Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    14. Siječanj 2018. 09:21

Danas mi svekrica ide kuci. I sutra muz pocinje radit.. jedca cekam 😂😂😂

• Barbi13
    14. Siječanj 2018. 09:32

I_me

Danas mi svekrica ide kuci. I sutra muz pocinje radit.. jedca cekam 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 14. Siječanj 2018. 10:29

Suncokretica
    14. Siječanj 2018. 10:30

Zna li netko gdje kupiti one spužvice za ogradicu kinderbeta? Ne znam kako bi to drugačije nazvala...
    Lea je sinoć usred noći nekako glavom lupila u to. Nije jako ali dovoljno da krene plač. Nemam pojma što ona radi dok spava da završi na drugom kraju kreveta i u drugom položaju 

[OBRISANO] 14. Siječanj 2018. 10:46

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 14. Siječanj 2018. 10:48

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    14. Siječanj 2018. 10:54

Barbs, mamasita mozete mi reci koju velicinu knjige ste uzelini koliko je cca slika stalo u nju?

• sretna
    14. Siječanj 2018. 10:55

Suncokretica

Zna li netko gdje kupiti one spužvice za ogradicu kinderbeta? Ne znam kako bi to drugačije nazvala…
    Lea je sinoć usred noći nekako glavom lupila u to. Nije jako ali dovoljno da krene plač. Nemam pojma što ona radi dok spava da završi na drugom kraju kreveta i u drugom položaju

Ako mislis na one pojedinacne navlake za ogradicu onda dada&rocco, ako mislis na spuzvu u komadu, to imas u svakom baby ducanu

Suncokretica
    14. Siječanj 2018. 11:20

Mislila sam na te pojedinačne. Hvala! 
    Pogledat ću na njihovoj stranici pa naručiti da ne bi opet bilo udaraca...

Maja 3
    14. Siječanj 2018. 11:25

Hej! Kavica i odmor. 
    Mali spava,mala na vikendu kod bake.
    Mir i tisina. Jucer naprvljena generalka kuce,taman ce izdrzat do sutra ujutro-po malu idemo navecer.
    Aurora,mi smo zapoceli s vocnim kasicama,sad papa i povrce..a najvise voli mlijeko s keksima..u tom se davi...i mislim da bi pojeo koliko god mu dam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI