Kako stavljate bebu na trbuh? Ja ga s boka okrenem na trbuh i onda mu obje ruke namjestim ispred njega. Treba li uopce ruke tako namjestati ili ga treba samo okrenuti pa neka izvlaci sam tu ruku?
Ja hvatim između nogu i ispod prsa i spustim ju dole i onda samo ruke stavim ispred nje, ne okrecem ju uopce to njoj ostavljam da uradi sama
Kako stavljate bebu na trbuh? Ja ga s boka okrenem na trbuh i onda mu obje ruke namjestim ispred njega. Treba li uopce ruke tako namjestati ili ga treba samo okrenuti pa neka izvlaci sam tu ruku?
Ja hvatim između nogu i ispod prsa i spustim ju dole i onda samo ruke stavim ispred nje, ne okrecem ju uopce to njoj ostavljam da uradi sama
Ja isto okrecem bocno. S ledja na trbuh i stavim ruke pod 90 stupnjeva. Tak da laktovi budu u ravnini s ramenima. A moj se jos ne okrece sam 🤷
Moja je dosta dobra i mirna beba, place ako je muce grcici i kad je brisem s gazicom (perem). Znam je ostaviti kratko samu, kad gleda okolo i promatra sto ima oko nje. S njom sam puno opustenija nego s prvom, dok se mm boji puno vise, kao da je od stakla. Uspavljuje se na cici ali i sama, nekad se samo nasloni na cicu s glavicom i zaspi. Nocu se budi u prosjeku svaka 2h, pocica 10 ak min i zaspi. Po danu, dobar dio dana ne spava, zaspi tek poslijepodne, pogotovo kad odemo u setnju.
Na tezini dobiva dobro, patronazna je zadovoljna, vidjet cemo kroz 2 tj, kad idemo pedici, sto ona kaze.
Dudu sam joj pokusala dati jednom, malo je licnula i ispljunila.
Starija isto nikad nije htjela dudu, eventualno kad bi joj zubi isli pa ju je grizla.
Za sad nam se nitko ne petlja u odgoj, hranjenje i ostalo i radit cu s njom kao i sa starijom.
Moja je izgleda najveca spavalica 💤💤.
Nama se isto nitko ne petlja u odgoj a i da pokusa ja to rezem u korjenu, nemam zivaca trpit icije mudrovanje a nemam ni dlake na jeziku 🤣🤣
Pa ni moj se ne okrece sam, ali danas sam ga ostavila na boku i nasla na trbuhu za 3 min🤷♀️. Tako i ja, noemi…u biti bude na leđima pa preko boka na trbuh i ruke pod 90. Ali onda ruke stavim ispred
Pa da, ja ne stavljam vise bocno zbog kukova. Tak mi je rekla dr na pregledu (siroko povijam nakon uzva pocela, morali smo) . Samo na ledja. I na stomak kad je budan da malo vjezba.
Gdje ste zene dns, dal vi to cizmice cistite za vcrs pa nemate kada pisati 😁😁😁
Gdje ste zene dns, dal vi to cizmice cistite za vcrs pa nemate kada pisati 😁😁😁
Hahaha ne 🤣vec i zaboravih na cizmice 😅 tuu smoo 🙋 ziviliii cin ciin
I ja sam jos tu 😁😁
Znaci napisem kom i izbaco me 😠😠😠😠😠
Uglavnom curka se budila u pol 2 i vristala ja ju podignem ona krene podrigivat kao da joj se tekucina vraca u usta i nis tu malo izbaci van i ja ju stavim u kinac dok napravim bocicu i taman dodem ona kao povrace al nevdim sto jer je po tetri i dajem joj jesti ona krene kenjati stolica je zute zlatne boje i kremkasta je kao da mi lici na proljev al nije sad da je tekuca dali da se brinem ili ne pojela mi je 180ml sto nije vec duze vremena.. I ovih dana mi place kao da ju nesto muci nemogu dokuciti sto jeli trbuscic ili su krenuli zubici 🤷♀️🤷♀️
I ja sam jos tu 😁😁
Uglavnom curka se budila u pol 2 i vristala ja ju podignem ona krene podrigivat kao da joj se tekucina vraca u usta i nis tu malo izbaci van i ja ju stavim u kinac dok napravim bocicu i taman dodem ona kao povrace al nevdim sto jer je po tetri i dajem joj jesti ona krene kenjati stolica je zute zlatne boje i kremkasta je kao da mi lici na proljev al nije sad da je tekuca dali da se brinem ili ne pojela mi je 180ml sto nije vec duze vremena.. I ovih dana mi place kao da ju nesto muci nemogu dokuciti sto jeli trbuscic ili su krenuli zubici 🤷♀️🤷♀️
Pa proljev uglavnom bude ako ima 3 stolice u sat vremena i neki kiselkasti miris. A po boji zvuci skroz normalno. Jel jos se bijele desni pa sumnjas na zube?
I ja sam jos tu 😁😁
Pa proljev uglavnom bude ako ima 3 stolice u sat vremena i neki kiselkasti miris. A po boji zvuci skroz normalno. Jel jos se bijele desni pa sumnjas na zube?
Moja ima proljev al 3-4 dnevno a ne u sat vremena, ne smrdi na kiselo, tekuce je, nije vodenasto al pelena upije, ja to nisam prepoznala bas kao proljev. Srecom se pokakila ispred pedijatrice i ona kaze to je proljev bez sumnje. Odnijeli uzorak na analizu i potvrdjen virus.
Od kume pedijatrica njoj uvijek kaze da nije proljev ako ih nije 10 u danu pa ti budi pametan.
Sortiraj odgovore
Najstariji