Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Siječanj 2018. 09:31

Sanjchi, daaaa... i kod Diega je tako... znaci app fena ga smiruje kad je vec u nekom transu a ako je ultra nervozan niiiistaaaaaaaaa ne pomaze...

Barkleys
    26. Siječanj 2018. 09:40

Bebushka

Zabraniti da kupujes u lidlu
    Evo ja sam stvarno jako u crkvi, u jednom amo rec pokretu nastalom nalon drugog vatikanskog koncila, mi krstimo na uskrsnom ili duhovskom bdijenju pa cemo jos vidit kad cemo, i cak podrzavam ne krstenje kad je to tradicija ili obicaj a ne jedan jako ozbiljan za roditelje obvezujuci obred, isto ko i vjencanje u crkvi, bolje prvo prouciti o cemu se tu zapravo radi pa vidjeti imam li snage za to i bit autentican…bolje gledat sto ce rec Bog nego ljudi

Takav je otprilike i naš stav. E tebe se uvijek sjetim kad šetam. Prvi put kad smo mm i ja išli u šetnju s kolicima do DM-ea, L je zaspala, bio je sunčani dan i sjeli smo na kavu na terasu jednog kafića. Ono, s podočnjacima, bljucavi, raščupani... Ugl, izgledali smo ko da nas je poplava donjela... I sjednemo i ono udahnem, a po cesti prolazi mama s duplićima. Imaju možda par mjeseci. Ženska nasmijana, ima traperice! Suprug i ja smo ih cijelim putem otpratili. Pogledali se, pogledali L i oboje onak uzdahnuli od olakšanja jer imamo samo 1. 🤣🤣🤣

Barkleys
    26. Siječanj 2018. 09:51

Nama se sa spavanjem sve nešto poremetilo! U pon i uto smo se morali ustati ranije i cijeli tjedan se pokušavamo vratiti na stari ritam. A tijekom dana je ful ful nervozna jer joj se spava a ja ne prepoznam znakove jer nije "uobičajeno" vrijeme spavanja. I ajme kako onda zna vrištati. Pogotovo kad se ufura. Samo bi se nosila tijekom dana. Zaspe i čim ju polegnem se probudi. A Aaaaa! 

Suncokretica
    26. Siječanj 2018. 10:03

Jutro žene! 
    Ja sam jučer zaboravila na lidl  sad mi je baš žao a danas mi nema smisla ići jer vjerojatno nije puno ostalo. Bit će još prilika, do pola godine imam robice dovoljno. 
    Evo javljam da smo se uspjeli uspavati na pilates lopti! 
    E koliko sam ja nju skužila, ona se jednostavno mora premoriti i tek onda zaspati. Jutros se probudila oko 7 i bila budna 3 sata dok nije zaspala. Stavila sam ju već nakon sat vremena kad je počela biti umorna ali nema šanse, hoće gledati i ljuti se. Ajde pustim ju da vidim dokle će. I evo maloprije sam ju na lopti smirila ali moram joj lice pokriti tetricom jer inače neće zažmiriti. Ta bi valjda gledala dok ne zaspe od plakanja i umora, sve ju zanima, strašna je...
    Jučer je bila budna od 2 popodne i nije zaspala do navečer do 8. Ali je zato navečer zaspala u par minuta. Jedva je držala glavu i oči. 
    Očito kod nas ne vrijedi ono da je preumornu bebu teže uspavati 

luce <3
    26. Siječanj 2018. 10:08

Barbs ma nema na cemu 😉
    Dena a jesi me nasmijala 😂😂
    Kleaiva a joooj, ajde ti isto do dr provjerit sta je u pitanju..... 
    Nama aplikacija sa sumovima isto pomaze, ona najvise voli slusat vodu... 
    Etiketiranja i mobinga ce sigurno bit, samo se nadam da kad se susretne s tim da cu uspit u tome da bude samopouzdana i da je naucim pravim vrijednostima i da je takve stvari ne diraju, i da joj to nikad ne padne na pamet da radi drugima.. Danas je to pravi izazov... 

• Romi
    26. Siječanj 2018. 10:42

luce <3

Barbs ma nema na cemu 😉
    Dena a jesi me nasmijala 😂😂
    Kleaiva a joooj, ajde ti isto do dr provjerit sta je u pitanju…..
    Nama aplikacija sa sumovima isto pomaze, ona najvise voli slusat vodu…
    Etiketiranja i mobinga ce sigurno bit, samo se nadam da kad se susretne s tim da cu uspit u tome da bude samopouzdana i da je naucim pravim vrijednostima i da je takve stvari ne diraju, i da joj to nikad ne padne na pamet da radi drugima.. Danas je to pravi izazov…

Potpisujem,pravi izazov al nadam se da cemo uspjeti u tome

• Barbi13
    26. Siječanj 2018. 10:55

mamisita27

Slazem se za fb grupe, to su ionak cudaci koji imaju previse vremena pa samo cekaju iskalit svoje frustracije i da se svadaju. ALI…Ja sam vjernica i sigurno necu zatajivat svoju vjeru il se skrivat pod krinkom liberalizma. Ako ja postujem neciji ateizam, postuj i ti moju vjeru. Najjace mi je kad krenu:Ti popovi su svi ovakvi svi onakvi, ovi dolaze na misu samo da se pokazu i samo se sve vrti oko novaca. Kako, ali kako ti to znas ako ne ides u crkvu i nisi u tome? Ne provodis vrijeme s tim ljudima il si 2x godisnje otisao u mjesnu crkvu i vidio par takvih ljudi i sad su svi takvi…I zato mi mozda nije bio primjeren taj izraz ali vjerujem da Hedge to nije namjerno napisala. Isto tako, nisam za to da netko obavlja vjemcanje/krstenje jer mu je to duznost obiteljska ili jer je tradicija ali isto tako ako su svi u obitelji katolici i idemo tom logikom da zivimo u katolickoj zemlji i tvoje dijete ce neminovno biti socijalizirano medu svojom obitelji npr.u kojoj su svi krsteni, a samo ono nije ili u skoli gdje je vecina katolika, dijete ce u tom segmentu nazalost biti izdvojeno, pogotovo od obitelji.Sjecam se jedne cure muslimanke iz moje osnovne. Svakakve je komentare dobivala. Tu se nadovezujem teme mobinga nad djecom u skoli. Ja svakog postujem i K cu ucit tako a ne daj Boze da mu netko nesta kaze za Lidl il da ima scenario kao Barbi, pa kosu bi pocupala tim roditeljima sta su odgojili takvo dijete. I Barbi welcome!😁😚A sta se tice onog sta si Romi napisala za premijera, tesko da bi u nasoj zemlji to bas tako islo al zato bi K odgajala da se bori za sebe a ja bi digla prasinu kolko god je u mojoj moci.

E moja mamisita tek sad sa P se bojim svoje reakcije💪💪💪

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

kleaiva
    26. Siječanj 2018. 11:23

Curke evo me...nisam si htjela spustati temp da se organizam sam izbori...curka je cicala cesto nocas i malo olaksala cice al i dalje boli...zvala sam dr i dao mi je antibiotik i rekao ako mi temp bude i dalje sutra da idem pravac na hitnu na Merkur. 
    Sve se bojim tog scenarija🤔 jer sam nakon prvog poroda imala zaostalu posteljicu😰😰😰 nadam se da nije opet...sad sam si skinula temp s lupocetom i evo zasad se ne dize a proslo je vec 4 sata srecom.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    26. Siječanj 2018. 11:26

Mamasita slazem se s tobom sto se tice vjere i krstenja...a isto tako je Bebuska napisala lijepo da treba malo uci u te stvati i odluciti. Ja sam tako za prvo dijete...s tim da su svekici isto bili u cudu jer smo imali najblize na krstenju njih 16, za jakova nas se skupilo 24 a sad cemo imati oko 35 ljudi jer nam se prosirio krug kumova😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Kiki156
    26. Siječanj 2018. 11:53

Caos cure! 
    Slazem se da je nasa grupa puna razlicitih, ali dobrih zena. 
    Mi smo isto dogovorili krstenje za 17.3. 😃 Jucer samo provela dan kod kume, ona ima blizance od godinu dana i V i ja smo isli na cjelodnevno druzenje, bas nam je lijepo bilo! 
    Lidlici - ja planiram svoje dijete odgojiti tako da ga matrijalno ne dira. Tako smo i muz i ja odgojeni i bez obzira na financijsko stanje ne patimo od materijalizma. Naravno da cu dijete oblacit i u Lidlu, HM-u a nosit ce i rabljenu robicu ako nesto dobije kao sto sad dobiva. Pa radije ustedim na robi pa odem s obitelji na vikend odmor ili neko putovanje. Ne pada mi napamet oblacit dijete u markirano samo zato da ne odskace od vecine, nek se uci od malena boriti se za sebe i neka si stvori drustvo koje ce ga voljeti i prihvacati. 
    Ako ikad cujem da ga netko maltretira skidam glave redom! 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.