Danas mi svekrica ide kuci. I sutra muz pocinje radit.. jedca cekam 😂😂😂

Danas mi svekrica ide kuci. I sutra muz pocinje radit.. jedca cekam 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Zna li netko gdje kupiti one spužvice za ogradicu kinderbeta? Ne znam kako bi to drugačije nazvala...
Lea je sinoć usred noći nekako glavom lupila u to. Nije jako ali dovoljno da krene plač. Nemam pojma što ona radi dok spava da završi na drugom kraju kreveta i u drugom položaju

Barbs, mamasita mozete mi reci koju velicinu knjige ste uzelini koliko je cca slika stalo u nju?

Zna li netko gdje kupiti one spužvice za ogradicu kinderbeta? Ne znam kako bi to drugačije nazvala…
Lea je sinoć usred noći nekako glavom lupila u to. Nije jako ali dovoljno da krene plač. Nemam pojma što ona radi dok spava da završi na drugom kraju kreveta i u drugom položaju
Ako mislis na one pojedinacne navlake za ogradicu onda dada&rocco, ako mislis na spuzvu u komadu, to imas u svakom baby ducanu

Mislila sam na te pojedinačne. Hvala!
Pogledat ću na njihovoj stranici pa naručiti da ne bi opet bilo udaraca...

Hej! Kavica i odmor.
Mali spava,mala na vikendu kod bake.
Mir i tisina. Jucer naprvljena generalka kuce,taman ce izdrzat do sutra ujutro-po malu idemo navecer.
Aurora,mi smo zapoceli s vocnim kasicama,sad papa i povrce..a najvise voli mlijeko s keksima..u tom se davi...i mislim da bi pojeo koliko god mu dam.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji