Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    25. Travanj 2020. 08:54

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Ima amanart koji se samo umijesa mislim da pise geffruse tako nesto, neda mi se dici i viditi kako pise

Da, gepuft tak nekak. Ekspandirani amarant

Da da tako nesto, taj sam ja uzela i vidim na fb da se to samo umijesa 😂😂 inace nebi ni znala 🙈🙈

Daa, ja sam ga bila i kuhala jednom, al nije bas nest. Bolje je ovak sam umijesat

Da da bad mi ima neki ljep miris a i curka ga voli

Uuu meni bas i ne mirisi najbolje 🙈🙊

Meni na prvu nije onda poslje mi neki posebni miris ima al ne mogu odgonetnuti po cemu

Da ni na 😂.specifican je miris

25. Travanj 2020. 13:45

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Ima amanart koji se samo umijesa mislim da pise geffruse tako nesto, neda mi se dici i viditi kako pise

Da da tako nesto, taj sam ja uzela i vidim na fb da se to samo umijesa 😂😂 inace nebi ni znala 🙈🙈

Daa, ja sam ga bila i kuhala jednom, al nije bas nest. Bolje je ovak sam umijesat

Meni na prvu nije onda poslje mi neki posebni miris ima al ne mogu odgonetnuti po cemu

Da bas sam ga dns dala za dorucak s jabukom i kruskom sve je pojela 😂😂

Emax
    25. Travanj 2020. 15:58

Cure kako je bilo sa probavom vaših beba nakon uvodjenja dohrane? Moj nema stolicu vec cetvrti dan 😢

25. Travanj 2020. 17:37

Emax

Cure kako je bilo sa probavom vaših beba nakon uvodjenja dohrane? Moj nema stolicu vec cetvrti dan 😢

Tako je i s mojom bilo, al se poslje unormalilo i sada zna po 3 puta dnevno

october30
    25. Travanj 2020. 20:23

Moja inace kaka jednom dnevno, eventualno nekad dva puta... Danas je tri puta s tim da je prvo bilo ko i inace zuckasto mekano a druga dva puta tamno i u komadicima suho... Neznam od cega, zadnja tri dana jede kombinacije butternut tikve, batata i tikvice plus maslinovo ulje... Danas sam joj prvi put dala krusku, znam da ona otvara al neznam da tak brzo... 

Emax
    25. Travanj 2020. 21:07

Ja sam danas dala krušku i šljivu nadam se da ce sutra bar djelovat do sad nije 🙄

• Noemi1
    25. Travanj 2020. 21:25

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Da bas sam ga dns dala za dorucak s jabukom i kruskom sve je pojela 😂😂

I moj malac isto voli amarant 🙊

• Noemi1
    25. Travanj 2020. 21:49

Emax

Moj je poceo jos cesce kakat 😅 sta si mu miksala?

• Noemi1
    25. Travanj 2020. 21:50

october30

Moja inace kaka jednom dnevno, eventualno nekad dva puta… Danas je tri puta s tim da je prvo bilo ko i inace zuckasto mekano a druga dva puta tamno i u komadicima suho… Neznam od cega, zadnja tri dana jede kombinacije butternut tikve, batata i tikvice plus maslinovo ulje… Danas sam joj prvi put dala krusku, znam da ona otvara al neznam da tak brzo…

Batat ti zatvara. Kruska otvara. Meni se pokazalo da kroz par sati otvori. Ak jede npr u podne kasicu, oko 19h je kasica u peleni 😂😂  i kruska mu bas instant djeluje

25. Travanj 2020. 22:29

Ma ja mislim da je to sve dok se crijeva naviknu na novu hranu i da to vise nije mljeko nego nesto konkretnije tako da je to sve normalno, nije ni moja htjela kenjati a bome sada kenja da mi nekada ide na zivce jer ne znam kada je kenjala a ne moze reci i onda njusi a nekada i ne smrdi nego tek kada otvorim pelenu vidim da je kenjala 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.