Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Svibanj 2020. 22:45

ayla

Manich

ayla

Manich

ayla

DijMar

lala3

Pozdrav cure 🙋‍♀️
    Manichdobro nam dosla ponovo 😊
    Ayladrago mi je da ima neke koristi od toga sto koristis, sta god da to bilo 😉
    Dij Mar pozdrav i tebi. Mislim da se ne trebas javljati, ako nemas nesto pozitivno za reci.. Nije nam potrebno tvoja negativnost ovdje..
    I da mozda ti imas problemcic sa svojom bebom, jer 10 kg za bebu od 7 i po mjeseci nije bas normalno, draga moja..
    Emax drago mi je da je beba dobro, a ne kaze se bezveze da mamino srce na tren prestane kucati kad vidi da je baba pala 😘
    Noemi, Marina, Mila 😘 i za vas i vase bebice

A ti si ovdje neki redar pa govoris tko se moze, a tko ne javljati? 🤔
    A sva sreca pa mi je dijete zdravo, lijepo napreduje i prati svoju krivulju.
    I opet mi nije jasno zasto se javljaju ljudi koje nit ne znam nit sam ih spomenula 🤔

A nitko ni tebe nije trazio misljenje pa si se javila, zar nije tako 🤷‍♀️

😅🤣 Aylic pusti…
    Tipkamo mi ovdje o nasim bebicama i kako napreduju a ruzne komentare kao one spamove sto nude kredite 👎

I jos samo da nam se javi proljetnica i party

Daaaa.. Bilo bi super.. Ako ti nijw tesko i znaa di nam je lista da vidim za ovw cure koje nisam pratila kad au rodile i sta su rodile.. Da budem upućena..

Na prvoj stranici ovdje ti pise

Super pogledam.. 

23. Svibanj 2020. 22:58

Manich

ayla

Manich

ayla

Manich

ayla

DijMar

lala3

Pozdrav cure 🙋‍♀️
    Manichdobro nam dosla ponovo 😊
    Ayladrago mi je da ima neke koristi od toga sto koristis, sta god da to bilo 😉
    Dij Mar pozdrav i tebi. Mislim da se ne trebas javljati, ako nemas nesto pozitivno za reci.. Nije nam potrebno tvoja negativnost ovdje..
    I da mozda ti imas problemcic sa svojom bebom, jer 10 kg za bebu od 7 i po mjeseci nije bas normalno, draga moja..
    Emax drago mi je da je beba dobro, a ne kaze se bezveze da mamino srce na tren prestane kucati kad vidi da je baba pala 😘
    Noemi, Marina, Mila 😘 i za vas i vase bebice

A ti si ovdje neki redar pa govoris tko se moze, a tko ne javljati? 🤔
    A sva sreca pa mi je dijete zdravo, lijepo napreduje i prati svoju krivulju.
    I opet mi nije jasno zasto se javljaju ljudi koje nit ne znam nit sam ih spomenula 🤔

A nitko ni tebe nije trazio misljenje pa si se javila, zar nije tako 🤷‍♀️

😅🤣 Aylic pusti…
    Tipkamo mi ovdje o nasim bebicama i kako napreduju a ruzne komentare kao one spamove sto nude kredite 👎

I jos samo da nam se javi proljetnica i party

Daaaa.. Bilo bi super.. Ako ti nijw tesko i znaa di nam je lista da vidim za ovw cure koje nisam pratila kad au rodile i sta su rodile.. Da budem upućena..

Na prvoj stranici ovdje ti pise

Super pogledam..

Al nema ti novi cura posto nismo nadopisivali jer bi zaboravili  kojoj je stranici

Girl1234
    23. Svibanj 2020. 23:00

Pozdrav, drage buduće mame. Naime, imam jedno pitanje. Danas mi je 39. dan ciklusa, menstruacija mi kasni jedan dan, jutros sam napravila test i bio je negativan. Imala sam dva nezaštićena odnosa tijekom plodnih dana. Je li moguće da je bilo prerano za točan rezultat? Od simptoma trudnoće imam samo to da mi se konstantno piški. Nikakve simptome PMS-a poput bolova u trbuhu itd. nemam. Mislite li da je moguće da sam ipak trudna? :) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Noemi1
    23. Svibanj 2020. 23:05

Girl1234

Pozdrav, drage buduće mame. Naime, imam jedno pitanje. Danas mi je 39. dan ciklusa, menstruacija mi kasni jedan dan, jutros sam napravila test i bio je negativan. Imala sam dva nezaštićena odnosa tijekom plodnih dana. Je li moguće da je bilo prerano za točan rezultat? Od simptoma trudnoće imam samo to da mi se konstantno piški. Nikakve simptome PMS-a poput bolova u trbuhu itd. nemam. Mislite li da je moguće da sam ipak trudna? :)

Piski u sodu, ak se pjeni trudna si. Ak se ne pjeni, otrci 3 kruga oko zgrade i ponovi test. 🤔

Girl1234
    23. Svibanj 2020. 23:06

Ma znam, samo me zanimalo je li bilo rano za test

Girl1234
    23. Svibanj 2020. 23:10

Hvala na odgovoru. 😊 Ja se ipak nadam bebici... 

• Noemi1
    23. Svibanj 2020. 23:26

Aurora87

Noemi1

Girl1234

Piski u sodu, ak se pjeni trudna si. Ak se ne pjeni, otrci 3 kruga oko zgrade i ponovi test. 🤔

🤣🤣🤣
    Vec sam htjela pitati sta stvarno mozes testirati sa sodom🙈🤣🤣🤣🤣. Hahaha, al si me nasmijala🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

23. Svibanj 2020. 23:44

Aurora87

Manich, bravo za zubic🤗. Je li bio nervozan prije?
    Moj se malac vec dvije noci stalno budi i zaplakuje. Okrene se na stomak, na sve 4 i kao da ce krenuti. Cini mi se da je jako aktivan tijekom dana i da se onda nocu ne moze skroz smiriti. Danas smo uveli i rucak. Fino je pojeo i dorucak i rucak, ali nije kakao i bas mu stomak napuhan i stalno prducka. Valjda ga nece nocas patiti taj stomak…

Ista stvar i kod mene samo to kod mene traje vec 3 tj znaci toliko aktivnosti preko dana i setnje i da ne moze zaspati navečer, pa otkuda ta snaga pa ja bi se vec srusila od toliko ludovanja. Bravooo za papicu a za stomak mozda si trebala dati nesto za stolicu, suhu sljivu ili nes 🤷‍♀️

24. Svibanj 2020. 00:07

Aurora87

ayla

Aurora87

Moj se malac vec dvije noci stalno budi i zaplakuje. Okrene se na stomak, na sve 4 i kao da ce krenuti. Cini mi se da je jako aktivan tijekom dana i da se onda nocu ne moze skroz smiriti. Danas smo uveli i rucak. Fino je pojeo i dorucak i rucak, ali nije kakao i bas mu stomak napuhan i stalno prducka. Valjda ga nece nocas patiti taj stomak…

Ista stvar i kod mene samo to kod mene traje vec 3 tj znaci toliko aktivnosti preko dana i setnje i da ne moze zaspati navečer, pa otkuda ta snaga pa ja bi se vec srusila od toliko ludovanja. Bravooo za papicu a za stomak mozda si trebala dati nesto za stolicu, suhu sljivu ili nes 🤷‍♀️

E, pa to, da, i on si je pomaknuo vrijeme spavanja na 10, pola 11, a isao je spavati u pola 9, 9. Jedan dan je sav veseli navecer, mazi se, umiljava, prsti od energije. Ima ga na sve strane a u spavacoj smo sobi, svjetlo usgaseno, znaci sve kao i uvijek prije spavanja. Drugi dan je neki nervozan i samo se bzvz bacaka i iszo kasnije ide spavati. Ali energija je tu😁.
    E, pa dala sam mu jutros palentu sa suhim sljivama i pola jagode. Za rucak je dobio proso, korabu, komorac i repicino ulje. Mislim da to ne bi trebalo tesko sjesti na zeludac🤷‍♀️

Moja je uvijek kasnije isla spavati al je spavala preko dana sada jedva jedno spavanje i navecer borba, dali mu vode dajes ja sam primjetila otkako mi curka pije vise vode da fino kenja i po 3,4 puta al i to su mozda zubi krivi neznam stvarno al mi bas vise vode pije tokom dana

24. Svibanj 2020. 09:45

Aurora87

Daaaaaa to nam je sada novost budjenje nocu u 2,4 ili 5h ovisi kako kad i kenka vec dva dana ja sve kontam vrijeme ovo blesavo ali eto izgleda da je zubek u pitanju. Sinoc sam mu poslje vecere dala panadol za bol da ga ne boli i spavao je cijelu noc bez budjenja.. Probudio se u 9 igrao se i papao mljekacu u kreveticu.. Evo jos se nismo ustali bas nam ljepo u krevetu danas. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.