Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    25. Siječanj 2018. 09:30

Dena1009

barbs

Bela, mozemo jesti sparuge kao dojilje??

Hahaha ja procitala "supruge" 🤣 i mislila da hoces muza pojesti😅😅

HAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAA
    moze i to 😂😂😶😂😂😂😂😂 ne bih se puno najela...smrsavio je 😂😂😂😂😂

• Romi
    25. Siječanj 2018. 09:31

Dobro jutro cure,
    Hvala Bela,baš ću probati i ja ih malo prokuham ako su zamrznute,i onda tu vodu dodam u juhu.
    Barbs ja sam ih jela dok sam se izdajala,nisam ništa primjetila da L. smeta,ja ih konzumiram cijelu godinu super su nam.

barbs
    25. Siječanj 2018. 09:32

Bela

I_me

Bela odakle si ti?

Okolica Rovinja

SUSJEDOO 😍😍😍😍 ja uz okolica Pule 😂😂😂 (Fazana) 😊😊😊😊😊😊

• Romi
    25. Siječanj 2018. 09:33

Dena1009

barbs

Bela, mozemo jesti sparuge kao dojilje??

Hahaha ja procitala "supruge" 🤣 i mislila da hoces muza pojesti😅😅

Ahaaahaaa haaa

Dena želim ti brz oporavak.

barbs
    25. Siječanj 2018. 09:33

Thx, Romi 😊😊😊
    Je l znate do kad gljive ne smijemo jesti?? Ja ih ooooobooozaaavaaaaam... donekle pazim sto jedem... neki dan sam jela KULENOVU SEKU i aktivirali su mi se hemeroidiiiii Znaci, NIKAD nisam imala.problema s timeeeeee

• sretna
    25. Siječanj 2018. 09:34

Evo, sluzbeno su krstitke 17.03. Sad treba izabrat restoran 😊

• sretna
    25. Siječanj 2018. 09:35

barbs

Thx, Romi 😊😊😊
    Je l znate do kad gljive ne smijemo jesti?? Ja ih ooooobooozaaavaaaaam… donekle pazim sto jedem… neki dan sam jela KULENOVU SEKU i aktivirali su mi se hemeroidiiiiiZnaci, NIKAD nisam imala.problema s timeeeeee

Zasto ne bi gljive jela? Ja jedem apsolutno sve

barbs
    25. Siječanj 2018. 09:35

sretna

Znala sam da ce se.usrat ko i svaki put kad igraju protiv francuske, znala.sam da cu se bezveze zivcirat i znam da ce izgubit i svejedno gledam i zivciram se!!

Muz je zaspao malo nakon pocetka tekme.. rekao je: ma sta cu se ja nervirat radi ovih? mada je bio izmoren od zubobolje... 😂😂😂😂
    Ja sam zaspala prije 22h ahahahhaa ubio me trening. a bome i to ne spavanje 😂😂😂

barbs
    25. Siječanj 2018. 09:36

sretna

barbs

Thx, Romi 😊😊😊
    Je l znate do kad gljive ne smijemo jesti?? Ja ih ooooobooozaaavaaaaam… donekle pazim sto jedem… neki dan sam jela KULENOVU SEKU i aktivirali su mi se hemeroidiiiiiZnaci, NIKAD nisam imala.problema s timeeeeee

Zasto ne bi gljive jela? Ja jedem apsolutno sve

Rekli su da ne smijem... aaajmeeee znaci smijeeeeeeem???? 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

• Romi
    25. Siječanj 2018. 09:37

barbs

Thx, Romi 😊😊😊

Ja sam i gljive jela dok sam se izdajala,isto joj nije smetalo.Nisam ni znala da se ne smiju.Barbs pričala sam sa jednom mamom koja je svog malog dojila so 2 god. i sad je odmah rodila curicu,još nije ni prestala dojit prvo (toliko o kontracepciji za vrijeme dojenja),uglavnom ona kaže da je sve jela otpočetka,jedino ako je primjetila da mu baš nešto smeta to je onda izbjegavala,inače je doktorica po zanimanju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.