Bebushka kako su slatkeee 😍😍
E da, Violeta lijepo se provedite na krstenju! Leon ce biti pravi frajer 😍
Kasalj moj mali ne kaslje ali kise. Primjetila sam to jos u rodilistu pa su mi rekli da to nije kihanje zbog prehlade nego tako ciste nosic. I stvarno, kad kihne izbaci visak hrane kroz nos. Jedino nekad kao da mu je zacepljen pa teze dise. Patronazna je rekla da spricamo fiziolosku i izvucemo na pumpicu pa sad tako radimo tu i tamo.
Jel vi dizete bebu da podrigne i bljucne? Nama su rekli da po novom to ne treba raditi, i nismo radili do jucer ali smo skuzili da se mali muci znog toga i od sad ga dizemo. Jucer navecer smo ga legli nakon jela, nije podrignuo ni bljucnuo, pa je poceo stucat i onda jadan izbacio valjda sve sto je pojeo. Ne znam koje su to nove fore da ih se vise ne dize, ali mi smo odlucili da cemo ga sad stano dizati.
Jq fa u pocetku nisam dizala da podriguje i unistila sam ga s tim stalno se mucija nije spava i bija je nemiran sad vec neko vrime to prakticoramo i mogu ti reci da je puno mirniji tako da preporucam svakako...on cak nekad ne moze zaspat dok ne podrigne
Bebushka, ne znam odgovoriti na tvoje pitanje... Ali po meni možda kod dr op.prakse?
I me, koliko stup ti je u kući? I mi grijemo na klimu. Uskoro ćemo dobiti i radijator, pa ćemo na centralno. Prozor je kroz skoro cijeli dan otvoren da se zrači. Jedino ako nije hladnjikavo. Meni je sada hlanjikavo na nogama jer imamo pločice po cijelom stanu (osim u sobi), ali ne želi zatvarati prozor jer je on zaštičen njihaljci i u jastuku je. Meni je sada kod kuće 20.8 stup.
Ja sada spremam pomalo ručak, odnosno, pripremam sve tako da mi bude lakše kasnije i čekam da se šef probudi da jedemo i idemo u šetnjicu.
Mi vec setamo…u zg je predivan dan, uzivancija:)
Suuupeeeeer
Kod nas se eto sada tek proljepšalo. Čekam da se zbudi, pa da idemo u šetnjicu. Ionako doi 14.30-15.00 ne moram ni krenuti s ručkom jer muž dolazi oko 15.40 s posla
Bili su moji u Lidl NARAVNO, JA sam ih natjerala da idu
Rekli su da puno toga iz kataloga uopće nije bilo. ILI su samo zakasnili jer su oko 9 ujutro bili tamo
I htjela sam onaj veliki okvir za slike za zid, ali je tata rekao da mu je baš onaj crni neka žena ispred nosa ukrala
Barbs- 21 stupanj mi je trenutno u stanu. Mi imamo isto sve u plocicama, jedino spavaca laminat i grijemo na klimu. A u spavacoj imam jos i grijalicu koju palim samo kod kupanja. A u spavacoj mi je toplije jer je jako dobro izolirana pa bude stupanj dva toplije. A sad gledam, vani na terasi je 20 stupnjeva
Cure bebe su vam preslatke! Mi nismo bas kao ni Panica za objavljivanje slika bebe pa zato ju nisam stavila.
Barbs meni je patronazna rekla koliko slojeva mi, beba duplo (ali ne treba stramplice jos). Ja identicno ko ti oblacim malog ali stavim mu dvoje carapice jedne manje jedne vece jer stalno jedne nekako skine. Patronazna je rekla da je super dvoje carapice ili carapice+slapice.
Nas maleni isto spava ili u jastuku ili pokriven dekicom. Ali ne voli vrecu... razbudi se dok ga stavim u nju.
Dena mi imamo klokanicu i mali ju obozava. Zaspe nakon 100m! Prvi put se meskoljio zato jer ga nismo dobro stavili, ali kad smo pogledali sluzbeni video od Ergobaby na YT kako se podesavaju svi oni gumbi i beba stavlja u klokanicu, super je! Koju si kupila nosiljku? Ergobaby adapt je mrak, ali kad je ono bilo neki dan preko 20°C skuhala sam se a i bebac, stvarno ne treba bebe debelo oblaciti kad se nose jer ih grije em taj materijal em toplina naseg tijela.
Treca sreca mi evo imamo srecu pa mali voli i kolica... hvala Bogu svaka se investicija isplatila.
Jedno pitanje: da li vase bebe prilikom spavanja ispustaju cudne zvukove? Nije to hrkanje nego kao ispustanje zraka kroz polustisnuto grlo... malo zvuci ko neko hroptanje. A ne radi se o zacepljenom nosicu. Podrigne se dobro prije spavanja, cudilo bi me kad bi imao jos toliko zraka u sebi...i da bi s tim uopce htio zaspat 🤔😒
I_me - baš je šlapica, prekrasna šlapica :*
Hvala mamice na odgovorima, ma ja sam cijelo vrijeme bila toliko koncentrirana na trudnoću i porod, a za bebu samo na opremu, pa mi se TEK sad otvorio cijeli niz pitanja, dojenje, njega rane, njega mame, pa beba - pupak, D1 kapi, podrigivanje, bljuckanje, položaj za kakanje?! skokovi, grčići... AAAAA. :D
Uživajte u sunčeku, povedite svoje šlapice u šetnju, maknite se iz kuće, ostavite nered u kuhinji i zadužite bolje polovice da ga očiste (makar čekale 2 dana da srede
) A ono najbitnije uživajte i držite se! Jer sve ste vi fakat lavice i samo tako dalje :D
Evo samo da se javim da smo jučer stigli doma
Cura lijepo napreduje i sve je super. Prespavala je čitav put i doma se super prilagodila u kinderbetu. Napokon uživamo zajedno!
Bolje mi papa nego u bolnici pa će valjda i brže napredovati. Zasad sve super, ja imam osjećaj da sam se tek sad opustila.
Samo nam jako plače kad joj mijenjamo pelene i ne voli bit gola, možda joj je hladno jer je još premrsava? Tu se zasad mučimo pa joj muž priča i mazi ju dok ja mijenjam. Imate kakvih savjeta?
Sortiraj odgovore
Najstariji