Evo i mene . Mala nemoguća i kad sve napravim po kući nemam volje za ništa . Samo kuham 😂. Kako vi bavite ? Uvela koja večeru ? Kakav raspored imate sad ? Nama je svaki dan drugačiji i još nemamo zubić
Kako ste uvodile doručak? Večeru? Međuobrok? Nakon koliko?
Ja koliko god to čitam sve vise sam zbunjena. 😂🤦♀️
Miksala sam mu žitarice sa voćem imala sam gotovu čašicu voća raznog i to je jeo dva dana i jucer mu dala krušku i šljivu skupa pravila!
Kako ste uvodile doručak? Večeru? Međuobrok? Nakon koliko?
Ja koliko god to čitam sve vise sam zbunjena. 😂🤦♀️
Ja sam nakon 2mj uvela drugi obrok, s tim da smo mi krenuli s 4mj s dohranom. To je kao neki medjuobrok. U 18h ga jede (mlijecno zitni najcesce). I poslje tog oko 21h ima jos bocicu.
Mozes drugi obrok uvodit cim uvedes prvi (bez da dijete trazi mlijeko nakon obroka) ili nakon 2 mj od prvog obroka. To si ti vidi kak zelis. Mi imamo rucak i taj medjuobrok.
Evo i mene . Mala nemoguća i kad sve napravim po kući nemam volje za ništa . Samo kuham 😂. Kako vi bavite ? Uvela koja večeru ? Kakav raspored imate sad ? Nama je svaki dan drugačiji i još nemamo zubić
Nama je ugl isti raspored. Tu i tam bude dan da se ranije probudi pa prilagodim tako i obroke. Al ugl su ti pravilni obroci. Oko 9,12,15,18 i 21. Sat vremena vise manje 😅 ni moj jos nema zubice
Miksala sam mu žitarice sa voćem imala sam gotovu čašicu voća raznog i to je jeo dva dana i jucer mu dala krušku i šljivu skupa pravila!
Jel dajes vode? Jesi kuhala voce?
Ja jos nisam uvela veceru.. Ujutro ima mljeko, pa kasicu i onda spava pa rucak kasicu i ostatak mljeko i toj to, imam par hipovih kasica zitarice+voce pa kontam da to pocmem davati za veceru da vidim kako reagira al nisam jos organizirana sve kao dns cu pa mi se neda 🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji