Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Siječanj 2018. 09:14

Juuutrooo 😘😘😘
    Dena, bas jesmo cudakinje 😊😊😊
    Thx, Luce, na info!
    Hedge, ma uvijek ce ljudi sr* 😂😂😂😂
    Sretna, srecom da smo normalne... kad citam Zajednicu mame iz istre...Aaajmeeee...strah te nesto pitat a da te ne razapnu

• Romi
    26. Siječanj 2018. 09:15

Barbi13

E moja Romi starija kcer kad je isla u vrtic 2003 god.kad je umro papa a tete su upalile svijecu na stol i jedna curica joj je ruku uzela i stavila na vruci poklopac.Tete me nisu ni zvale poludila sam kad sam dosla po nju,a od te curice je tata novinar pa nisu htjele poduzimat nista a boli me patka ko je i sto je pa mora znat sta mu je dijete naparavilo.

Slažem se, ja bih digla cijelu Hrv. zbog tog ako treba pa da je dijete i od premijera luda sam od takvih stvari i takvih teta u vrtiću,svaka čast izuzecima 

barbs
    26. Siječanj 2018. 09:17

Ja sam jucer potroaila 450kn u lidlu za robu 😂😂😂😂😂😂😂😂 sve br 74-80... mali liiiidliiiiccc 😍😍😍😍
    Barbi, zao mi je radi moba!
    Klea, nazovi ti ginica, najbolje! 😊
    V, zao mi je radi L-a... bitno da je bolje 😘😘😘 slatkiiiisss

barbs
    26. Siječanj 2018. 09:18

Opcenito kad netko krene NAMETATI svoje misljenje, ignoriram te poruke 😂😂😂😂😂 jer se ne zelim svadjati.... ne volim nametanja... !!!!! 

barbs
    26. Siječanj 2018. 09:21

Mamisita, ni ja nisam postavljala budilicu da ga provjeravam nakon cijepljenja... svakih sat vremena sam se sama od sebe budila 😊😊
    Dena, ako ga boli onda mu daj cepic ili sirup al on nema temp... nama je pedica rekla da krenemo spustati ako u guzu ima 38.5

barbs
    26. Siječanj 2018. 09:23

Sanjchi, nadam se da je to faza... ja sam negdje pred jutro upalila fen 😂😂😂😁 da ga uspava jer se miskoljio non stop u polu snu... kako si napisala, poremeti san...
    Ne zelim se hvaliti prije vremena al vec 2-3 noci ok spavamo... d

barbs
    26. Siječanj 2018. 09:24

barbs

Sanjchi, nadam se da je to faza… ja sam negdje pred jutro upalila fen 😂😂😂😁 da ga uspava jer se miskoljio non stop u polu snu… kako si napisala, poremeti san…
    Ne zelim se hvaliti prije vremena al vec 2-3 noci ok spavamo… d

*doduse...obavezno se javlja oko 23h za prvo cicanje bez obzira sto zaspi oko 20:30...

barbs
    26. Siječanj 2018. 09:25

Sanjchi, naaaaaravno 😊😊😊😊😊 prvo pogledaj ata imate pa onda kupuj 😊😊😊😊

barbs
    26. Siječanj 2018. 09:28

sanjchi255

barbs

Sanjchi, nadam se da je to faza… ja sam negdje pred jutro upalila fen 😂😂😂😁 da ga uspava jer se miskoljio non stop u polu snu… kako si napisala, poremeti san…
    Ne zelim se hvaliti prije vremena al vec 2-3 noci ok spavamo… d

Meni je aspirator radio od 5 jutros😂😂😂 pa dok se nismo ustale…sva sreca da imamo punjive baterije😆😆

AHAHAHAHHHAAHHAA sva srecaaaa.. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

barbs
    26. Siječanj 2018. 09:30

Diegov ritam je sada:
    spavanje oko 20:30
    prvo budjenje oko 23 i nesto
    drugo oko 2-3
    trece oko 4-5
    pa oko 7 
    oko  8-9 se dizemo...
    Za sada je ok ritam... Naravno, palim tu app fena da mogu odspavati i da ga to umiri 😁😁😁😁😁😁😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.