Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marina111
    26. Travanj 2020. 05:07

Evo i mene . Mala nemoguća i kad sve napravim po kući nemam volje za ništa . Samo kuham 😂. Kako vi bavite ? Uvela koja večeru ? Kakav raspored imate sad ? Nama je svaki dan drugačiji i još nemamo zubić 

Doris3101
    26. Travanj 2020. 09:19

Kako ste uvodile doručak? Večeru? Međuobrok? Nakon koliko?
    Ja koliko god to čitam sve vise sam zbunjena. 😂🤦‍♀️

Emax
    26. Travanj 2020. 09:47

Miksala sam mu žitarice sa voćem imala sam gotovu čašicu voća raznog i to je jeo dva dana i jucer mu dala krušku i šljivu skupa pravila!

• Noemi1
    26. Travanj 2020. 11:07

Doris3101

Kako ste uvodile doručak? Večeru? Međuobrok? Nakon koliko?
    Ja koliko god to čitam sve vise sam zbunjena. 😂🤦‍♀️

Ja sam nakon 2mj uvela drugi obrok, s tim da smo mi krenuli s 4mj s dohranom. To je kao neki medjuobrok. U 18h ga jede (mlijecno zitni najcesce). I poslje tog oko 21h ima jos bocicu. 
    Mozes drugi obrok uvodit cim uvedes prvi (bez da dijete trazi mlijeko nakon obroka) ili nakon 2 mj od prvog obroka. To si ti vidi kak zelis. Mi imamo rucak i taj medjuobrok. 

• Noemi1
    26. Travanj 2020. 11:08

Marina111

Evo i mene . Mala nemoguća i kad sve napravim po kući nemam volje za ništa . Samo kuham 😂. Kako vi bavite ? Uvela koja večeru ? Kakav raspored imate sad ? Nama je svaki dan drugačiji i još nemamo zubić

Nama je ugl isti raspored. Tu i tam bude dan da se ranije probudi pa prilagodim tako i obroke. Al ugl su ti pravilni obroci. Oko 9,12,15,18 i 21. Sat vremena vise manje 😅 ni moj jos nema zubice

• Noemi1
    26. Travanj 2020. 11:09

Emax

Miksala sam mu žitarice sa voćem imala sam gotovu čašicu voća raznog i to je jeo dva dana i jucer mu dala krušku i šljivu skupa pravila!

Jel dajes vode? Jesi kuhala voce?

• Marina111
    26. Travanj 2020. 11:09

Noemi nisi jos uvela večeru ?

26. Travanj 2020. 12:04

Ja jos nisam uvela veceru.. Ujutro ima mljeko, pa kasicu i onda spava pa rucak kasicu i ostatak mljeko i toj to, imam par hipovih kasica zitarice+voce pa kontam da to pocmem davati za veceru da vidim kako reagira al nisam jos organizirana sve kao dns cu pa mi se neda 🙄🙄

• Noemi1
    26. Travanj 2020. 12:05

Marina111

Noemi nisi jos uvela večeru ?

Ne

• Marina111
    26. Travanj 2020. 12:52

Koliko vam piju ? 
    Meni već 3 dana odbija kasice 
    Jos nemamo zubića 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.