Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    06. Siječanj 2018. 22:35

Barbs nije da mi se zuri al ipak sam ja zena u godinama a VGV nije bas neka zastita😂😂😂I me bravo za lotto💰💰

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

kleaiva
    06. Siječanj 2018. 22:41

Ja sam danas konacno bez krvarenja ikakvog i nakon 2 sata setnje, usisavanja i svega jos tako da se nadam da se blizi kraj tome...bas mi se oduzilo to. Ginic mi je na godisnjem do 15. pa cu taman na kontrolu kad se vrati. Nadam se da je sve ok jer nam vec fali keks😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    06. Siječanj 2018. 22:45

I me...koji peh sa skaricama😰 koma!
    Ja sam s prvom curkom dobila mengu tek nakon 8 mjeseci, s drugim nakon 4 mjeseca a sad cemo vidjeti. Cim duze bez nje tim bolje😂 i ovo ciscenje me ubija stalno...3 dana curim pa 2 ne i tako u krug.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

[OBRISANO] 06. Siječanj 2018. 23:01

[OBRISANO] 06. Siječanj 2018. 23:04

Marijana12345
    06. Siječanj 2018. 23:50

mamisita27

Marijana, da li si bila na pregled poslije kod ginekologa? Mozda je zbilja kako kazu curr pstalo tekucine jer meni je moj na uzv prvo prokomentirao kako nemam zaostale tekucine.
    Nakon toga je prokomentirao da je kod mene dole sve ko po loju i da mogu odmah na drugo. Bas sam se nasmijala😁 Ali veli da dosta zena se odlucuje za to. Ja se tom divim ali ja nisam tip osobe koji bi to mogao/zelio izdrzat. Polako i kako Bog da. Idem spavat curke. Nocka😊

Jesam bila sam i sve je bilo skolski, unutra sve cisto, sve po p.s.-u. Zanimljivo je da osjetim curkanje tog iscjetka kad i kontrakcije za vrijeme ili nakon dojenja. Da je ovulacija ne bi bilo svaki dan otkako sam prestala krvariti, a i vec bih dobila mengu. Ne svrbi nista ni ne pecka... hm.. bas cu nazvati ginicku.

• sretna
    07. Siječanj 2018. 01:51

Marijana

mamisita27

Marijana, da li si bila na pregled poslije kod ginekologa? Mozda je zbilja kako kazu curr pstalo tekucine jer meni je moj na uzv prvo prokomentirao kako nemam zaostale tekucine.
    Nakon toga je prokomentirao da je kod mene dole sve ko po loju i da mogu odmah na drugo. Bas sam se nasmijala😁 Ali veli da dosta zena se odlucuje za to. Ja se tom divim ali ja nisam tip osobe koji bi to mogao/zelio izdrzat. Polako i kako Bog da. Idem spavat curke. Nocka😊

Jesam bila sam i sve je bilo skolski, unutra sve cisto, sve po p.s.-u. Zanimljivo je da osjetim curkanje tog iscjetka kad i kontrakcije za vrijeme ili nakon dojenja. Da je ovulacija ne bi bilo svaki dan otkako sam prestala krvariti, a i vec bih dobila mengu. Ne svrbi nista ni ne pecka… hm.. bas cu nazvati ginicku.

Ti jos uvijek osjetis kontrakcije maternice? Ja to ne osjecam odaaavno. Jos dok sam se cistila sam prestala ih osjecat..mozda onda stvarno je os  toga

treca_sreca
    07. Siječanj 2018. 02:35

luce <3

Treca_sreca kad ti se bila osula to od mustelinog sampona jesi bila mazala s necim da brze prodje ili? Meni kad sam procitala sta si napisala palo na pamet da mi se nije mozda od toga osula, jer samni ja ispirala u kadici…

nisam mazala ni s čime jer sam odmah povezala od čeg je....kontam i kad npr s omekšivačem pretjeraš pa se bebi koža ospe, nema nikakvog smisla mazat s ičim....kemija joj se upila u kožu i izreagirala....povuklo se samo od sebe za par sati a ja sam ubuduće dobro pazila kako ražentajem i di.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    07. Siječanj 2018. 02:38

marijana ja imam još uvik (tu i tamo) obilan iscijedak....i to kako ti veliš, čini mi se da nakon dojenja baš nekad moram promijenit uložak....tako da logično m ito skroz zvuči, jer znam da kad se tek rodi, kažu da dojenje potiče kontakrcije i pospješuje čišćenje...ima tu nešto....ali kontrakcije sad više ne osjećam, samo iscijedak bude...

idem dalje čitat zaostatke, danas 5 sati bili u shoppingu (s njom ofkors, zbog dojenja) i niš nisam stigla osim tog.

treca_sreca
    07. Siječanj 2018. 02:46

panica

Aurora1611

Hej, hej 😊 bas ste se raspisale, čitam vas kasnije!
    Mi smo bile u šetnji danas, vrijeme je prekrasno, ali Una je grozna, zadnjih 3-4 dana je staaaaalno nervozna, da bih ju nahranila moram ju dobro uspavati pa onda brzo na cicu, uzas, ima li netko sličnu situaciju? Skok u razvoju nebi trebao biti, u srijedu puni 4 mj! Iscrpila me totalno!
    Nadam se da ste sve super i bebice isto! Pročitam kasnije sta se izdogađalo!
    Pocela sam pisati sta trebam sve obaviti jer sve zaboravljam pa sam posumnjala na željezo, pocela ga piti pa cemo vidjeti mozda sta bude bolje!
    Završavaju se radovi u prostoriji koju gradimo pa nas to veseli inace sam vec luda od cucaka i lupanja svekrva 😂😂
    Aurora, to ti je mozda strajk dojenja ako nece budna jesti, mi smo to imale, po noci sve super, normalno jede, a po danu nikako osim isto ako uspije zaspat i ja sam ju znala nosati, drmuskati i onda joj u svemu tome uvaliti cicu dok ne skuzi, meni je to trajalo 2-3 dana, proguglaj si malo

mi smo takvo ponašanje imali nekidan! ali sam povezala to s uvođenjem dudevaralice, koju prvih 3mj života nije htjela "ni čut" nipošto...a onda nekidan kad je otkrila da joj ipak paše, samo je htjela dudat i nije htjela papat siku po danu...ali prošlo ju je....idem sad zagooglat o "štrajku"...eto nisam ni znala da to postoji....Toma nikad nije štrajkao za cicanje taj je previše volio sisu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI