Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    25. Siječanj 2018. 22:47

V se probudil, skocila je na 38,6, stavila sam mu cepic, prvi je pokakal, drugi je ostal unutra. Probala sm mu dati malo vode jer je stalno sa usnicama radil ko da mu je suho, al nije htio, sad sam mu jos malo mlijeka napravila i to je popil. Igra sw u kimbicu sa napola zatvorenim ocima. Za kolko bi cepic trebao djelovati?

url=https://lilypie.com]

violeta1
    25. Siječanj 2018. 23:04

Evo i nas 😊😊 Samo da vas pozdravim i nadam se sa ste svi dobro 😚😚❤❤ 
    Mi smo jucer imali sok, vise sam se ja komirala nego Leon, bili smo u prostoriji za bebe isla mu dat sisat i nisam vidjela policu na zidu a kako sam ga drzala i okrenila sam tako sam njega s glavom lupila od policu. Skratila sam si zivot za 5g. Mama moja je odmah stavila mu hladan oblog i isli smo kod pedice hvala Bogu bebac je u redu. Danas je sve kao inace. Pratim ga sad jos vise narednih par dana. Ovako smo super, zeza navecer za spavanje. 😁
    Puse svima 😚😚 Citam kolko stignem; vidim da imate neki krstenja zakazani, super. A oni koji nece krstiti, vase djete, vasa odluka- ne brinite o nikome i nista tko ce sta reci.
    Dena nadam se da ce temperatura brzo proci. ❤ Cuvajte se ❤

• Dena1009
    25. Siječanj 2018. 23:46

Evo, uspio je sad zaspati, a ja cu izgleda ovce brojiti, ma da, kad sam dosla u sobu mi se tolko spavalo da sam jedva gledala. A sad bi tijelo spavalo, a mozak nece. 
    Nosam ga, gledam, ljubim i razmisljam kako netko moze svome djetetu uciniti nazao????!! Bas sam citala danas nesto grozno na netu pa me muci 
    Violeta bit ce L dobro, jaci je on nego mislis. Normalno da si se uplasila. Al desit ce se jos, glavno da nije nista gore.
    Mamisita hvala, hvala...a kako znas da sam zgodna, mozda imam kljuku od nosa sa madezima punim dlaka 🤣🤣🤣 Mozda si me jos ljepsu zamisljala nego jesam😁😁😁

luce <3
    26. Siječanj 2018. 00:27

Barbs ta mast ide bez recepta 
    Violeta uh, mogu mislit kako si se poplasila ko ne bi

kleaiva
    26. Siječanj 2018. 01:36

Curke ja sam u temperaturi opet😰😰😰 curka se cak ranije zbudila za papanje jer me ipak cice nenormalnobole...sad cu se jos izdojit koliko bude islo...uh,uh.
    Sigurno je od toga😰 jedan dan je nacicavala svakih 2 sata i odjednom mi jucer mlijeko navrlo ko ludo opet🤔 al svejedno cu zvat za pregled da vidim sto je😔

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    26. Siječanj 2018. 07:15

Dobro sad vidim da izraz "razapeti" stvarno nije bio prikladan. Loš izbor riječi. 🤣 Ne planiramo krstiti L jer želimo da sama jednog dana odluči o tome. Sama, sa dovoljno godina i iskustva i znanja. Ako bude htjela, napravit ćemo joj krstitke sa 100 ljudi. 😂 Moja mama je to dosta teško prihvatila, a i suprugova. Štaćeš. Običaji su to i još uvijek imaju onaj sklop "a šta će ljudi reći". 

Barkleys
    26. Siječanj 2018. 07:20

Dena - kakvo je stanje??
    A kod tebe kleaiva? 

• Dena1009
    26. Siječanj 2018. 07:55

Jutro. Spaval je do pola 7, izmjerila mu temp 37,9. Malo me zabrinulo jer od 22-6:30 nije piskil. Nakon  hranjenja se posteno pokakal i piskil. Sad nisam pametna dal da mu dam hos jedan cepic?
    Kleaiva temperatura mora imati uvijek uzrocnika i na nju su me nakon poroda najvise upozoravali. K doktoru cim prije, ne mora biti strasno al bolje na vrijeme ici. 
    Hedge na zalost je taj izraz jako prikladan. Probaj to na nekoj grupi na FB napisati. Ne da ce te razapeti, nego jos i izvrijeđati, optuziti za izdaju Domovine, zvati centar za socijalnu skrb, zabraniti da kupujes u Lidlu....😘 Uglavnom, imas srece da su ove jesenske mame sve redom neke liberalne "cudakinje". 😉😉😉
    I da, tvoj zivot, tvoj stav, tvoje dijete, tvoj odgoj, nek je zivo i zdravo i kako luce kaze, dobar covjek. 💗💗

• Bebushka
    26. Siječanj 2018. 08:19

Zabraniti da kupujes u lidlu 
    Evo ja sam stvarno jako u crkvi, u jednom amo rec pokretu nastalom nalon drugog vatikanskog koncila, mi krstimo na uskrsnom ili duhovskom bdijenju pa cemo jos vidit kad cemo, i cak podrzavam ne krstenje kad je to tradicija ili obicaj a ne jedan jako ozbiljan za roditelje obvezujuci obred, isto ko i vjencanje u crkvi, bolje prvo prouciti o cemu se tu zapravo radi pa vidjeti imam li snage za to i bit autentican...bolje gledat sto ce rec Bog nego ljudi 

• Romi
    26. Siječanj 2018. 08:41

Dobro jutro cure kavica...
    Zabraniti da ku kupuješ u lidlu baš si me nasmijala Dena odmah ujutro.
    Ali znate cure otkad sam pročitala da djecu zovu lidlići,sve me strah kad krene u jaslice i vrtić hoće li biti takvih komentara,jer realno 50% robice kupujem u lidlu,kad je fini pamuk,nadam se da će biti normalne mame oko mene koje će isto kupovati u lidlu.
    Klea držim fige da nije ništa ozbiljno,nadam se da ćeš brzo ozdraviti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.