Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    14. Siječanj 2018. 15:41

Belle84

Barbsnisi losa majka, i ja se znam uhvatit s takvim mislima koje su potpuno normalne, pa zaboga i mi smo ljudi i trebamo odmor. Nismo svemoguce. Ako se ja osjecam koma i iscrpljeno to se odrazava i na moje dijete, ja ne mogu dati sto posto od sebe ako sam kronicno umorna-sto ja i jesam. Ja nisam, otkad se Luka rodio, spavala duze od 2h u komadu (osim vikendom kad ga muz malo preuzme). Vec mi je postalo normalno budit se svaka 2h 😔 tu citam da vasa djeca spavaju cijelu noc pa se pitam u cemu ja grijesim? Jel imam dovoljno mlijeka? Ocito nije dovoljno sit pa se tako cesto budi… Kako vi postizete da su vam djeca tako sita i da spavaju?

Nisi ti nista kriva...moj L nije od pocetka bio spavac. Prestao je nocu jesti s 2.5 mj pa se svejedno budio, jos uvijek nisam saznala zasto 😂 evo za 2 mj ce 4 godine i jos se zna dogodit da se budi nocu. Sonoc se je valjda 4 puta probudio i plakao...dal je nesto sanjao ili sta, tko ce ga znat. Evo sad mi se i P budi cesto. Jednostavno su takva djeca. Ma da ne.mora.znacit ds ti nece kroz koji dan ili mjesec pocet bolje spavat

I_me
    14. Siječanj 2018. 16:13

Znaci kod nas je ovako:
    -9:00budjenje, papanje
    -10:00 dolazimo u dnevnu
    -11:00 -11:30 papanje ( ne traje pola sata nego bude tako u to doba)
    -12:00-13:30 setanje ( tu si odspava cca 45min)
    -14:00 papanje 
    -15:30 papanje i spavanje do cca 17:00
    -17:00 papanje
    -do 19:00 igranje i zabavljanje 😂
    -19:10 papanje i drijemanje od 10ak min
    -do 21h kupanje, blesiranje i ine gluposti
    -21:00 dreka od gladi 😂
    - 21:00 idemo u spavacu papati i pajkiti
    -23:00 prvo budenje za papati
    -01:00 drugo budjenje za papati
    -04:00 trece budjenje za papati
    -07:00 opet papa
    -09:00 papanje i budjenje i ustajanje

Evo cure bas sam pratila sta i kako kod nas..
    Nama je ovo zadnjih par dana rutina..
    -

barbs
    14. Siječanj 2018. 16:40

Ooo, I me, pa jooojjjj... 😍😍😍😍😍😍 Znaciiii, nismo jedini a tim problemima.oko spavanja 🤣🤣🤣😂😂😂 Ja to zovem problem jer sam bila navikla da oko 21h zaspi i budjenje bude tek oko 1h... ako ne i kasnije... i onda tek oko 5-6 ujutro...
    a sada: 21h cca spavanje.. 23:30-00:00 cicanje 1:30-2:00 cicanje... 3-4 cicanje... 5-6 cicanje... budjenje u 7najkasnije 8.. to je sve cca... 

barbs
    14. Siječanj 2018. 16:45

Danas npr:
    cca 7-budjenje i cicanje + promijena pelene (muzu sam rekla nek se izvolj dignuti ga i spremiti! ;-);-);-);-))
    cca 8-u dnevni
    cca 9 i nesto-cicanje
    9:30-10:00-spavanje pola h
    pustili smo ga kod sveki i spavao je od cca 12 do 12:40
    primijena pelene i cicanje do cca 13:30h ... oko 14 smo izasli vani i zaspao je... malo prije sam se dosla spremiti u stan... muz je jos gore s njime... do prije 15min je jos spavao...

Aurora1611
    14. Siječanj 2018. 16:46

Ajme Barbs znam kako ti je, sto je najgore ona meni ni ne spava do 3 u jutro, to mi je najgore jer ja vise nemrem gledat, postanem živčana u nervozna od umora a ona jos cvili nece sisu, nece se igrati, nece nista osim nošenja a nemrem ju nositi stalno i nije naučena na ruke! Ona si odspava od 9 do 11 i ja odmah cicu da zna da nema buđenja a ona se pocne smijati i naravno onda do 3, pol 4 u jutro fešta! 

barbs
    14. Siječanj 2018. 17:00

Aurora1611

Ajme Barbs znam kako ti je, sto je najgore ona meni ni ne spava do 3 u jutro, to mi je najgore jer ja vise nemrem gledat, postanem živčana u nervozna od umora a ona jos cvili nece sisu, nece se igrati, nece nista osim nošenja a nemrem ju nositi stalno i nije naučena na ruke! Ona si odspava od 9 do 11 i ja odmah cicu da zna da nema buđenja a ona se pocne smijati i naravno onda do 3, pol 4 u jutro fešta!

ZNNNNAAAAAMMMM KAKO TI JE...
    To je meni Diego poceo raditi po noci... oko 2-3 kad se probudi... nesto malo cica, pa se uspava i prebacim ga u krevetic... i nece ciiiicuuu vise... lezi u krevetic... gleda me... smije se... guguce... tura.palac u usta... sake.. dudu pljuje... zasto bi dudao dudu ako ima palac... al jucer sam se skulirala i nisam se nervirala... 😂😂😂😂😂 Upalila sam mu fen je zaspao je u roku od 10ak min al djaba mi to kad je doslo 7 u roku od omah...

barbs
    14. Siječanj 2018. 17:03

P.S. Aurora... ja Diega pustim preko dana da kmekece do mile volje.. kad pocne biti dramaticno ga dignem... 😂😂😂😂😂😂 Po noci mi barem ne kmekece nego se smije... aahahahhaah

[OBRISANO] 14. Siječanj 2018. 17:22

[OBRISANO] 14. Siječanj 2018. 17:26

Aurora1611
    14. Siječanj 2018. 17:28

Kad bih ju barem mogla pustiti da place! Odmah sveki dolazi i počinje ju tješiti i vikati zasto si ti žalosna? Zasto si nezadovoljna? A ja odmah 😑😑 tučem ju, eto, zato place! Pa Boze dragi nek place, ja sad vec razlikujem njezin plac, koji je za sta pa onda znam kad kenjka bezveze jer se hoce nositi! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI