Ima amanart koji se samo umijesa mislim da pise geffruse tako nesto, neda mi se dici i viditi kako pise
Da, gepuft tak nekak. Ekspandirani amarant
Da da tako nesto, taj sam ja uzela i vidim na fb da se to samo umijesa 😂😂 inace nebi ni znala 🙈🙈
Daa, ja sam ga bila i kuhala jednom, al nije bas nest. Bolje je ovak sam umijesat
Da da bad mi ima neki ljep miris a i curka ga voli
Uuu meni bas i ne mirisi najbolje 🙈🙊
Meni na prvu nije onda poslje mi neki posebni miris ima al ne mogu odgonetnuti po cemu
Da ni na 😂.specifican je miris
Ima amanart koji se samo umijesa mislim da pise geffruse tako nesto, neda mi se dici i viditi kako pise
Da da tako nesto, taj sam ja uzela i vidim na fb da se to samo umijesa 😂😂 inace nebi ni znala 🙈🙈
Daa, ja sam ga bila i kuhala jednom, al nije bas nest. Bolje je ovak sam umijesat
Meni na prvu nije onda poslje mi neki posebni miris ima al ne mogu odgonetnuti po cemu
Da bas sam ga dns dala za dorucak s jabukom i kruskom sve je pojela 😂😂
Cure kako je bilo sa probavom vaših beba nakon uvodjenja dohrane? Moj nema stolicu vec cetvrti dan 😢
Cure kako je bilo sa probavom vaših beba nakon uvodjenja dohrane? Moj nema stolicu vec cetvrti dan 😢
Tako je i s mojom bilo, al se poslje unormalilo i sada zna po 3 puta dnevno
Moja inace kaka jednom dnevno, eventualno nekad dva puta... Danas je tri puta s tim da je prvo bilo ko i inace zuckasto mekano a druga dva puta tamno i u komadicima suho... Neznam od cega, zadnja tri dana jede kombinacije butternut tikve, batata i tikvice plus maslinovo ulje... Danas sam joj prvi put dala krusku, znam da ona otvara al neznam da tak brzo...
Ja sam danas dala krušku i šljivu nadam se da ce sutra bar djelovat do sad nije 🙄
Da bas sam ga dns dala za dorucak s jabukom i kruskom sve je pojela 😂😂
I moj malac isto voli amarant 🙊
Moj je poceo jos cesce kakat 😅 sta si mu miksala?
Moja inace kaka jednom dnevno, eventualno nekad dva puta… Danas je tri puta s tim da je prvo bilo ko i inace zuckasto mekano a druga dva puta tamno i u komadicima suho… Neznam od cega, zadnja tri dana jede kombinacije butternut tikve, batata i tikvice plus maslinovo ulje… Danas sam joj prvi put dala krusku, znam da ona otvara al neznam da tak brzo…
Batat ti zatvara. Kruska otvara. Meni se pokazalo da kroz par sati otvori. Ak jede npr u podne kasicu, oko 19h je kasica u peleni 😂😂 i kruska mu bas instant djeluje
Ma ja mislim da je to sve dok se crijeva naviknu na novu hranu i da to vise nije mljeko nego nesto konkretnije tako da je to sve normalno, nije ni moja htjela kenjati a bome sada kenja da mi nekada ide na zivce jer ne znam kada je kenjala a ne moze reci i onda njusi a nekada i ne smrdi nego tek kada otvorim pelenu vidim da je kenjala 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji