dodje sila sjednen i pustim, samo bez naprezanja.
Sorry ljudi, al mozda nekom pomogne
Hedge da probas s fenom ili necin? Ima tih app raznih…
Dobro da ste me sjetili, prije nije palilo pa dam i odustala od njih. Probat ću sad opet!
Takoder cu dijete odgajati u vjeri ali i uciti liberalizmu. Neka prije sve bude dobar covjek. Da postuje svakoga i ne osuduje nikoga, ni po vjeri, nacionalnosti, boji koze, financijama...nista od toga ne cini covjeka. Neka cistoga srca ide kroz zivot, neopterecen bilo cime, a opet s dovoljno potovanja prema svakome. 😊
Bebusha, bolje je. Trenutno ne krvarim i ne boli me, al to meni svako malo tako dode i prode...
Hvala za info za mast! Nisam jos nista kupovala jer se samo smirilo ali dobro je znati da nesto pomaze!
Javi sta ce reci guzolog! Sretno! 😘
Caos cure!
Slazem se da je nasa grupa puna razlicitih, ali dobrih zena.
Mi smo isto dogovorili krstenje za 17.3. 😃 Jucer samo provela dan kod kume, ona ima blizance od godinu dana i V i ja smo isli na cjelodnevno druzenje, bas nam je lijepo bilo!
Lidlici - ja planiram svoje dijete odgojiti tako da ga matrijalno ne dira. Tako smo i muz i ja odgojeni i bez obzira na financijsko stanje ne patimo od materijalizma. Naravno da cu dijete oblacit i u Lidlu, HM-u a nosit ce i rabljenu robicu ako nesto dobije kao sto sad dobiva. Pa radije ustedim na robi pa odem s obitelji na vikend odmor ili neko putovanje. Ne pada mi napamet oblacit dijete u markirano samo zato da ne odskace od vecine, nek se uci od malena boriti se za sebe i neka si stvori drustvo koje ce ga voljeti i prihvacati.
Ako ikad cujem da ga netko maltretira skidam glave redom! 😂
Zajedno cemo festat 😄
Bas me zanima ako cemo ga moci krstiti i mi na.proljece, posto je korizma... Mislim da to ovisi od zupe do zupe...
Ja sam vjernik, al ne idem u ckrvu 😋
Bas me zanima ako cemo ga moci krstiti i mi na.proljece, posto je korizma…Mislim da to ovisi od zupe do zupe…
Ja sam vjernik, al ne idem u ckrvu 😋
Dopustena su krstenja u korizmi, samo vjencanja nisu
Sortiraj odgovore
Najstariji