Dena ni meni L ne spava preko dana bas najbolje, max 45min.
Mengu nisam ni ja dobila.
Joj ja sam stalno gladnaa ajmee..bas mi ide to na k…! 😁😁😁😁😁😁 grrrr 😒😒😒😒
Nama je tako od pocetka da malo spava, al u zadnje vrijeme tesko zaspi, a spava mu se.
nama isti problem ko Viktoru...spava joj se a muke ježeve za zaspat.
Uhvatila je bila neku foru da zaspi nakon SLpets gledanja/slušanja s bratom
ali brat otišao na izlet
i sad je opet ova 3 dana na čudu
znači nije bila čarolija (samo) u starlightpets-u nego i u bratu
a pitanje je kad se vrati za tjedan dana, hoće li joj opet bit to dovoljno dobro za uspavat se
ahh te bebe...taman pomisliš da si im "provalio rutinu" kad ono - jok!
mamisita - super da vam je Karlo surađivao, jao koji je to stres da sve ok prođe, makar zbog tog mi je drago da mi ne radimo krštenje....jedna briga manje.
menga - ni ja još nisam dobila.....s Tomom nisam dobila 5 godina....zato jer sam stavila Mirenu kad je imao nekih 4+ mjeseca (a dotad sam bila lišena M zbog dojenja) a da ju nisam stavila, pitanje je kad bih dobila, znam mame koje su dobile nakon par mj a neke tek nakon godinu...ovisi
sad bih volila možda da ju dobijem da mi je lakše pratit cikluse i plodne dane, mada planiram počet uskoro pit cerazette da sam "100%" sigurna (tj 99....ništa nije 100% )
žlica na silikonskoj bočici - ja sam tu stavljala ne smiksane stvari nego one prve prve dohrane tipa u mlijeko kad ubaciš malo žitarica jer to je baš jako rijetke teksture i još ako te beba mlatarajući rukicama udre (često) isprolivaš i ispljackaš sve okolo...s ovim je sve savšreno čisto i uredno, praktično mi se eto pokazalo. a voćne kašice i ostalo šta sam miksala ili kupovala sam davala običnom žlicom kasnije.

žena-majka-carica:)
uh skoro dvi ure sam budna već, idem natrag u krpe da si ne ukradem previše odmora.
i popila sam litru vode sad dok sam surfala! Koliko ovo dojenje žeđ izaziva čovječeee

žena-majka-carica:)
Meni je krvarenje trajalo točno 6.tjedana.i skroz je prestalo na par dana. sad mi je opet krenuo iscjedak i lagana sukrvica. Zovem cijeli tjedan ginekologicu da se naručim ali kod ove sestre uvijek zauzeto, ili se jednostavno ne javlja... ta drži telefon onako sa strane da ju nitko ne može dobiti... Jednom je jedna žena zvala ordinaciju do, da kaže našoj sestri da se javi više na telefon. A mislim nije mi daleko ali neda mi se s malom ići...
I me, uuuu, kojiii peeehhh Super za lotttooo 😊😊😊😊
Kontrakcija-dugo sam ih osjecala i odjednom je prestalo... majkemi, bilo me strah da je jos jedna beba unutra 😂😂
Treca, i Diego previse voli sisu unatic dudi 😂😂😂😂 ako je gladan ili bi se mazio, ne pomaze nista dud! 😂😂😂😂😂😂

Treca kako su ti rijetke bile kssice? Pa gustoca je onakva kakvu kasicu napravis. Ja nikad nisam radila tako rijetko nego onak normalne gustoce, da nije ni pregusto ni prerijetko...jedino ako si radila sa majcinim mlijekom onda nisi mogla dobit gustocu jer se te zitarice u majcinom mlijeku kao otope. Sjecam se da su to zene masovno pisale po forumu. A s AD mozes dobit gustocu koju god zelis

Ja sam radila kasice na mom mlijeku i istina je da su jako rijetke i sto duze stoje to se vise razrijede😒 al eto i to je proslo. Poslije nisam nista miksala vec samo zdrobila vilicom a s nekih 7 mj su mi vec jeli komadice hrane kuhane doma...ako bi negdje isli kupila bih onda gotovu kasicu.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Moja curka se nacicala i sad ona i muz spavaju a ja ne znam ni sama da se vratim u krevet ili da idem pit kavu u miru😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Dobro jutro! Dorucak posluzen. 😅

i kod mene vjecita borba, jos malo odspavati ili popiti kavu u miru? 🤔
Treca nama je to sa spavanjem pocelo unatrag nekoliko dana, probam prije, probam cekat do kraja ali nece i nece. Ovaj pets jos sprobavamo. Zaspi nakon 2-3 puta, al nakon nekog vremena zaspi i bez toga. Probat cemo danas po danu.
Mamisita super za krstenje, zna K da mora odspavati da dobro izgleda na slikama😎
Sanjchi tocno takve imamo 2 paketa. Pogledat cu doma u Intersparu, tu ga nema.

url=https://lilypie.com]
Tko je ono nedavno pitao za mustelu i tjemenicu? Mi smo prvo imali malo na obrvama, ali sad se pojavila i na tjemenu. Jeste li prvo iščetkali tjeme, skinuli sve ljuskice, ja pokušavam ali ne ide mi baš sve dole. Hoće li se tjemenica povući ako ju perem mustelom a ne skinem sve ljuskice?
Hedg ja sam primjetila cist na rubu kod čela u kosi, namazala maslinovim uljem i za 20min sam ocistila gazom kolko je islo i oprala mustelom. Od onda sam mu 3 dana za redom prala samo mustelom i nestalo je.
Okretanje V se okrece vecinoma na lijevu stranu, jel to uvijek tako da prvo okrecu na jednu ili je to sto mu je desna slabija? Pokusava ponekad i desno al jos neide, al onda odustane jer mu je lakse lijevo.

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji