Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    05. Prosinac 2019. 10:48

Martina  a to je zapravo jedini nacin da svi budemo aktivno oko nje, bas ce mi taj ritual faliti iduci tjedan kad sinu skola bude poslijepodne.
    On me odusevljava kako se igra s njom, prica joj, izljubi ju milijun puta a inace ne da nije emotivac nego hladan ko spricer. Sad kako se s njom raznjezio zna i nas zagrliti iz cista mira. Muz ga prije par dana pipka da vidi ima li temperaturu, jer jedino tad od njega mozemo ocekivati njeznost 🤣🤣. I komicno je za vidjeti kako sin mene zagrli jer je vislji od mene 🤣🤣 a za koji dan prerast ce i muza.

• Martina0204
    05. Prosinac 2019. 10:59

luce35

Martina a to je zapravo jedini nacin da svi budemo aktivno oko nje, bas ce mi taj ritual faliti iduci tjedan kad sinu skola bude poslijepodne.
    On me odusevljava kako se igra s njom, prica joj, izljubi ju milijun puta a inace ne da nije emotivac nego hladan ko spricer. Sad kako se s njom raznjezio zna i nas zagrliti iz cista mira. Muz ga prije par dana pipka da vidi ima li temperaturu, jer jedino tad od njega mozemo ocekivati njeznost 🤣🤣. I komicno je za vidjeti kako sin mene zagrli jer je vislji od mene 🤣🤣 a za koji dan prerast ce i muza.

Kako slatko 🥰
    Mi za sad imamo samo nju, ali stvaro bih htjela imati bar jos jedno dijete. Ja popodne vecinom malu prebacim tati, jer mi bude zao kak sam ja cijele dane s njom a njihovo druzenje se svede na samo par sati dnevno. Tek za vikende svi skupa uzivamo.

luce35
    05. Prosinac 2019. 12:58

Moja danas nije spavala a inace mi jutro prespava, nije nesto nervoznija nego inace ali mi se ucinila topla. Izmjerim i temp 37.4 😪. Stolica joj se jos nije stabilizirala a nalaz ce biti tek u ponedjeljak. Morat cu zvati pedicu popodne osim ako temp nedaj Boze poraste, onda cemo ici k njoj na pregled. Bas sam se rastuzila i zabrinula al nadam se da ce sve biti ok

05. Prosinac 2019. 13:09

Jutro curke ja se maloprije digla ona jos spava u 2 je bila zaspala tek i prije 5 se budila za bocicu nahranila ju i opet je zaspala i sad spava u mom krevetu mada je cijelu noc s menom jer nisam imala snage gledati kamo li stajati kraj njenog dok ne zaspe, jos uvijek sam slomljena.. Moram kucu cistiti kao sto sam i nap sinoc a tako mi se neda jer me nesto zeludac boli slabije jedem vec par dana pa mozda zbog toga 🙄 ja nemam problem da je ona s menom jedino kad se ja probudim u neko doba i ne vidim odma dali dise fraz me uhvati..

Venus
    05. Prosinac 2019. 13:26

Ayla daj nam reci sta su ti radili na prvom pregledu, uzv i sta jos? Je li papa nedaj boze il onaj spekulum? 😱
    Ja isprobala malo kakvo je stanje s muzem 😂 i sve kontam aj nes ti carski je bio, bit ce to ok, ugl.kao da mi je prvi put, boli sve hebeno, pa se uzasavm pregleda na koji bi trebala iduci tjedan bar...kasnim vec

Luce moja sinoc imala grceve, vristala i ja je onda svukla i ona se pokakala na podlogu, ono ko mlaz da je prsnuo iz nje, smeckasto zuckasto zelenkasta boja, a tekstura ko neka sluzava krem juha, prozirnkasta...
    Jel i kod koje tako? I nije nista bilo kasasto, pa me brine o cem je rijec. Jer nakon sto je to pokakala se smirila i stali su grcevi i plakanje

luce35
    05. Prosinac 2019. 13:41

Venus

Ayladaj nam reci sta su ti radili na prvom pregledu, uzv i sta jos? Je li papa nedaj boze il onaj spekulum? 😱
    Ja isprobala malo kakvo je stanje s muzem 😂 i sve kontam aj nes ti carski je bio, bit ce to ok, ugl.kao da mi je prvi put, boli sve hebeno, pa se uzasavm pregleda na koji bi trebala iduci tjedan bar…kasnim vec

Lucemoja sinoc imala grceve, vristala i ja je onda svukla i ona se pokakala na podlogu, ono ko mlaz da je prsnuo iz nje, smeckasto zuckasto zelenkasta boja, a tekstura ko neka sluzava krem juha, prozirnkasta…
    Jel i kod koje tako? I nije nista bilo kasasto, pa me brine o cem je rijec. Jer nakon sto je to pokakala se smirila i stali su grcevi i plakanje

Da, kod moje je tako rijetko bez mase ili minimalno mase, ako ne presvucem isti cas pelena to upije. Zute je boje, jednom uz zutu.bilo malo zelenkaste  u tragovima. Sad cu ju pratiti ali ocito je povezana ta temperaturica sa stolicom 😪

05. Prosinac 2019. 14:02

Venus

Ayladaj nam reci sta su ti radili na prvom pregledu, uzv i sta jos? Je li papa nedaj boze il onaj spekulum? 😱
    Ja isprobala malo kakvo je stanje s muzem 😂 i sve kontam aj nes ti carski je bio, bit ce to ok, ugl.kao da mi je prvi put, boli sve hebeno, pa se uzasavm pregleda na koji bi trebala iduci tjedan bar…kasnim vec

Lucemoja sinoc imala grceve, vristala i ja je onda svukla i ona se pokakala na podlogu, ono ko mlaz da je prsnuo iz nje, smeckasto zuckasto zelenkasta boja, a tekstura ko neka sluzava krem juha, prozirnkasta…

Nesto je meco unutra al vrlo kratko bio je jako njezan, pa je onda prstima iso i trbuh stisko odma sam rekla sestri da necu papu da cu to privatno otici jer krace je cekanje pape i onda sam i njemu rekla da sam dosla samo na kontrolu i da necu papu on nije rekao uopce zasto necu i onda me poslo na uzv a prije toga smo malo pricali, pitala ga za pupcanu dal moze ispast i zasto mi nisu dali setat jer sam 10h lezala u bolovima mj dana poslje leda ubijala jer mi disk malo iskocen on kaze da se to moze desiti i da zato sto mi je da ljepo objasnjenje i prihvatila sam ga zasto sam lezala toliko u bolovima i onda jos pitala za venu jel se moglo sprijeciti kaze da ne da to nitko nije mogao znati niti predvidjeti i jos sam pitala ako bi doslo do druge trudnoce dali bi morala davati si inekcije kaze da najvjerojatnije da da jer bi me slao u ri ili zg di imaju taj predgled radi tromboze i da bi mi dr nesta preporucio u vezi toga tako da mi to davanje inekcija svaki dan od pomisli pada mrak na oci al uglavnom jako je njezan bio i nije me nista bolilo i kod uzv je bio njezan i mislim da mozes i ti reci da ne zelis papu jer to je ipak tvoje tijelo i mozes odluciti sto zelis

luce35
    05. Prosinac 2019. 15:06

Aurora87

luce35

Moja danas nije spavala a inace mi jutro prespava, nije nesto nervoznija nego inace ali mi se ucinila topla. Izmjerim i temp 37.4 😪. Stolica joj se jos nije stabilizirala a nalaz ce biti tek u ponedjeljak. Morat cu zvati pedicu popodne osim ako temp nedaj Boze poraste, onda cemo ici k njoj na pregled. Bas sam se rastuzila i zabrinula al nadam se da ce sve biti ok

A miša mu. Bit ce, izgurat ce to bebica😉. A mogu misliti kako ti je…i mi smo zadnjih dana u proucavanju stolice jer nekako jace smrdi i svako malo je zelena.. ali ne cini mi se da ima temp i nekako jos nismo odlucili ici ped jer ne zelimo nepotrebno panicariti.

Mislim da toplomjer zeza, kupila sam joj braunov gumeni koji mjeri za 8 sekundi. I idem isprobat na sebi i usporedim s jos 3 digitalna koja mi koristimo, uvijek pokaze njen vise 🙄

luce35
    05. Prosinac 2019. 15:12

Aurora87

Kako stavljate bebu na trbuh? Ja ga s boka okrenem na trbuh i onda mu obje ruke namjestim ispred njega. Treba li uopce ruke tako namjestati ili ga treba samo okrenuti pa neka izvlaci sam tu ruku?

Ja okrenem i namjestim rukice ispred nje, a tako je i pedijatrica nekidan na pregledu pa mislim da je to ispravno. 

luce35
    05. Prosinac 2019. 16:12

Aurora87

luce35

Aurora87

Kako stavljate bebu na trbuh? Ja ga s boka okrenem na trbuh i onda mu obje ruke namjestim ispred njega. Treba li uopce ruke tako namjestati ili ga treba samo okrenuti pa neka izvlaci sam tu ruku?

Ja okrenem i namjestim rukice ispred nje, a tako je i pedijatrica nekidan na pregledu pa mislim da je to ispravno.

E, super, hvala ti😊. Znaci vj nema curka temperaturu?😁

Nema jer koliko god puta sam sebi mjerila tim njenim toplomjerom pokazalo mi je vise. Ali evo zvala me pedijatrica da joj je stigao prvi dio nalaza na viruse, na bakterije ce stici naknadno . Cura ima granicno noro virus, dojiti i davati probiotik, pratiti da ne bi doslo do dehidracije.
    Ovaj virus uzrokuje bolove i grceve u crijevima, eto da napokon znamo sto joj je, i nadam se da ce to grcenje i prducanje prestati povlacenjem virusa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.