Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    20. Siječanj 2018. 21:46

A ovo smo mi..moj cigan i ja'
    Hahah

I_me
    20. Siječanj 2018. 22:16

Maslacak31

A ovo smo mi..moj cigan i ja'
    Hahah

Aaasssssssss super ste!!!! 😊
    Odlicna utakmica bila  😊

I_me
    20. Siječanj 2018. 22:19

sanjchi255

Sad si razmisljam..da idem sad opet rodit, umirala bi od straha…jer znam sto me ceka…prvi put sam bila flegma, blazeno neznanje😅

Ja bi potpisala opet carski!!! 😊😊😊
    Bwz jebemti..😂😂😂
    Kad sam vas tu citala kako se patite u ne mozete sjedit i upale i konci sto ispadaju... carski bi i platila da treba 

• Barbi13
    20. Siječanj 2018. 22:28

Maslacak jako ste ljep par a i moj je cigo ma isti su bradica i crna kosa😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    20. Siječanj 2018. 22:34

Ja vise ne bum radjala😂😂😂😂😂dve su mi dovoljne a i godine 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Srnac
    20. Siječanj 2018. 22:49

Maslacak zgodni ste.
    Sanjchi gym je super.

Barkleys
    20. Siječanj 2018. 23:39

I_me

sanjchi255

Sad si razmisljam..da idem sad opet rodit, umirala bi od straha…jer znam sto me ceka…prvi put sam bila flegma, blazeno neznanje😅

Bwz jebemti..😂😂😂
    Kad sam vas tu citala kako se patite u ne mozete sjedit i upale i konci sto ispadaju… carski bi i platila da treba

Ja sam tako ljubomorna na vas carice. U podobniku, onoj klinici u zgb, carski košta cca. 20.000 kn. Ja sam već rekla suprugu da ako hoće drugo dijete da ćemo dići kredit. A inače, moj porod je bio brz i efikasan, bez komplikacija itd. 😂😂😂😂

• Srnac
    21. Siječanj 2018. 00:00

Hedgehog

I_me

sanjchi255

Bwz jebemti..😂😂😂
    Kad sam vas tu citala kako se patite u ne mozete sjedit i upale i konci sto ispadaju… carski bi i platila da treba

Ja sam tako ljubomorna na vas carice. U podobniku, onoj klinici u zgb, carski košta cca. 20.000 kn. Ja sam već rekla suprugu da ako hoće drugo dijete da ćemo dići kredit. A inače, moj porod je bio brz i efikasan, bez komplikacija itd. 😂😂😂😂

Carski sa svim troskovima je cca 30000, koja tisucica vise a normalni porod dođe do 20000. Uzas!

Barkleys
    21. Siječanj 2018. 00:25

Srnac

Hedgehog

I_me

sanjchi255

Bwz jebemti..😂😂😂

Carski sa svim troskovima je cca 30000, koja tisucica vise a normalni porod dođe do 20000. Uzas!

Aaaaa. Znači neka bira hoće li kredit za novi auto ili dijete... 😂😂😂😂😂😂

luce <3
    21. Siječanj 2018. 00:36

Maslacak pogodili ste na koju cete utakmicu... Bas je dobra utakmica bila... Super ste
    Ja obozavam gledat rukometna prvenstva, al nikako nisam imala srice s odlaskom na utakmice... 2009 sam imala ispite na faksu i nisam mogla, a ove godine imam malo bolji razlog 😄 Nera mi je jos premala da bi je ostavila toliko dugo... Put do st, nazad i utakmica, pola dana...
    Sto se poroda tice, ljubomorna sam na sve one koji nisu bili na dripu... 11h na dripu, gore nego kakav egzorcizam... Uzas, da bi na kraju zavrsila na carskom... Carski ko carski, nista strasno, al bila sam previse iscrpljena od dripa pa mi je oporavak traja duze, cinilo mi se ko da nikad necu doc sebi....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.