I me, danas idete na pregled? U koliko sati? :) Javite nam seeeee
Ej, živjelo odrastanje! Znači, stigla nam je daska za peglanje i pegla od Tefala. Kupili smo preko Elipsa na akciji koja traje do 31.10. Onda imamo i mašinu za robu. Sreći nikad kraja!

I me, danas idete na pregled? U koliko sati? :) Javite nam seeeeeEj, živjelo odrastanje! Znači, stigla nam je daska za peglanje i pegla od Tefala. Kupili smo preko Elipsa na akciji koja traje do 31.10. Onda imamo i mašinu za robu. Sreći nikad kraja!
😂😂😂 tko bi rekao da ce nas te stvari veseliti! 😆.
U 13:30h je pregled! Javim kako proslo..

I me, upravo tako! Emica je preslatka!
Mame, kako oblačite bebače kod kuće?
Diego ima npr sada bodi, majicu, hlačice i čarapice. Da li pretjerujem?

Ema trenutno na sebi ima bodi kratkih rukava, carapice i pidjamicu. Spava u kolicima zamotana u dekicu kao onaj jastuk za nosenje. Ujutro i navecer mi radi klima u stanu pa je sad toplo u nutra ( vani magla). Preko dana mi je sve otvoreno da se lufta, pa ju onda pokrijem sa debljom dekicom ili stavim u jastuk za nosenje jer je deblji.

Koja zgodna slapa
Podrigivanje - isto ko i kod vas, sad ih vecinom dizem i kad zaspu tijekon hranjenja, nadam se da ce im prec u dio hranjenja pa kasnije nece ni dozivljavat i probudit se zbig dizanja...nadam se
Super mi je kad mm kaze npr da cijeli dan pere sudje...uspila sam mu objasnit da ga ne pere cili dan nego 15 min al kako cili dan razmislja o tome da ga mora oprat onda mu se tako čini jer mu ta obveza cili dan visi nad glavom, al evo pere...znaci bit ce prije podne gotovo
Hahahahahsh meni su se poceli najavljivati gosti za babinje i svatko ko me pita sta da mi uzmu samo vicem pelene 😂😂😂. Tog nikad nasmagat, a robicu prerastu dok kazes keks!

Imam i ja pitanje, nije nam bila fizijatrica u rodilistu a trbusni misic mi bas cudan, pretpostavljam da je neki stupanj dijastaze, ako zelim strucno misljenje trazim uputnicu? Od dr opce prakse il ginekologa?
Bebushka kako su slatkeee 😍😍
E da, Violeta lijepo se provedite na krstenju! Leon ce biti pravi frajer 😍
Kasalj moj mali ne kaslje ali kise. Primjetila sam to jos u rodilistu pa su mi rekli da to nije kihanje zbog prehlade nego tako ciste nosic. I stvarno, kad kihne izbaci visak hrane kroz nos. Jedino nekad kao da mu je zacepljen pa teze dise. Patronazna je rekla da spricamo fiziolosku i izvucemo na pumpicu pa sad tako radimo tu i tamo.
Jel vi dizete bebu da podrigne i bljucne? Nama su rekli da po novom to ne treba raditi, i nismo radili do jucer ali smo skuzili da se mali muci znog toga i od sad ga dizemo. Jucer navecer smo ga legli nakon jela, nije podrignuo ni bljucnuo, pa je poceo stucat i onda jadan izbacio valjda sve sto je pojeo. Ne znam koje su to nove fore da ih se vise ne dize, ali mi smo odlucili da cemo ga sad stano dizati.
Jq fa u pocetku nisam dizala da podriguje i unistila sam ga s tim stalno se mucija nije spava i bija je nemiran sad vec neko vrime to prakticoramo i mogu ti reci da je puno mirniji tako da preporucam svakako...on cak nekad ne moze zaspat dok ne podrigne

Bebushka, ne znam odgovoriti na tvoje pitanje... Ali po meni možda kod dr op.prakse?
I me, koliko stup ti je u kući? I mi grijemo na klimu. Uskoro ćemo dobiti i radijator, pa ćemo na centralno. Prozor je kroz skoro cijeli dan otvoren da se zrači. Jedino ako nije hladnjikavo. Meni je sada hlanjikavo na nogama jer imamo pločice po cijelom stanu (osim u sobi), ali ne želi zatvarati prozor jer je on zaštičen njihaljci i u jastuku je. Meni je sada kod kuće 20.8 stup.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji