Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Listopad 2017. 11:27

Kako ste, Sretna? 
    I me, SRETNIH MJESEC DANA EMI!  Kako si muža opisala, to k'o da ja svog opisujem. A ponekad se ni ja ne mogu opustiti kad je nered, a ni on i onda čistimo oboje kad smo nervozni i umorni i bude još gore  Ponekad bolje pustiti "nered" i srediti ga slijedeći dan nego još živčaniji biti jer nije svaki dan svakome isti.

• sretna
    19. Listopad 2017. 11:27

I_me

nama je danas mj dana!!!
    Slapa moja najdraza 😍

Ljepota mala 😍😍😍

barbs
    19. Listopad 2017. 11:28

I me, danas idete na pregled? U koliko sati? :) Javite nam seeeee 
    Ej, živjelo odrastanje! Znači, stigla nam je daska za peglanje i pegla od Tefala. Kupili smo preko Elipsa na akciji koja traje do 31.10. Onda imamo i mašinu za robu. Sreći nikad kraja! 

I_me
    19. Listopad 2017. 11:30

barbs

I me, danas idete na pregled? U koliko sati? :) Javite nam seeeeeEj, živjelo odrastanje! Znači, stigla nam je daska za peglanje i pegla od Tefala. Kupili smo preko Elipsa na akciji koja traje do 31.10. Onda imamo i mašinu za robu. Sreći nikad kraja!

😂😂😂 tko bi rekao da ce nas te stvari veseliti! 😆. 
    U 13:30h je pregled! Javim kako proslo..

barbs
    19. Listopad 2017. 11:31

I me, upravo tako!  Emica je preslatka! 
    Mame, kako oblačite bebače kod kuće? 
    Diego ima npr sada bodi, majicu, hlačice i čarapice. Da li pretjerujem? 

barbs
    19. Listopad 2017. 11:31

Jupppiii, brzo je pregled 

I_me
    19. Listopad 2017. 11:37

Ema trenutno na sebi ima bodi kratkih rukava, carapice i pidjamicu. Spava u kolicima zamotana u dekicu kao onaj jastuk za nosenje. Ujutro i navecer mi radi klima u stanu pa je sad toplo u nutra ( vani magla). Preko dana mi je sve otvoreno da se lufta, pa ju onda pokrijem sa debljom dekicom ili stavim u jastuk za nosenje jer je deblji.

• Bebushka
    19. Listopad 2017. 11:40

Koja zgodna slapa 
    Podrigivanje - isto ko i kod vas, sad ih vecinom dizem i kad zaspu tijekon hranjenja, nadam se da ce im prec u dio hranjenja pa kasnije nece ni dozivljavat i probudit se zbig dizanja...nadam se 
    Super mi je kad mm kaze npr da cijeli dan pere sudje...uspila sam mu objasnit da ga ne pere cili dan nego 15 min al kako cili dan razmislja o tome da ga mora oprat onda mu se tako čini jer mu ta obveza cili dan visi nad glavom, al evo pere...znaci bit ce prije podne gotovo 

I_me
    19. Listopad 2017. 11:44

Hahahahahsh meni su se poceli najavljivati gosti za babinje i svatko ko me pita sta da mi uzmu samo vicem pelene 😂😂😂. Tog nikad nasmagat, a robicu prerastu dok kazes keks!

• Bebushka
    19. Listopad 2017. 11:45

Imam i ja pitanje, nije nam bila fizijatrica u rodilistu a trbusni misic mi bas cudan, pretpostavljam da je neki stupanj dijastaze, ako zelim strucno misljenje trazim uputnicu? Od dr opce prakse il ginekologa?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.