onda se stavi više, ne samo jedna kap...to sam htjela reć. Ja stavim onak odoka, ne sad 10kapi ali 3-4-5 za pred usisavač.
žena-majka-carica:)
Ja dižem maloga da podrigne.
Joj, Treca sreca, vidiš tu pogrešku ja radim po noći... Ležeći ga hranim, začori mi na cici (ispusti ju) i dižem ga da podrigne... A skužila sam da je bolje spavao po noći kad ga nisam dizala nego prebacila u krevetić... Znači i ti to radiš? Po noći ju ne dižeš nakon što ju hraniš bočno?
Hvala na info, Treca sreca... U zadnjih par dana NEMA CHILLANJA s mužem jer navečer Diego pop* i krene urlati jer ne može zaspati SATIMAAAA. Onda ga uspavam na cici. Ne dižem ga da podrigne nego ga prebacim u krevetić i počnje njorgati. Uvalim dudu, upalim fen i nakon 10ak min zaspi... S time da fen nastavi raditi. Jučer je eto muž bio duže budan jer je gledao utakmicu i taman kad se mali uspavao je odlučio ići spavati, a ja sam ISKRENO legla na kauč, gledala BONES, lakirala nokte i uživala 20ak min u tišini...
Potkušulje iz H&M- jel netko ima one potkušulje kao za dojilje? Izgledaju mi fora, vidjela sam ih samo preko neta, ne uživo. Jel to korisno? Ako netko ima iskustva s njima da pliz podijeli :)
Oprostite na dugom postu, ali od pol 5 ne mogu spavati pa švrljam po netu, blejim i slično…. :D
hedge, te majice za dojenje iz h&m su po meni najbolji artikal s maternity odjela...i općenito su jako zgodne.
ja sam ih nosila već u trudnoći dok nije narastao trbuh jer mi je udobno za cice šta ima ugrađen taj kao topić ispod.
medjutim sad kad sam rodila, išla sam ih obuć i zez - sise su mi previše nabujale a ja uzela xy veličinu jer inače tak nosim...i sad ne želim stiskat cice radi zastoja mlijeka, pa mi stoje u ormaru. a tak bi ih rado nosila!
Da nisu skupe (2kom cca 180kn mislim) išla bih si uzet sad veći broj, ali ove sam ubola na sniženju finalnom pa sam dobro jako prošla a ne bih po punoj cijeni (nije da ne vrijede, nego sam ja škrtulja! volim polovno i na akciji kupit šta god mogu....to ja zovem "best value for my money" hehe)
barbs, vi koristite FEN naveliko vidim
ja sam ga samo s Davidom koristila
on je vrištao nenormalno, a kad bismo to upalili - muk, kao da si ga ošamutio momentalno
reć ću mužu da skine tu aplikaciju na mob, da ne moram palit pravi fen, pa da isprobamo i na Milici kak djeluje:)
Bebushka imas potpuno pravo da cekas i ne mrdas prstom. Kod mene je problem sto se ne mogu opustiti kad je nered, morala bih to nauciti sto prije, al eto ja sam ona cudaki ja kojoj mora biti sve na svome mjestu da se dobro osjeca.
ja sam isto takva. To je valjda neki psihički poremećaj svojevrstan...u neredu se loše osjećam, sve mora bit na svojem mjestu i uredno.....a prašina me recimo ne smeta toliko. Ok, draže mi je da je ne vidim ali recimo prozore mogu ne oprat mjesecima, ali raspored i stvari po stanu moraju bit sve kako treba, najgore mi kad djeca ostave robu po kauču, hranu poslije jela na stolu, sudje kad se vuče satima dok ja ne uspavam malu jer nikom osim meni to ne smeta prljavo i neuredno..
Ja se probudila s lubenicama 😂😂😂
Wuhuuuu 😄
Zivjele lubenice!!!! 😂😂😂
Da bar uvijek budu takve, cvrste i pune 😆
namsijala si me I_me.....mogu samo potpisat
Sretna, super da je nadošlo mlijeko, sretno s dojenjem!
Šlapa tj Ema je preslatka....i čini mi se da imamo istu boju očiju i "friz"
i blizankice fotku zaboravih - predivne su, Bebushka baš te je Bog blagoslovio! jesu one jednojajčane?
oblačenje bebice - ja kao I_me oblačim otprilike...bodić još uvik kratki i preko pamučna jednodijelna + čarapice + vreća
Imam tri debljine vreće : pamučnu tanku (debljine kao pamučna majica tanka), flis tanku cartersovu i treću najdeblju verziju (kao poplun debljine) pa ovisi...kad je ono pred tjedan dana u nas zahladilo na 15ak stupnjeva, oblacila sam tu debelu vreću, a sad je recimo u tankoj pamučnoj
a temp u stanu nam je oko 22c...po noći padne u boravku di nemamo pvc na 20c ali ugrijem na 22.....a po danu rastvorim sve dok je sunčano, i bude oko 23-24c...idealno je vrijeme zadnjih dana, zbilja savršeno. Da se može luftat kuća cijeli božji dan
app fen je spas... em radi struje em sam čula da je masovno pravi gorio ljudima pa financijski dođe puno novaca ahahahaha
Treca sreca ja nemam aplikaciju, pustim mu na youtube-u.
Hadgehoge ja sam se redovito depilirala dolje jer mi je tako bilo lakse nego kad narastu. A tu noc kad je krenulo zaspala sam pred tv-om i kad sam se probudila imala sam cudan predosjecaj pa sam se natjerala na tusiranje i depiliranje oko 1 u noci, 10 do 4 ujutro je krenulo. Puno trudnica kazu da su sve obavile kad je krenulo, al ja se iskreno ne bih imala volje depilirati u bolovima.
Podrigivanje ma pocetku u bolnici nismo, kad sam pocela bi je jako ljut kad aam ga digla, a sad to stalno radimo, cak i po noci. Kad sve obavimo, legnem u krevet, uzmem ga u narucje, sklupca se, upalimo fen i tako zaspi, poslje ga prebacim u kimbic.
Ja sam se danas zbedirala jer sam mu htijela obuci bodic, a kad ono ful premali. Ajme kako raste, tek sad vidim kolko mi fali onih 2 tjedna sa njim kad se narodio 😣
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji