Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    23. Svibanj 2020. 23:00

Pozdrav, drage buduće mame. Naime, imam jedno pitanje. Danas mi je 39. dan ciklusa, menstruacija mi kasni jedan dan, jutros sam napravila test i bio je negativan. Imala sam dva nezaštićena odnosa tijekom plodnih dana. Je li moguće da je bilo prerano za točan rezultat? Od simptoma trudnoće imam samo to da mi se konstantno piški. Nikakve simptome PMS-a poput bolova u trbuhu itd. nemam. Mislite li da je moguće da sam ipak trudna? :) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Noemi1
    23. Svibanj 2020. 23:05

Girl1234

Pozdrav, drage buduće mame. Naime, imam jedno pitanje. Danas mi je 39. dan ciklusa, menstruacija mi kasni jedan dan, jutros sam napravila test i bio je negativan. Imala sam dva nezaštićena odnosa tijekom plodnih dana. Je li moguće da je bilo prerano za točan rezultat? Od simptoma trudnoće imam samo to da mi se konstantno piški. Nikakve simptome PMS-a poput bolova u trbuhu itd. nemam. Mislite li da je moguće da sam ipak trudna? :)

Piski u sodu, ak se pjeni trudna si. Ak se ne pjeni, otrci 3 kruga oko zgrade i ponovi test. 🤔

Girl1234
    23. Svibanj 2020. 23:06

Ma znam, samo me zanimalo je li bilo rano za test

Girl1234
    23. Svibanj 2020. 23:10

Hvala na odgovoru. 😊 Ja se ipak nadam bebici... 

• Noemi1
    23. Svibanj 2020. 23:26

Aurora87

Noemi1

Girl1234

Piski u sodu, ak se pjeni trudna si. Ak se ne pjeni, otrci 3 kruga oko zgrade i ponovi test. 🤔

🤣🤣🤣
    Vec sam htjela pitati sta stvarno mozes testirati sa sodom🙈🤣🤣🤣🤣. Hahaha, al si me nasmijala🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

23. Svibanj 2020. 23:44

Aurora87

Manich, bravo za zubic🤗. Je li bio nervozan prije?
    Moj se malac vec dvije noci stalno budi i zaplakuje. Okrene se na stomak, na sve 4 i kao da ce krenuti. Cini mi se da je jako aktivan tijekom dana i da se onda nocu ne moze skroz smiriti. Danas smo uveli i rucak. Fino je pojeo i dorucak i rucak, ali nije kakao i bas mu stomak napuhan i stalno prducka. Valjda ga nece nocas patiti taj stomak…

Ista stvar i kod mene samo to kod mene traje vec 3 tj znaci toliko aktivnosti preko dana i setnje i da ne moze zaspati navečer, pa otkuda ta snaga pa ja bi se vec srusila od toliko ludovanja. Bravooo za papicu a za stomak mozda si trebala dati nesto za stolicu, suhu sljivu ili nes 🤷‍♀️

24. Svibanj 2020. 00:07

Aurora87

ayla

Aurora87

Moj se malac vec dvije noci stalno budi i zaplakuje. Okrene se na stomak, na sve 4 i kao da ce krenuti. Cini mi se da je jako aktivan tijekom dana i da se onda nocu ne moze skroz smiriti. Danas smo uveli i rucak. Fino je pojeo i dorucak i rucak, ali nije kakao i bas mu stomak napuhan i stalno prducka. Valjda ga nece nocas patiti taj stomak…

Ista stvar i kod mene samo to kod mene traje vec 3 tj znaci toliko aktivnosti preko dana i setnje i da ne moze zaspati navečer, pa otkuda ta snaga pa ja bi se vec srusila od toliko ludovanja. Bravooo za papicu a za stomak mozda si trebala dati nesto za stolicu, suhu sljivu ili nes 🤷‍♀️

E, pa to, da, i on si je pomaknuo vrijeme spavanja na 10, pola 11, a isao je spavati u pola 9, 9. Jedan dan je sav veseli navecer, mazi se, umiljava, prsti od energije. Ima ga na sve strane a u spavacoj smo sobi, svjetlo usgaseno, znaci sve kao i uvijek prije spavanja. Drugi dan je neki nervozan i samo se bzvz bacaka i iszo kasnije ide spavati. Ali energija je tu😁.
    E, pa dala sam mu jutros palentu sa suhim sljivama i pola jagode. Za rucak je dobio proso, korabu, komorac i repicino ulje. Mislim da to ne bi trebalo tesko sjesti na zeludac🤷‍♀️

Moja je uvijek kasnije isla spavati al je spavala preko dana sada jedva jedno spavanje i navecer borba, dali mu vode dajes ja sam primjetila otkako mi curka pije vise vode da fino kenja i po 3,4 puta al i to su mozda zubi krivi neznam stvarno al mi bas vise vode pije tokom dana

24. Svibanj 2020. 09:45

Aurora87

Daaaaaa to nam je sada novost budjenje nocu u 2,4 ili 5h ovisi kako kad i kenka vec dva dana ja sve kontam vrijeme ovo blesavo ali eto izgleda da je zubek u pitanju. Sinoc sam mu poslje vecere dala panadol za bol da ga ne boli i spavao je cijelu noc bez budjenja.. Probudio se u 9 igrao se i papao mljekacu u kreveticu.. Evo jos se nismo ustali bas nam ljepo u krevetu danas. 

24. Svibanj 2020. 10:04

Aurora87

Dajem mu vode, ali nece bas piti, nije nesto zainteresiran. Kupili mu onu magicnu casu i casa je odlicna al popije malo i onda uzme gutljaj pa pljune i tako se igra. Uh, bome ti veselo ako samo jednom spava u danu🤪. Moj spava 2-3 puta, nekad i 4. Ali pomalo uglavnom

Ja sam uzela u dm bocicu za ucenje pijenja vode tako se zove i s njom se igra, zulja zube i pije vodu znaci top je ta bocica.. Moja ne znaci ja budem krepana

24. Svibanj 2020. 10:10

Doris3101

ayla

Aurora87

ayla

Aurora87

E, pa to, da, i on si je pomaknuo vrijeme spavanja na 10, pola 11, a isao je spavati u pola 9, 9. Jedan dan je sav veseli navecer, mazi se, umiljava, prsti od energije. Ima ga na sve strane a u spavacoj smo sobi, svjetlo usgaseno, znaci sve kao i uvijek prije spavanja. Drugi dan je neki nervozan i samo se bzvz bacaka i iszo kasnije ide spavati. Ali energija je tu😁.
    E, pa dala sam mu jutros palentu sa suhim sljivama i pola jagode. Za rucak je dobio proso, korabu, komorac i repicino ulje. Mislim da to ne bi trebalo tesko sjesti na zeludac🤷‍♀️

Moja je uvijek kasnije isla spavati al je spavala preko dana sada jedva jedno spavanje i navecer borba, dali mu vode dajes ja sam primjetila otkako mi curka pije vise vode da fino kenja i po 3,4 puta al i to su mozda zubi krivi neznam stvarno al mi bas vise vode pije tokom dana

Mogu ja na mail dobit ako nije problem za dijetu? Meni su sve neuspjesne. Ili sam samo loš karakter. A kile samo gomilam. 🤦‍♀️ A da ne pricam kako sam lijena jedan trbusnjak uopće se potrudit napravit, sve si mislim da ne bi ni za taj 1 imala energije 😂
    Moje ti je doris_1451@hotmail.com
    Ako ne mozes, nema problema, shvatit cu. 🤗

Poslala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI