Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 13. Siječanj 2018. 10:43

• Barbi13
    13. Siječanj 2018. 10:44

mamisita27

Mene isto zanima to za tjenicu jer ak namazem uljem ne ide bas tj ide ak fkt vrlo njezno malo s noktom prodem a to ne zelim. Taj Mustelin sampon sve ispere? Ne treba se trljati po glavi? Zanima me da ne bacam novce bezveze…. Ne bih htjela da opet moram mehanicki po glavi trljat

Mamisita ako kupujes mustelu u mulleru su na akciji 30 posto sad se isplati a u bipi ti je 1 plus 1

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 13. Siječanj 2018. 10:45

• Barbi13
    13. Siječanj 2018. 10:47

Ja sam zadovoljna sa mustelom,skupa je ali vrijedi svake kune

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    13. Siječanj 2018. 11:19

mamisita27

Mene isto zanima to za tjenicu jer ak namazem uljem ne ide bas tj ide ak fkt vrlo njezno malo s noktom prodem a to ne zelim. Taj Mustelin sampon sve ispere? Ne treba se trljati po glavi? Zanima me da ne bacam novce bezveze…. Ne bih htjela da opet moram mehanicki po glavi trljat

Moraš trljati. To je baš panica rekla neznam jesi vidjela, trljačicom. Ja sinoć nisam pa je ostalo. Vjerojatno ovisi i koliko ti je uznapredovala. Ja sam mazala uljem i četkicom prelazila, nešto se skinulo, a nešto ne. Imaš u onim DM kuponima popust na tu pjenu. 

• sretna
    13. Siječanj 2018. 12:14

Hedgehog

mamisita27

Moraš trljati. To je baš panica rekla neznam jesi vidjela, trljačicom. Ja sinoć nisam pa je ostalo. Vjerojatno ovisi i koliko ti je uznapredovala. Ja sam mazala uljem i četkicom prelazila, nešto se skinulo, a nešto ne. Imaš u onim DM kuponima popust na tu pjenu.

Cini ti se da je gore nakon mustele jer ona stavrno svu tjemenicu digne, ali to je super i vec sljedece pranje ce biti puno bolje. Ja nikad ne trljam  kad stavim mustelu nego samo rukom kruzim i ostavim 2 min. Sve.je otislo u 2-3 pranja i ona mi je zakon za tjemenicu

kleaiva
    13. Siječanj 2018. 12:22

I nama se pocela javljati tjemenica...u pon cu u dm po mustelu.😂
    I me...drz se...glavno da cicka puno tu cicu i bit ce bolje...uzasan je osjecaj ta upala...onak je bas ko gripa...boli cica ali i cijelo tijelo

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

dzenny
    13. Siječanj 2018. 13:04

Nama za tjemenicu je pomoglo baby ulje,ali tad se samo bila pocela javljati.. to je bilo mozda kad je A imala mjesec dana i od tad nista nema..
    Sanjchi-zelim ti brz oporavak i svoju miskicu sto prije da budes imala pored sebe.. 😊
    I_me-nadam se da nije upala.. i da je.Ema tu ciku vec izlijecila.. ☺
    Nas dvije kuci,vrijeme je katastrofa.. cekamo tatu sa posla.. 🙂 pa da i mama malo ruke odmori.. juce sam uspijela cijeli sta ocistit.. 😊 bravo ja.. 😊 danas jos A robicu imam oprati.. 😀

MY_life <3
    13. Siječanj 2018. 13:42

Nama se tjemenica baš čvrsto drži i mustela uopće ne pomaže niti maslinovo a ni baby ulje na kraju mi je najbolja mast za guzu kupujem pravljenju pavlovićevu u ljekarni nekidan sam mu tri puta namazala s tom masti tokom dana  i navečer samo oprala bez trljanja i ful se povuklo ostalo je skroz malo niti se ne vidi a do tada je baš ko velika krasta izgledalo... 

MY_life <3
    13. Siječanj 2018. 13:55
    Mame jel valja ovo što?
    Mame jel valja ovo što?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI