Violeta,ni kod A za sad nije nista strasno.. ona 2-3x kahne u sat vremena.. temperature nema,nosic nije da joj se zacepi,nego cujem kad dise kako joj slajm smeta pa sam to sinoc izvukla.. nadam se da ce i kod nje samo prestati..
Tako je i nama. Ako i zakašlje mislim da joj je do šlajma, kiše i "čuješ" nos kako povlači. Nadam se da me kužiš. Mi smo isto na foziološkoj + usisavač. Trebali bi se cijepiti u pon. Bojim se da nas ne otkanta pedijatrica. Koliko često uopće se smije usisavat dnevno?
Hej curke, i mi smo definitivno u regresiji ili nekoj fazi
Sinoc zaspao u pola 2 pa buđenje u 4 pa 7 pa 9 i to je to. To za slabo mlijeko je po meni nemoguce..pa kako do sada nije bilo slabo? Do nedavno je spavao po 12h uz dva buđenja..nadam se da cemo se uskoro vratiti bar na nesto priblizno. Od kad imamo pilates loptu (topla preporuka) nama uspavljivanje vise nije problem nego spustanje iz ruku. Znaci kad ga spustim na krevet kao da sam ga na bodlje spustila..za poludit!
Da mu dopustim stalno bi gledao u tv..kad ga okrenem tako da ne moze gledat sav se izvitoperi i gleda naopacke.
Nama je isto zacepljen nosic i opasno me vec izluđuje jer je taj slajm negdje duboko..koliko god kapam fizioloske i izvlacim usisavacem to nejde van. Jel netko koristio neki aquamaris, sterimar ili nesto slicno pod pritiskom?
Mene vec desetak dana leđa bas zabrinjavajuce bole. Presjecajuca bol koja pocinje ispod lopatica a do navecer se siri kroz cijela leđa. Uzas..vec sam malo u panici da nije nesto uzrokovano epiduralnom jer sam mjesto uboda i prije znala osjetiti..mame koje ste dobile epi, jel osjecate pri nekom polozaju mjesto uboda?
Nadam se da je samo od nosenja, moj T ima sigurno cca 7 i pol kg, puno kg sam u trudnoci dobila, puno sad izgubila, ne vjezbam..sve je to opterecenje za kraljeznicu
Violeta,ni kod A za sad nije nista strasno.. ona 2-3x kahne u sat vremena.. temperature nema,nosic nije da joj se zacepi,nego cujem kad dise kako joj slajm smeta pa sam to sinoc izvukla.. nadam se da ce i kod nje samo prestati..
Tako je i nama. Ako i zakašlje mislim da joj je do šlajma, kiše i "čuješ" nos kako povlači. Nadam se da me kužiš. Mi smo isto na foziološkoj + usisavač. Trebali bi se cijepiti u pon. Bojim se da nas ne otkanta pedijatrica. Koliko često uopće se smije usisavat dnevno?
I T zakaslje a najvise kaslje kad mu izvlacim usisavacem. Mislim da se moze onoliko puta koliko bi inace ispuhali nos da znaju puhat nos. Znaci kad cujes da je nosic pun ocistis ga.
Hej curke, i mi smo definitivno u regresiji ili nekoj fazi
Sinoc zaspao u pola 2 pa buđenje u 4 pa 7 pa 9 i to je to. To za slabo mlijeko je po meni nemoguce..pa kako do sada nije bilo slabo? Do nedavno je spavao po 12h uz dva buđenja..nadam se da cemo se uskoro vratiti bar na nesto priblizno. Od kad imamo pilates loptu (topla preporuka) nama uspavljivanje vise nije problem nego spustanje iz ruku. Znaci kad ga spustim na krevet kao da sam ga na bodlje spustila..za poludit!
Da mu dopustim stalno bi gledao u tv..kad ga okrenem tako da ne moze gledat sav se izvitoperi i gleda naopacke.
Nama je isto zacepljen nosic i opasno me vec izluđuje jer je taj slajm negdje duboko..koliko god kapam fizioloske i izvlacim usisavacem to nejde van. Jel netko koristio neki aquamaris, sterimar ili nesto slicno pod pritiskom?
Mene vec desetak dana leđa bas zabrinjavajuce bole. Presjecajuca bol koja pocinje ispod lopatica a do navecer se siri kroz cijela leđa. Uzas..vec sam malo u panici da nije nesto uzrokovano epiduralnom jer sam mjesto uboda i prije znala osjetiti..mame koje ste dobile epi, jel osjecate pri nekom polozaju mjesto uboda?
Nadam se da je samo od nosenja, moj T ima sigurno cca 7 i pol kg, puno kg sam u trudnoci dobila, puno sad izgubila, ne vjezbam..sve je to opterecenje za kraljeznicu
Imala sam epiduralnu na oba poroda, apsolutno nikakve posljedice nemam niti sam ikada osjecala mjesto uboda
Romi ceka te bas tezak dan, jako mi je zao, drzi se..mamisita lijepi provod zelim, super da ti je blizu.
Kiki super za pregled, i mi smo radili uzv mozga zbog zalezanog vrata i isto mi nije bilo svejedno. Sama ta pretraga zvuci ozbiljno a zapravo je standardna pretraga kod svake zalezanosti, hipotonusa, hipertonusa itd
Suncokretice ti si se zbilja napatila sa grcevima pa zasluzujes ovakav poklon u vidu prospavane noci :)
Razumijem te,jer isto tako je i nama.. mi cjepljenje imamo tek 15.02.. javi je li ga pedica htjela cijepiti,iako ja se nadam da bi moja do 15-og trebala ozdraviti.. pa ja svojoj izvlacim bas kako Srnac kaze,kad cujem da joj je nosic pun,da joj smeta..
I mi bi se trebali cijepiti 30-og
Nadam se da ce do tada nosic proci iako mislim da ako nema i nije bilo temperature, znacajnog kaslja i ako su pluca cista da cijepe.
Hedge moj T bas voli gym. Po meni je gym must have. Ja ga stavljam od cca mjesec dana. Em mi kupi malo vremena em si on razvija motoriku. Korisna stvarcica.
Mamisita nadam se da ce proci i da ces se moci opustiti i zabaviti 😊 Ja sam prije par godina zavrsila u bolnici zbog tenzijskih glavobolja, grozno je to.
Barbs Sigurna sam da je sve u redu sa papanjem. 😊
Romi izdrzi ❤
Ima koja dobar recept za vafle?
url=https://lilypie.com]
Barbs nije ti mlijeko slabo😁 to ne moze biti...ali moze biti da pojede samo vodenastije mlijeko s pocetka svake cice ako jede iz obje. Moja jede drugu tek kad osjetim da me boli kad pokusa vuc ili kad skuzim da guta sporo nakon sto nekih 5-6 puta poduda cicu s jezikom i tek onda guta znam da je vrijeme za drugu. Pa prebacim i onda jos pocica iz druge koliko treba. Ovih sam se dana izdajala pa imam visak a to mi stvori problem s prejakim otpustanjem mlijeka pa se naguta zraka opet i onda je muce grcici i prdenje.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji