Barbsnisi losa majka, i ja se znam uhvatit s takvim mislima koje su potpuno normalne, pa zaboga i mi smo ljudi i trebamo odmor. Nismo svemoguce. Ako se ja osjecam koma i iscrpljeno to se odrazava i na moje dijete, ja ne mogu dati sto posto od sebe ako sam kronicno umorna-sto ja i jesam. Ja nisam, otkad se Luka rodio, spavala duze od 2h u komadu (osim vikendom kad ga muz malo preuzme). Vec mi je postalo normalno budit se svaka 2h 😔 tu citam da vasa djeca spavaju cijelu noc pa se pitam u cemu ja grijesim? Jel imam dovoljno mlijeka? Ocito nije dovoljno sit pa se tako cesto budi… Kako vi postizete da su vam djeca tako sita i da spavaju?
Nisi ti nista kriva...moj L nije od pocetka bio spavac. Prestao je nocu jesti s 2.5 mj pa se svejedno budio, jos uvijek nisam saznala zasto 😂 evo za 2 mj ce 4 godine i jos se zna dogodit da se budi nocu. Sonoc se je valjda 4 puta probudio i plakao...dal je nesto sanjao ili sta, tko ce ga znat. Evo sad mi se i P budi cesto. Jednostavno su takva djeca. Ma da ne.mora.znacit ds ti nece kroz koji dan ili mjesec pocet bolje spavat

Znaci kod nas je ovako:
-9:00budjenje, papanje
-10:00 dolazimo u dnevnu
-11:00 -11:30 papanje ( ne traje pola sata nego bude tako u to doba)
-12:00-13:30 setanje ( tu si odspava cca 45min)
-14:00 papanje
-15:30 papanje i spavanje do cca 17:00
-17:00 papanje
-do 19:00 igranje i zabavljanje 😂
-19:10 papanje i drijemanje od 10ak min
-do 21h kupanje, blesiranje i ine gluposti
-21:00 dreka od gladi 😂
- 21:00 idemo u spavacu papati i pajkiti
-23:00 prvo budenje za papati
-01:00 drugo budjenje za papati
-04:00 trece budjenje za papati
-07:00 opet papa
-09:00 papanje i budjenje i ustajanje
Evo cure bas sam pratila sta i kako kod nas..
Nama je ovo zadnjih par dana rutina..
-

Ooo, I me, pa jooojjjj... 😍😍😍😍😍😍 Znaciiii, nismo jedini a tim problemima.oko spavanja 🤣🤣🤣😂😂😂 Ja to zovem problem jer sam bila navikla da oko 21h zaspi i budjenje bude tek oko 1h... ako ne i kasnije... i onda tek oko 5-6 ujutro...
a sada: 21h cca spavanje.. 23:30-00:00 cicanje 1:30-2:00 cicanje... 3-4 cicanje... 5-6 cicanje... budjenje u 7najkasnije 8.. to je sve cca...

Danas npr:
cca 7-budjenje i cicanje + promijena pelene (muzu sam rekla nek se izvolj dignuti ga i spremiti! ;-);-);-);-))
cca 8-u dnevni
cca 9 i nesto-cicanje
9:30-10:00-spavanje pola h
pustili smo ga kod sveki i spavao je od cca 12 do 12:40
primijena pelene i cicanje do cca 13:30h ... oko 14 smo izasli vani i zaspao je... malo prije sam se dosla spremiti u stan... muz je jos gore s njime... do prije 15min je jos spavao...

Ajme Barbs znam kako ti je, sto je najgore ona meni ni ne spava do 3 u jutro, to mi je najgore jer ja vise nemrem gledat, postanem živčana u nervozna od umora a ona jos cvili nece sisu, nece se igrati, nece nista osim nošenja a nemrem ju nositi stalno i nije naučena na ruke! Ona si odspava od 9 do 11 i ja odmah cicu da zna da nema buđenja a ona se pocne smijati i naravno onda do 3, pol 4 u jutro fešta!

Ajme Barbs znam kako ti je, sto je najgore ona meni ni ne spava do 3 u jutro, to mi je najgore jer ja vise nemrem gledat, postanem živčana u nervozna od umora a ona jos cvili nece sisu, nece se igrati, nece nista osim nošenja a nemrem ju nositi stalno i nije naučena na ruke! Ona si odspava od 9 do 11 i ja odmah cicu da zna da nema buđenja a ona se pocne smijati i naravno onda do 3, pol 4 u jutro fešta!
ZNNNNAAAAAMMMM KAKO TI JE...
To je meni Diego poceo raditi po noci... oko 2-3 kad se probudi... nesto malo cica, pa se uspava i prebacim ga u krevetic... i nece ciiiicuuu vise... lezi u krevetic... gleda me... smije se... guguce... tura.palac u usta... sake.. dudu pljuje... zasto bi dudao dudu ako ima palac... al jucer sam se skulirala i nisam se nervirala... 😂😂😂😂😂 Upalila sam mu fen je zaspao je u roku od 10ak min al djaba mi to kad je doslo 7 u roku od omah...

P.S. Aurora... ja Diega pustim preko dana da kmekece do mile volje.. kad pocne biti dramaticno ga dignem... 😂😂😂😂😂😂 Po noci mi barem ne kmekece nego se smije... aahahahhaah

Kad bih ju barem mogla pustiti da place! Odmah sveki dolazi i počinje ju tješiti i vikati zasto si ti žalosna? Zasto si nezadovoljna? A ja odmah 😑😑 tučem ju, eto, zato place! Pa Boze dragi nek place, ja sad vec razlikujem njezin plac, koji je za sta pa onda znam kad kenjka bezveze jer se hoce nositi!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji