Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    19. Listopad 2017. 14:21

Suncokretice eto zbog toga je super ova grijalica. Imamo isti problem, poljubicasti od placa ako mu nije toplo dok se presvlaci a kod nas je oko 21-22 °C

barbs
    19. Listopad 2017. 14:34

Meni je patronažna rekla da tako male bebe često plaču kad su gole... Diego kako kada... ponekad plače ponekad ne... npr. uuuurla kad je extra umoran a kad je pokakan je miran... 

• Bebushka
    19. Listopad 2017. 14:49

Marijana daaa, zvukovi, mislim da znam o cemu pricas ko ljuto hroptanje, a valjda je to sve normalno (ako saznas negdi da nije javi!) , jednom su me drzali budnom od 4:30 do 6 ujutro, svako malo sam se trzala sta joj je i jel se budi, bas mi je digla tlak, mogla sam u miru spavat 

treca_sreca
    19. Listopad 2017. 14:51

violeta1

i jesam jedan dan sam doslovno nista ne radila, jela, i uzivala sa malim. I muz kad je dosao s posla ostao je sokiran pa ti nista nisi radila i ja njemu da i? Nisam ni krevet htjela naredit. I hocu, pravit cu se jadna neka radi. On sad ima pauzu na poslu i bit ce svaki dan doma i ima da mi sve radi, samo sto mislim da ce bit borba, ali necu odustati. Leon treba sretnu i odmornu mamu a on neka sve ostalo radi

dooooobro jutro ženo dragaaaaa
    mi sve možemo
    "glavom kroz zid"
    dok beba spava, ne moramo jest, pit, pišat, odmorit
    možemo taman stić poredit krevete (koje će se ionako zgužvat kad ideš leć), opeglat, oprat, skuvat....
    sve to možemo
    i onda kad sve obaviš
    probudi ti se kmeckavo dijete
    pa doji
    pa nosi satima
    ajd tako jedan dan
    ajd dva
    ajd pet
    pa.....x dana
    i onda ćeš past od umora, živčana, gladna, iscprljena
    .....
    ili ćeš skužit da NE MORAŠ sve to radit
    nego da ti je, u ovom periodu, dok su 99% na mami bebe, najpametnije
    1) nahranit se i napit
    2) obavit sebi osnovnu higijenu
    3) stat, udahnit i radit sebi nešto za ŽIVCE da se opustiš i resetiraš...ne mora to bit dugo, i 5 minuta je bolje nego 0min

žena-majka-carica:)

barbs
    19. Listopad 2017. 14:57

TAKO JE, TRECA SRECA!!!
    Ako cemo iskreno? Da nema mojih koji mi dođu pomoći, krevet bi bio onakav  kakvog sam ga jutros ostavila haahaha
    Suđe? Često nas dočeka od dana prije, ali koga briga? NEĆE svijet propasti ako se ne opere odmah...
    Najljepši dio dana? Šetnja, tuš, chill s mužem na kauču dok šef ne odluči da nema chillanjaiiiii kad se hranim bez da Diego odluči da ne smijem jesti na miru

• Dena1009
    19. Listopad 2017. 14:58

Prekrasne su vam curke male 😁 
    Marijana ja se nebi slozila sa tvojom babicom. Mislim da je to individualno. V je unutra u bodicu i carapicama vecinom, ujutro mu obucem hlace, a poslje je bez njih jer cim mu je malo vruce ospe se po licu i jako je nervozan. Na pocetku sam imala sa mm rasprave jer je meni bilo hladno (valjda od iscrpljenosti) pa sam i njega oblacila i pokrivala, onda ga je on svuko i rashladio stan i V se odmah smirio i fleke su se povukle.
    Lampa je super, mi je nismo imali gdje zasarafiti.
    Viktor isto hropta po noci, al meni se cini ko nosic, koristimo fiziolosku i pumpicu za nos.

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    19. Listopad 2017. 15:03

Kiki156

Jel vi dizete bebu da podrigne i bljucne? Nama su rekli da po novom to ne treba raditi, i nismo radili do jucer ali smo skuzili da se mali muci znog toga i od sad ga dizemo. Jucer navecer smo ga legli nakon jela, nije podrignuo ni bljucnuo, pa je poceo stucat i onda jadan izbacio valjda sve sto je pojeo. Ne znam koje su to nove fore da ih se vise ne dize, ali mi smo odlucili da cemo ga sad stano dizati.

ja da.
    Skužila sam s nekih 10dana njene starosti da to moram, jer toooliko zraka ispusti, hlapljivo jede, em zbog prehlade, naguta se zraka dosta kako se bori jadna za zrak dok siki.
    Mada, evo to mi je bilo zgodno dok smo dojili sjedećki
    tako dojimo od rodjenja, a sad sam napokon došla u fazu da mi je rez od carskog malo došao sebi pa smo krenuli spavajći bočno dojit - i onda ju ne dižem, jer mi je tako najlakše uspavat. Tomu sam tako od rođenja dojila i nisam ga dizala, jer nisam blesava razbuđivat ga kad mi tak lipo zaspi...ko bi normalan??

barbs
    19. Listopad 2017. 15:04

Jedan dan je došla muževa rođakinja kod nas i kad je skužila da grijemo je rekla da ugasimo jer bi mogao biti sklon bolestima... i ja sam rekla da je 21° u stanu i rekla je da je i to pretoplo  Patronažna je isto bila rekla da je užasno toplo kod nas jer da sam ja u majicu kratkih rukava, a on je sav zabundan i da nema potrebe toliko grijati..
    Mi smo jučer kupili fiziološku pa mu moramo staviti u nosić. KAKO se to koristi? 

treca_sreca
    19. Listopad 2017. 15:05

blago ti se barbs...ja chill na kauču (s mužem il bez njega) nisam doživila otkad sam ju rodila....jednostavno previše obveza.
    Čak i da mi netko pomaže, baka-servis i sl, u mene doma ima posla na bacanje, a kamoli ovako.
    Budem sretna kad taj dan sve poobavljam, a ne da do točke izležavanja na kauču dođem. Ovo 3min dnevno na forum/net dođem taman da ne poludim

treca_sreca
    19. Listopad 2017. 15:07

fiziološka za nosić - nagneš sastrane glavu i ukapaš, u jednu pa u drugu nosnicu.
    Ako ćeš samo za vlaženje dovoljna je po jedna kap
    a ja to koristim za izvlačenje sline, jer je prehlađena evo 20ak dana već, pa da mi rastopi slinu/sluz u nosu da mogu usisavačem arianna izvuć

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.