Slazem se sto se CR-a tice... da ako vec moras zavrsiti na CR da to bude odmah a ne nakon mucenja A isto tako, i meni su inducirali i bilo je uuuuzasnooo
Nadam se da cu i ja s drugim imati bolje srece i da ce to brze ici 😂😂😂😂
Romi, vjerujem ti... no covjek se nauci zivjeti s time.. A za odlazak na prvenstva ehehhe nadam se da cemo i mi ici slijedeci put 😉
Kod nas nema spavanja..znaci jucer zaspao u pola 2 a dns cu biti sretna ako do tad zaspi..tj spava on, zaspao je vec 18x ali ga ne smijem pustiti iz ruku. Uzas otpadaju mi leđa a i jucer i dns sam sama muz radi nocnu. Danas bili gosti i sutra ce. naporan vikend
Srnac... negdje sam procitala kad dijete zaspe na rukama ili u klokanici da ga je vazno u prvih pet minuta spustiti u krevetic, inace se cim je duze "navikne" na taj polozaj i svaki pokusaj polijeganja ga razbudi. Kad se sjetim kad sam svog B drzala po sat vremena i onda ga spustala polaaaako da nisu istine da bi, cim dotakne madrac, progledao ko sovica. Isto mi je i kad dodjemo iz krace ili duze setnje s klokanicom, ili kad se s necim zaposlim u kuci noseci ga; ako ga stavim u kimbac razbudi se za 10ak minuta. Nocas sam ga nadojila, mlatarao je u snu rukicama i probudio ga je zrak (inace ga ne dizem na podrigivanje ako bas ne protestira), brzo sam ga podigla, podrignuo je, kroz par minuta je ponovno zaspao, drzala sam ga jos mozda minutu dvije i polegla bez ikakvog problema. A preksinoc u noci sam ga drzala dvaput 15minuta i nikako se smirit, te mu ispadne duda, te okrece glavu, pa prdne, pa se komesa... btw, vise ne spavamo sa svjetlom, ni za vrijeme dojenja ga ne palim, dovoljna mi je ona mala tockica na babyphone i mrvicu ostavim zastor nenavucen na prozoru pa ulazi trunkica ulicnog svjetla (zaluzine zatvaram samo kad je jako hladno)
Senoritakova zao mi je za Ritu,al bit ce sve dobro,ja sam to prosla sa svojom L. prvih mjesec dana i to mi je bio najgori period, gubila mi je na tezini kad je jela moje mlijeko,kad je bila na Ad dobivala je,znam da zvuci cudno al je istina,pedijatrica isto nije vjerovala,rekla je da je majcino mlijeko dovoljno i da ja i patronazna nismo u pravu, pa me testirala,znaci jedan dan moje mlijeko vazemo je izgubi na tezini,drugi dan ad i dobije na tezini i nista presli smo na ad uz kombinaciju sa 2 obroka mlijeka,i onda je bilo dobro...prije testiranja me je isto mislila slat na pretrage na Kantridu da se vidi zasto dijete ne dobova na tezini,al na ad je dobivala,jednostavno moje mlijeko joj nije bilo dovoljno...uglavnom isto smo na Nanu,ali sensitiv formula od Nan optipro je imala grceve a od sensitiva nista...saljem dobre vibre da sto prije dodete kuci i da sve bude dobro
Senoritakova mojoj seki su 2pedijatra rekla, kad bi uzimali za svoju djecu, da bi uzimali Novalac
Romi, mi smo joj isto pravili Nan optipro, i isto grceve uzasne imala...sad cekamo vizitu da pitam...
Senoritakova zao mi je zbog Rite. Mozda joj Nan ne odgovara ako se tako jako grci nakon njega. Tako je moj stariji reagirao na hipp pa smo presli na aptamil i grcevi su prestali.
Javljaj nam stanje sa R. 😙
Dobro jutro😘😘senoritakova zao mi je za Ritu,ma ona je mali borac i bit ce dobro😘😘😘😘meni je isto starija pocela gubit na tezini s tri mjeseca i pocela joj davat AD i bilo je sve ok.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Rukomet obozaaaaavam! Super tekma je bila. A nigimet mi je taaaaako dosadan.
Drip meni nista strasno. Sad kad sam bila sa P na dripu, proslo vec sat i pol od kad su ga prikopcali, trudovi luduju na ct, pitaju dal me boli, ja reko ne bas, mozda malo, nisu mogli vjerovat 😂 to je bilo prije epiduralne.
Romi, mi smo joj isto pravili Nan optipro, i isto grceve uzasne imala…sad cekamo vizitu da pitam…
Uglavnom meni je pedijatrica na kraju rekla za Nan sensitiv da je to kao napravljeno po posebnom nekom postupku i uglavnom da je to formula od koje kao nemogu naći kvalitetniji ad za nju sada,ja sam mislila čak sad nakon 3 mjeseca da joj je to preslabo,jer sam mislila da je blaži, i da ću preći na optipro,al pedica je rekla da nastavimo sa sensitivom ako nam cijena nije problem,ali cijena je ista i optiprou i sensitivu,ona je mislila da je skuplji jer je kvalitetniji,ali i da je skuplji ja bih ga kupovala kad joj odgovara...nama su dvije različite pedijatrice preporučiće Nan ,i u Kbc Rijeka i naša izabrana
pedijatrica
Sortiraj odgovore
Najstariji