Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    30. Travanj 2020. 23:30

ayla

Zaboravih i nas muce zubici i nikako da izadu 🤯🤯🤯 kad izadu ima da sebe pocastim jednom hladnom pivicom jer me ovo izpakli

Hahahaha cek koliko zubica ti ima?

30. Travanj 2020. 23:36

Noemi1

ayla

Zaboravih i nas muce zubici i nikako da izadu 🤯🤯🤯 kad izadu ima da sebe pocastim jednom hladnom pivicom jer me ovo izpakli

2 samo dole i toj to gore trebaju izbiti cekam ih jakooo dugo al nikako al valjda sto je starija pa meso tvrde pa treba duze da izbiju 

Mila12
    01. Svibanj 2020. 11:10

Hei zene, da vam se javim...
    U pon imala kontrolu prvi uzv bebaca napokon i pol h prije nego trebamo krenuti ja odem na wc i rozi iscjedak ali jako malo skoro nista, prvi puta se susrela s tim ma reko nije nista ajde. Dosla na kontrolu po mengi sam bila 9+3 i idemo na uzv vidim ja on gleda i suti i da dignem jos guzu gore i tak i kaze beba je po uzv 7+6 ali ne mogu naci otkucaje srca.... i eto nikad me nista u zivotu nije ovako pogodilo i ne mogu preci preko toga stalno trazim razlog zasto i kako. I morala jucer na ciscenje, radili su i tamo uzv i reko doktor da je beba tj plod mrtva vec 7-10 dana i neostvareni pobacaj je. I kucalo je bilo srce vj i stalo. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ja sam ok , lezim sad koliko mogu par dana pa za dva tjd na uzv kod gin i za 3-4 u bolnicu. Naravno za 3-4mjs mozemo opet pokusatu ali smo odlucili da necemo duze vrijeme sada. I nitko nezna sto je razlog ovome ali nike tipa da tijelo nije spremno poslje prvog poroda iako sam imala tu repturu i svasta.... sad sam bas paihicki malo si su i jako sam tuzna 😭 ali naravno uz to sam naucila kako treba vise cijeniti ono sto imam i mislim da vise nikad necu biti “ljuta” sto se moram budir noci 800 puta za malecku i sto nemam vremena za odmor etc.. Bogu hvala na ovome sto imam i sto imamo malog andela doma ❤️

Mila12
    01. Svibanj 2020. 11:11

Boze u sri sam imala kontrolu, ispricavam se, izgubljena u danima totalno .

01. Svibanj 2020. 12:01

Mila strasno mi je zao 😭😭 neznam sto da ti pametno napisem, ali imas svoju bebicu kraj sebe koja ce ti pomoci da to sto prije zaboravis mada neces nikada zaboraviti, bol ostaje.. Drzi mi se 😘

Mila12
    01. Svibanj 2020. 12:43

Ayla hvala puno, saljem pusu 🥰 Da imam princezu i  to je najvaznije, bit ce sve u svoje vrijeme.
    Kako ste vi cure? Sta ima novoga? Citam i ja svaki dan ali nisam imala sta pisati do sada evo 😏

01. Svibanj 2020. 13:58

Mila12

Ayla hvala puno, saljem pusu 🥰 Da imam princezu i to je najvaznije, bit ce sve u svoje vrijeme.
    Kako ste vi cure? Sta ima novoga? Citam i ja svaki dan ali nisam imala sta pisati do sada evo 😏

Samo misli pozitivno i bit ce sve super i odtuguj nemoj se zatvarati to je najgore iz iskustva kazem.. Ja se borim sa svojom curkom, idu zubi ona se penje nemogu je nigdje ostaviti i tako svaki dan u krug ja sam luda hocu odmora nemam ga, borimo se za zaspivanjem 🤯🤯🤯

• Noemi1
    01. Svibanj 2020. 17:37

ayla

Noemi1

ayla

2 samo dole i toj to gore trebaju izbiti cekam ih jakooo dugo al nikako al valjda sto je starija pa meso tvrde pa treba duze da izbiju

😬 nadam se da ce brzo izbit 🤞

• Noemi1
    01. Svibanj 2020. 17:39

Mila12

Hei zene, da vam se javim…
    U pon imala kontrolu prvi uzv bebaca napokon i pol h prije nego trebamo krenuti ja odem na wc i rozi iscjedak ali jako malo skoro nista, prvi puta se susrela s tim ma reko nije nista ajde. Dosla na kontrolu po mengi sam bila 9+3 i idemo na uzv vidim ja on gleda i suti i da dignem jos guzu gore i tak i kaze beba je po uzv 7+6 ali ne mogu naci otkucaje srca…. i eto nikad me nista u zivotu nije ovako pogodilo i ne mogu preci preko toga stalno trazim razlog zasto i kako. I morala jucer na ciscenje, radili su i tamo uzv i reko doktor da je beba tj plod mrtva vec 7-10 dana i neostvareni pobacaj je. I kucalo je bilo srce vj i stalo. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ja sam ok , lezim sad koliko mogu par dana pa za dva tjd na uzv kod gin i za 3-4 u bolnicu. Naravno za 3-4mjs mozemo opet pokusatu ali smo odlucili da necemo duze vrijeme sada. I nitko nezna sto je razlog ovome ali nike tipa da tijelo nije spremno poslje prvog poroda iako sam imala tu repturu i svasta…. sad sam bas paihicki malo si su i jako sam tuzna 😭 ali naravno uz to sam naucila kako treba vise cijeniti ono sto imam i mislim da vise nikad necu biti “ljuta” sto se moram budir noci 800 puta za malecku i sto nemam vremena za odmor etc.. Bogu hvala na ovome sto imam i sto imamo malog andela doma ❤️

Ajme, bas mi je zao 😢😢😢😢 grozno.. Hvala bogu da imas jedni bebicu pored sebe pa ces ovo lakse prebrodit. Drzi se 😘😘

01. Svibanj 2020. 20:06

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

😬 nadam se da ce brzo izbit 🤞

I ja se nadam, ja sam pree umorna spava tokom dana samo sat i pol i onda navecer jedva zaspe, pa ja bi ko top zaspala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.