Jutro cure😘😘kavica...sanjchi cuvaj se i ozdravi sto prije😘😘😘imenjakinjo kod tebe je veselo😥😥😥da nije skok?

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ej, znam da se netko nedavno borio a tjemenicom... Jel skidate ljuskice i češljate dok je šampon na glavnici? Ili samo pustite da odstoji i isperete?
Barbs nama ko da se stabiliziralo spavanje, primjetila sam da kad je vise vani da bolje spava. Evo, jucer od 19:30 do 6 ujutro sa jednim hranjenjem i nismo imali ono mukotrpno uspavljivanje nakon nocne papice. A neki dan spaval od 18 do 20:45 onda smo ga probudili (zbog pidzame i pelene), bio budan sat vremena i zaspao nazad do 7 ujutro, bez buđenja. Mozda nam je ono bila faza.

url=https://lilypie.com]
Ooo Dena, super 😍😍😍😍😍
Barbi, ja mislim isto da je neki skok u pitanju. a imaju ih na tooooneeeeeeee.... Ugl cesto trazi cicu...

Ja se pitam kad je on odspavati u komadu preko 4-5h... u zadnje vrijeme se budi svaka 2-3h... Moguce da je neki skok u pitanju... i pitam se kad ce NOC spavati bez budjenja... vidim da dosta vasih bebica dobro spava... do 4-5 ujutro... mi smo tako samo 2x do sada... jednom od 21 do 4 a jednom od 22 do 4.... iii to je bilo to

Sanjchi, uuuffffff, sr* To kad te pokosi te pokosi... ja sam imala gripu u osnovnoj ili srednjoj... uuuuzas...

Barbs- sisa mekana al i dalje boli. Al puno manje nego jucer. Sad cu se jos malo izdojit i izmasirat. Stavljam obloge. Imam osjecaj ko da cu biti bolesna. Mjerim temperaturi stalno al sva sreca nemam ju.

Sanjchy, imala sam gripu jednim u zivotu u znam da je to grozno,pa ti zelim da brzo ozdravis, ne znsm da li si sposobna izdajati, ali bilo bi jako dobro da muz nosi malenoj tvoje mlijeko za slucaj da je nesto pokupila vec od tebe, jer je ono puno antitijela
Tjemenica, ne znam tko je pitao, stavi se sampin i prije ispiranja kruzno izmasiram sa peracicom ili malom tetricom

Sanjchy, imala sam gripu jednim u zivotu u znam da je to grozno,pa ti zelim da brzo ozdravis, ne znsm da li si sposobna izdajati, ali bilo bi jako dobro da muz nosi malenoj tvoje mlijeko za slucaj da je nesto pokupila vec od tebe, jer je ono puno antitijela
Tjemenica, ne znam tko je pitao, stavi se sampin i prije ispiranja kruzno izmasiram sa peracicom ili malom tetricom
Prvi sam par dana pokušavala uljem, a jučer sam oprala mustelom. Sad mi se čini ko da je još gore. Ništa, valjda treba biti uporan.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji