Mila, žao mi je! :-( Trebat će vremena da bol popusti, daj si to vrijeme. Samo hrabro!
Kod nas aktivno i to od same zore. Mali se počeo buditi oko 5 i onda nema spavanja. Bacaka se po krevetiću, zaglavi u sto poza pa cendra. Ništa još od zubića, ali zato jako slini, grize sve što dohvati. Nije ni inače bio od velikog dnevnog spavanja tako da budem baš skršena.
Meni se cini da su sve bebice pocele da nas zezaju 😂😂😂 kao da su u dogovoru da nas kolektivno unistavaju 😂😂😂
Ayla tako i meni izgleda s tim da je moj danas bas nekako kenjkav, bljuckao par puta danas ono pomalo i sad pred noc izgleda da su ga desne bolile sta god je stavio u usta place i to kako place bas ono kao da se povrijedi kako mi ga bilo zao evo ga sad spava nadam se da ce bit mirna noc 🙏
Ayla tako i meni izgleda s tim da je moj danas bas nekako kenjkav, bljuckao par puta danas ono pomalo i sad pred noc izgleda da su ga desne bolile sta god je stavio u usta place i to kako place bas ono kao da se povrijedi kako mi ga bilo zao evo ga sad spava nadam se da ce bit mirna noc 🙏
Moja je takva vec tj dana, samo plac plac kad ide spavati nikako uspavati jer place
Moja sva sreca odspava noc kako treba... Jedino preko dana nema vremena spavat 😁 prijepodne pol sata i popodne jedva sat vremena... I onda je nervozna, danas vec bila gotova prije 20...obicno ide spavat oko 20:30-21:00
A preko dana isto slini, sve stavlja u usta, dudu zulja s naopake strane, bas je valjda gnjave ti zubici, nikako da probiju. I bas u zadnje vrijeme voli vikat 😁 bez nekog razloga, valjda joj je fora bit glasna...
Dal vi svoje bebice stavljate da sjede, premda jos sami se nisu posjeli?
Moj se sam posjedne, ali padne nakon 10 sec., pa kad ga vidim da ide sjest onda ga pridrzim tako par minuta (i tako 2 3 puta u danu) i to je to. Svidja mu se kad sjedi pa onda place kad ga maknem. I tako se vratimo u krug. 🤷♀️ Ne znam dal je to dobro ili ne, ali nekako si mislim nece bit nis.
Moj se sam posjedne, ali padne nakon 10 sec., pa kad ga vidim da ide sjest onda ga pridrzim tako par minuta (i tako 2 3 puta u danu) i to je to. Svidja mu se kad sjedi pa onda place kad ga maknem. I tako se vratimo u krug. 🤷♀️ Ne znam dal je to dobro ili ne, ali nekako si mislim nece bit nis.
Pa ja nezz,moja kad je uz mene i okrene se i nasloni se kao da sjeda al znam da to nije pravilno ide u pozu za sjesti al se nije posjela, ja sam morala nju poceti mecati u hodalicu jer ju ne mogu nigdje ostaviti posto se lagano dize na noge i dosta to cvrsto obavlja, na kaucu se dize na kolina a pocela je i da se digne na stopala i onda padne i sjedne, u hranilici sam ju isto pocela hraniti jer da ju drzim ne mogu okrece se u jajetu di sam ju znala hraniti isto se okrece,ako je na podu moram biti uz nju jer ode ispod kreveta pa buba glavom u njega ili trazi uvijek nesto da strpa u usta a ne mogu cijeli dan biti s njom nista ne stignem 🤷♀️
Ayla ja svog sina vec skoro mjesec dana stavljam u hranilicu i tu ga hranim rijetko kod sebe u krilu jedino ako nismo kuci pa onda i vozim ga u sportskom dijelu kolica a sam se jos ne posjeda ali pokušava da puze. I ja ga isto nigdje osim u hranilicu ne mogu ostavit dok kuham stavim ga u kuhinju i tu je sa mnom uziva u svojoj stolici stavim mu igračke na stolić uzima igra se i tako! U kolicima mu je postalo dosadno ako samo lezi a jaje je prerastao skoro tako da samo jaje u autu a to jako rijetko jer vecinom šetam sa njim auto slabo koristim! Ja ne znam i mene su moji posjedali i stavljali me u hodalicu a danas to nista kao nije dobro ne znam ni ja mi moramo naci načina da olakšamo i sebi i njima ali naravno sve u granicama ja mislim da nijedna majka ne bi posjedala svoje dijete ako primineti da ga boli da place da mu je neugodno da ne zeli itd.
Ja imam jedno pitanje kako ste uvodile krompir? Mi smo zasad na voćnim i žitaricama i moram rec da sam se uzalud brinula super je prihvatio sad sam traži kasicu čak po tri puta na dan 😂 pojede prilično ali nekad u toku hranjenja traži siku pa opet nastavi kasicu i navece jos uvijek ista prica sa buđenjem na svaka dva sata max se budi cesto i na sat vremena i svaki puta jede i nastavi! Ja sam mislila danas probati sa krompirom ili tikvicom al ne znam da li da dam samu ili sa uljem i žitaricama ili grizom ne znam eto?
Moja hranilica nema pozicija uopce za namjestiti nego mora sjesti ja sam ju prvo stavljala da bude kao vise ispružena al ona se sada sama nagne napred i sjedne, ne bude dugo u hranilici oko 10-15min jer cim jedemo vadim je iz nje, u hodalicu stavljam ako ne mogu biti s njom ako imam sto obaviti, i mene su moji stavljali u nju.. Mada ju ja nisam forsirala do 8mj a mislim da je sada spremnija da bude i njoj nego li sa 6 mj, mada svi kazu da kao bebe mogu sjediti s 6mj al i to ako se sami posjednu, al ona nikako vec jako dugo nece da se podigne i posjedne puze jako dugo, pocela je i cetveronoske da puze al da sama sjedne nece.. Nebi joj htjela nametnuti sjedenje al ne mogu jednostavno drugacije, da ju nosam sa sobom svagdi ne mogu em je teska em se vrti u rukama uvijek sve ju zanima 😂🙈 krompir mozes s cim god hoces kombinirati osim sa zitaricama kao nije preporucljivo ako grijesim nek me netko ispravi, mozes dati s tikvicom i stavi zlicicu maslinovog ulja, ja u svaku kasicu di je povrce stavim zlicicu njezinu ulja
Sortiraj odgovore
Najstariji