Dena dobro si napisala ovo za fb grupe 😂😂😂
Meni je jako cudno sto su u ovoj grupi sve neke.normalne, ne osudujuce zene. Kad sam bila sa L trudna onda sam bila na forum.hr, znaci tamo su svako malo bila svadanja, naravno o dojenju najvise
Jedino se nas par naslo i dan danas se svakodnevno cujemo u fb grupi.
Za temp, nemoj nista davat do 38/38.5. Obicno kazu do 38.5 nista, ali ja sam L na 38 vec davala jer je bio jako klonuo, tako da i to ovisi o djetretu pa vidi kako se ponasa i po tome odluci
Dobro jutro curekavica…
Zabraniti da ku kupuješ u lidlubaš si me nasmijala Dena odmah ujutro.
Ali znate cure otkad sam pročitala da djecu zovu lidlići,sve me strah kad krene u jaslice i vrtić hoće li biti takvih komentara,jer realno 50% robice kupujem u lidlu,kad je fini pamuk,nadam se da će biti normalne mame oko mene koje će isto kupovati u lidlu.Klea držim fige da nije ništa ozbiljno,nadam se da ćeš brzo ozdraviti.
Ma zaboli te! U nasem vrticu su valjda svi lidlici 😂 evo ja jucer P kupila pakat hlacica i majica 😁 starijem redovno uzimam donje djelove trenirki i majice
Dobro sad vidim da izraz "razapeti" stvarno nije bio prikladan. Loš izbor riječi. 🤣 Ne planiramo krstiti L jer želimo da sama jednog dana odluči o tome. Sama, sa dovoljno godina i iskustva i znanja. Ako bude htjela, napravit ćemo joj krstitke sa 100 ljudi. 😂 Moja mama je to dosta teško prihvatila, a i suprugova. Štaćeš. Običaji su to i još uvijek imaju onaj sklop "a šta će ljudi reći".
Hedge razumijem te u potpunosti,moji su isto teško prihvatili kad se brat nije vjenčao u crkvi,i još se vjenčao u korizmi,moš mislit bilo je svega,ali prošlo je i sad nitko više ni ne spominje,malog je krstio a curicu još nije a ima 5 god,,malo su njurgali kad će krstit a sad im je bitno samo da su djeca zdrava,tako da sve to prođe...ja nisam pobornik da se nešto "mora",kad mi netko to kaže odmah sam luda
Juhuuuuuu😘😘😘😘😘😘😘jako ste mi falile,dobro jutro😘😘😘😘😘u ponedeljak mi je pao mobitel na plocice i pukao ekran😢😢😢nisam pri novcu za novi i nadam se da ce izdurat jos neko vrijeme😂😂😂imam puno zaostataka za citat to cu navecer...Romi i mene to brine jer i mi smo lidlici i ja sam jer volim njihovu robu sa starijom kceri sam prosla mobing😥😥😥😥uzas....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Dobro sad vidim da izraz "razapeti" stvarno nije bio prikladan. Loš izbor riječi. 🤣 Ne planiramo krstiti L jer želimo da sama jednog dana odluči o tome. Sama, sa dovoljno godina i iskustva i znanja. Ako bude htjela, napravit ćemo joj krstitke sa 100 ljudi. 😂 Moja mama je to dosta teško prihvatila, a i suprugova. Štaćeš. Običaji su to i još uvijek imaju onaj sklop "a šta će ljudi reći".
Evo potpis na ovo!!! Nisi mogla bolje napisati 😆😊
Isto tako sa mojom mamom i svekrvom 😂.
Hed i mi cemo tako kad naraste neka sama odluci😊😊😊😊
Leptirica.com
Dobro jutro curekavica…
Ali znate cure otkad sam pročitala da djecu zovu lidlići,sve me strah kad krene u jaslice i vrtić hoće li biti takvih komentara,jer realno 50% robice kupujem u lidlu,kad je fini pamuk,nadam se da će biti normalne mame oko mene koje će isto kupovati u lidlu.Klea držim fige da nije ništa ozbiljno,nadam se da ćeš brzo ozdraviti.
Ma zaboli te! U nasem vrticu su valjda svi lidlici 😂 evo ja jucer P kupila pakat hlacica i majica 😁 starijem redovno uzimam donje djelove trenirki i majice
Sretna vidjela sam dosta mama ovdje da uzimaju te trenirkice za vrtiće,ja sam isto rekla da bi svoju L. učila kako za sv.Nikolu se dobivaju slatkiši,i možda nešto sitno igračkica ili za školu nešto,kao kad sam ja bila mala,a za Božić onda neka igračka veća ili nešto drugo,onda mi je mama rekla (ona radi u školi)kao nećeš baš to moć jer djeca kao u školi drugi dan odmah razgovaraju šta su dobili na poklon od Nikole i ako kaže da je dobila samo slatkiše onda se ovi drugi rugaju nisam mogla vjerovat u kakvom mi današnjem društvu živimo,neznam jeli i drugdje tako,alo ovo me je baš šokiralo
E moja Romi starija kcer kad je isla u vrtic 2003 god.kad je umro papa a tete su upalile svijecu na stol i jedna curica joj je ruku uzela i stavila na vruci poklopac.Tete me nisu ni zvale poludila sam kad sam dosla po nju,a od te curice je tata novinar pa nisu htjele poduzimat nista ma boli me patka ko je i sto je pa mora znat sta mu je dijete naparavilo.
Leptirica.com
Dobro jutro curekavica…
Sretna vidjela sam dosta mama ovdje da uzimaju te trenirkice za vrtiće,ja sam isto rekla da bi svoju L. učila kako za sv.Nikolu se dobivaju slatkiši,i možda nešto sitno igračkica ili za školu nešto,kao kad sam ja bila mala,a za Božić onda neka igračka veća ili nešto drugo,onda mi je mama rekla (ona radi u školi)kao nećeš baš to moć jer djeca kao u školi drugi dan odmah razgovaraju šta su dobili na poklon od Nikole i ako kaže da je dobila samo slatkiše onda se ovi drugi rugajunisam mogla vjerovat u kakvom mi današnjem društvu živimo,neznam jeli i drugdje tako,alo ovo me je baš šokiralo
A gle, realno, od kud djetetu od 5 godina izraz "lidlic"? To su culi doma i to je zapravo ono najzalosnije, sto roditelji doma djecu uce tim "vrijednostima".
Juhuuuuuu😘😘😘😘😘😘😘jako ste mi falile,dobro jutro😘😘😘😘😘u ponedeljak mi je pao mobitel na plocice i pukao ekran😢😢😢nisam pri novcu za novi i nadam se da ce izdurat jos neko vrijeme😂😂😂imam puno zaostataka za citat to cu navecer…Romi i mene to brine jer i mi smo lidlici i ja sam jer volim njihovu robu sa starijom kceri sam prosla mobing😥😥😥😥uzas….
Barbi već smo se bile zabrinule šta je, di si,dobro da si se vratila Baš me tog mobinga strah,neželim da se djeca etiketiraju po odjeći nego po osobnosti i ljudskim vrijednostima,u moje doba se to nije gledalo a danas se imam osjećaj sve gleda i to je najgore,ali nisu djeca kriva,nego roditelji koji ih tako uče.....e a kad smo kod mobinga idem jedan dan iz šetnje sa L. i ide neki dečkić i priča na mob. i plače jadan ko rodna godina,i čujem ja kako priča kao "zašto mi to radite,nisam vam ništa napravio,zašto mi se rugate,ja živim sam sa mamom,tata mi radi negdje vani"neznam ni sama šta je jadno dijete sve izgovorilo,uglavnom shvatila sam da mu se u školi to dešava,ja sam plakala skoro zajedno sa njim i još mi se plače kad se tog sjetim,užas jedan,jadno dijete
Sortiraj odgovore
Najstariji