Nakon pocetnih ludovanja hormona u bolnici, malo sam se stabilizirala. Pusteni smo jucer, doduse bilirubin nam je bio granicni. Mlijeko je nadoslo u medjuvremenu, borimo se oko hvata. Savjetovali mi sesirice, zbog regrada, danas cu provat iako mi nije jasno kako funkcionira. Ima li tko kakav savjer? Ako on kad uhvati, cuje se gutanje, znaci uz ovaj polozaj ide sisanje samo je pitanje koliko uspije posisat. Pocela sam zapisivat pelene i vrijeme sisanja. Jedino me muci sto on puno spava, tesko ga je razbudit, tako da dojenje na moj zahtjev. Ali ima dobar refleks.
url=https://lilypie.com]
Da ne odg pojedinacno, to je samo sinoc bilo i vise ne budem pratila u 5 se budila i jela i sve normalno.. Nisam primjetila bijele desne
I ja sam jos tu 😁😁
Znaci napisem kom i izbaco me 😠😠😠😠😠
Uglavnom curka se budila u pol 2 i vristala ja ju podignem ona krene podrigivat kao da joj se tekucina vraca u usta i nis tu malo izbaci van i ja ju stavim u kinac dok napravim bocicu i taman dodem ona kao povrace al nevdim sto jer je po tetri i dajem joj jesti ona krene kenjati stolica je zute zlatne boje i kremkasta je kao da mi lici na proljev al nije sad da je tekuca dali da se brinem ili ne pojela mi je 180ml sto nije vec duze vremena.. I ovih dana mi place kao da ju nesto muci nemogu dokuciti sto jeli trbuscic ili su krenuli zubici 🤷♀️🤷♀️
Pa proljev uglavnom bude ako ima 3 stolice u sat vremena i neki kiselkasti miris. A po boji zvuci skroz normalno. Jel jos se bijele desni pa sumnjas na zube?
Moja ima proljev al 3-4 dnevno a ne u sat vremena, ne smrdi na kiselo, tekuce je, nije vodenasto al pelena upije, ja to nisam prepoznala bas kao proljev. Srecom se pokakila ispred pedijatrice i ona kaze to je proljev bez sumnje. Odnijeli uzorak na analizu i potvrdjen virus.
Od kume pedijatrica njoj uvijek kaze da nije proljev ako ih nije 10 u danu pa ti budi pametan.
A ono, meni nema smisla bas da ima proljev samo 3x dnevno. Za dijete od mj dana je 3-4 stolice sasvim normalna stvar. Pogotovo moze bit tak rijetka stolica ako ti je na dojenju i kad popije vise onog vodenog mlijeka. Al dobro, tebi je pedijatrica potvrdila da je u pitanju virus. Al inace, malo bi ga ljudi prepoznalo 🤷 ma sve su to neke smjernice njihove, od 10 stolicanu danu, do 3 stolice u sat vremena. Ne mos znat sa sigurnoscu dok ne provjeris s pedijatrom
Noemi ja to sama nisam sa sigurnoscu mogla prepoznat kao proljev bas zbog toga sto nije ucestalo ni smrdljivo al pedijatrica kaze bez sumnje to je proljev.
I sad to sto se maloj pojavio refluks moze biti posljedica ove viroze i moguce da se povuce kad i virus. Strpljen spasen, ne ponovilo se nikome jer je zbilja uzas kako ih to izmuci
Mene danas uzasno bole trbusni misici i unutarnji savovi, promjena vremena valjda utjece.
Kad mi netko kaze da bi rado na carski pozli mi 🙄
Mene danas uzasno bole trbusni misici i unutarnji savovi, promjena vremena valjda utjece.
😂😂😂 Ja sam ta koja je govorila jer me bilo strah poroda.. Ma sigurno promjena jer tako mene i glava boli di je udarena i bila sivana
😂😂😂 Ja sam ta koja je govorila jer me bilo strah poroda.. Ma sigurno promjena jer tako mene i glava boli di je udarena i bila sivana
Ja sam prvi porod imala inducirani, 24 sata dripa, prodavala Bogu dusu, Bog je nece i nakon svih jada zavrsim na carski. Oporavila se vec za 7 dana al bolilo. Sad sam opet isla u radjaonu, nisam na hladni carski rez al sad je oporavak uzasniji 10 puta od prvog. Trudovi su nula.
Tko kaze da zeli carski spremna sam ga odmah sakom u glavu da se dozove pameti 🤣🤣
Ja sam prvi porod imala inducirani, 24 sata dripa, prodavala Bogu dusu, Bog je nece i nakon svih jada zavrsim na carski. Oporavila se vec za 7 dana al bolilo. Sad sam opet isla u radjaonu, nisam na hladni carski rez al sad je oporavak uzasniji 10 puta od prvog. Trudovi su nula.
Tko kaze da zeli carski spremna sam ga odmah sakom u glavu da se dozove pameti 🤣🤣
Dobro ti to sve podnosis 😁
😂😂😂😂 Mozda se kad ko javi da bi pa udri
Pozdrav curke, cestitam svima koje su rodile nisam dugo bila u grupi. Bebica je zahtjevna, imamo 2 mj i borimo se. Moja curka nevoli spavati, ali dobro napreduje. Jedno pitanje dali su vam krenuli ciklusi i kad su krenuli nakon poroda?
Pozdrav curke, cestitam svima koje su rodile nisam dugo bila u grupi. Bebica je zahtjevna, imamo 2 mj i borimo se. Moja curka nevoli spavati, ali dobro napreduje. Jedno pitanje dali su vam krenuli ciklusi i kad su krenuli nakon poroda?
Meni je, 6 tjedana nakon carskog ali ja ne dobim, neznam jel to ima kakve veze sa ciklusom...
Sortiraj odgovore
Najstariji