Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    20. Siječanj 2018. 14:30

Moja uvijek sisa, jedna sisa jedan podoj. 
    Nekad na sisi bude 5 min, nekad 20, nekad sat. Stvarno rijetko joj dajem obje.. eventualno ako bas kenjka pa joj uvalim drugu, povuce par puta i mir.

• sretna
    20. Siječanj 2018. 14:37

Ja imam malo mlijeka, ali za sada uspijevamo samo s jednom bocom AD. Samo.ne znam kolko cemo jos uspjet tako

barbs
    20. Siječanj 2018. 14:39

Mi 15.2. imamo drugo cijepljenje...
    I me, tako i ja... odnosno, ponudim drugu cicu... ponekad povuce nekoliko x i pusti i ljuti se ako mu je opet nudim a ponekad pocika vise... podoji mi u principu traju 5-10min... ponekad i 20ak...

I_me
    20. Siječanj 2018. 15:17

barbs

Mi 15.2. imamo drugo cijepljenje…
    I me, tako i ja… odnosno, ponudim drugu cicu… ponekad povuce nekoliko x i pusti i ljuti se ako mu je opet nudim a ponekad pocika vise… podoji mi u principu traju 5-10min… ponekad i 20ak…

Mi sad 25.1. novi pregled i cijepljenje i vec mi muka 😥
     Al me jako zanima koliko cm i kg je dobila 😊

Marijana12345
    20. Siječanj 2018. 15:28

mamisita27

Cure jutro! Nisam stigla sve procitat jer me jucet glava rasturala, pocela sam imat opake migrene i povracam i grozno bude…Veceras idem na tu svadbu, valjda ce bit ok.
    Barbi- i moj place krokodilske suze al kad je gladan ne moze min.
    Hedge- uzmi gym, to je njima odlicno. Mi smo svoj dobilj al da nismo kupili bi ga.
    Barbs- ak odlucis za dohranu preporodit ces se, vidi sama ☺
    Sanjchi- i ja tak s mm malo pivca popijem.
    Sretna- udari te adrenalin s treninga pa Kemal dokrajci.
    Inace ja vam uopce ne gledam skoro tv, cak ni prije trudnoce jako slabo, ovak sta pohvatam usput ako mm gleda jer jednostavno uvijek imam nesto drugo za obavljat a i kad imam vremena, nemam zivaca hahagaha sjedit pred tvom a i vecinom nema nis pametno bas kad upalim.
    Goljak- mi prosli prve vjezbice, 29.idemo na 2.Zadovoljni smo zasad.
    Idem se dizat popit kavu jer se jos moram sredit i moram po blaznice za sise ne dao Bog nezgode na svadbi😂iako je odmah tu do nas pa cu ga podojit izmedu crkve i sale a kasnije nek mu baka da bocu.
    Moram ic kod frizerke, narucila aam se za pundu. Mislila san od naprijed riblju kost ili pletenicu koja ulazi iza u pundu. Samo da mi opet ne pocnu migrene.Mm hoce da odem kod dr. Vidit cemo.
    Saljem vam svima pusu!

Mamasita ja sam isto imala problema s migrenom. Godinama... da pokucam vec me nije bolila glava tako jako od prije trudnoce. Cak sam bila hospitalizirana, napravili su ne samo MR glave nego cijelig tijela i nisu nasli apsolutno nista. Hvala Bogu ali to mi je bilo neobjasnjivo da za tako strasnu bol nema uzroka... znam da sam samo dobila neke konjske tablete koje sam mogla uzeti kad bi me tako jako bolilo da je bilo nepodnosljivo... bilo ih je 6 ili 8 u pakiranju. Zovu se Maxalt, neka velika miligramaza.

Aurora1611
    20. Siječanj 2018. 15:30

Mi smo se zaledile 😂😂 

Aurora1611
    20. Siječanj 2018. 15:53

Cure ja sam migrene izliječila homeopatijom 😊

I_me
    20. Siječanj 2018. 17:06

Aurora1611

Mi smo se zaledile 😂😂

😂😂😂😂 crveni nosic 😊

Maja 3
    20. Siječanj 2018. 17:30

Nabavila! 💪

• Barbi13
    20. Siječanj 2018. 17:36

Maslacak31

Nabavila! 💪

Vatrena navijacica🏐🏐je li ja to dobro vidim 250 kn???

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.