Cure, moze meni koja proslijediti knjigu na mail icculjak@gmail.com?
Kada ste krenuli s dohranom?
Ima li koja mama da ide onom metodom Beba vođa dohrane?
Ja sam tj dana prije nego li je napunila 5 mj tako se potrefilo mislila poslje nove pa nikako i jedva 😂😂 ma kakva vođa dovoljno sto me ovako izmori jos da joj nakuhavam 100 jela jok jok to sto ima dobije ako ne pase dns drugi dan hoce 😁😁
Hahahah e bas 😂😂😂😂

I moj je hroptao dok je bio manji al to je sad prestalo. I mi imamo ovlazivac zraka i nocu smo ga drzali upaljenog pa i nije imalo bas ucinka🤷♀️.
Kuhanje na pari…to se moze i bez tih aparata, skupi su, da. A mislim da mi mama kupila onu resetku za kuhanje na pari pa cu vidjet tako u loncu kuhat.
Sto se tice recepata, da,malo je nezgodno sad uvodit kad nema bas voca i povrca. Ako kome bude trebala ideja za kuhanje, skicnem vam u knjigu😉
Noemi mi poslala na mail bebe vole papati a ja kao da mi je napisano na kineskom 😂😂 dosta toga smo uveli sto i pise tamo al i puno toga nema za kupiti uopce pa nemogu spremati🙄
Da 😒 al ovo je samo jedan dio knjige, inace knjiga ima puno vise stranica, tako da ce nam aurora bit dousnik 🤣
Onda aurora bacaj se na posao i salji nam ☺️☺️ ideje isparile
Hahaha e avokado i banana 👍 cikla i kruska, cikla i jabuka, palenta i kruska. Mom se te svidjaju. Bundeva, jabuka i rizine pahuljice.
Jos nisam avokado, nisam znala dal smiju
Cure, bok, nisam se javljala petsto godina, ali bacim pogled na forum. Dan mi bude baš aktivan i nekako sam skršena pa mi se ne da tipkati. Beban je dobro, evo, za koji dan puni 5 mj.Juri vrijeme… Aktivan je pa mi se nekad čini da mu fali aktivnosti, a ja bez ideja.
Dogodi li se i vama da vam ponestane ideja? Idemo van što više možemo, ali je bio par dana kašljucav pa smo doma ćubili i onda mi se čini da mu za čas dosade igračke. Doduše, nije to neka velika igra. Žvače sve što mu daš i razgovara s vrtuljkom, lovi ga.
Jedino šta mi se čini da mu se ne da prebacivati s leđa na trbuh, a do neki dan je to radio stalno.
E, što se tiče vode i čaja. Dr mi je rekla da u mlijeku ima vode i da nema potrebe davati, a ja sam mu znala davati čaj kad je imao grčeve. Sad niti to. Na ad je.
Uskoro ću i ja početi s dohranom, možda s 5 ipo mj, vidjet ću još. Nešto čitam koliko stignem, a imam i neku knjigu s receptima da mi olakša.
Ja sam isto pocela s vodom tek kad je poceo kasice jest. Caj od komoraca mu znam skuhat, ako jede kasice koje zatvaraju (mrkva, banana i sl). Imas i app bebin kalendar dohrane, tamo ima recepata isto. Nema puno, al za pocetak je dosta 😊
E, tenks! Skinula sam tu app pa će dobro doći.
Šta mislite o onim baby kuhalima? Vidim da ima Avent, Gorenje… Kuha se na pari i može se više tiga odjednom spremati. Ima netko?
Da da i da!! Ne radi miksanja nego kuhanja. Potrpam nutra i za 10-15-20 min gotovo. Okrenem sad zmiksam i gotovo. Preporod.. kad se sjetim prve.. kuhaj gnjeci ajme majko...

I moj je hroptao dok je bio manji al to je sad prestalo. I mi imamo ovlazivac zraka i nocu smo ga drzali upaljenog pa i nije imalo bas ucinka🤷♀️.
Kuhanje na pari…to se moze i bez tih aparata, skupi su, da. A mislim da mi mama kupila onu resetku za kuhanje na pari pa cu vidjet tako u loncu kuhat.
Sto se tice recepata, da,malo je nezgodno sad uvodit kad nema bas voca i povrca. Ako kome bude trebala ideja za kuhanje, skicnem vam u knjigu😉
Noemi mi poslala na mail bebe vole papati a ja kao da mi je napisano na kineskom 😂😂 dosta toga smo uveli sto i pise tamo al i puno toga nema za kupiti uopce pa nemogu spremati🙄
Da 😒 al ovo je samo jedan dio knjige, inace knjiga ima puno vise stranica, tako da ce nam aurora bit dousnik 🤣
Onda aurora bacaj se na posao i salji nam ☺️☺️ ideje isparile
Hahaha e avokado i banana 👍 cikla i kruska, cikla i jabuka, palenta i kruska. Mom se te svidjaju. Bundeva, jabuka i rizine pahuljice.
Jos nisam avokado, nisam znala dal smiju
Ja ga uvela 😅 iako na onoj app pise od 6mj, no tamo za vecinu stvari tak pise 🤷 ne drzim se striktno tih tablica.

8.tjedan vecera
1. Mm ili ad+ heljdine pahuljice+voce
2.mmili ad+riza+voce
3.mm ili ad+ kukurizne pahuljice+voce
4.mm ili ad+ rizine pahuljice+voce
5.mm ili ad +kukuruzne pahuljice+ voce
6.mm ili ad+prosena kasa+voce
7.mm ili ad+ kukuruzne pahuljice+ voce
To voce se odnoai na gnjecebu jabuku ili krusku ili sok od istih sto je objasnjeno u onom gore postu😉
Ajme meni, hvala tiiii 🤗🤗 samo bih dodala, da ako se krece s 4mj s dohranom, da se ipak ne uvodi odmah cvjetaca, brokula, kelj, prokulice i sl povrce koje napuhuje. Mozda bolje pricekat s tim, dok se probavni sustav malo navikne na hranu koja nije mlijeko. Ja jos to nisam uvela, nisam cak ni krumpir jos.

Hola evo i mene malo! Hvala Aurora ❤️
Takoder ima i na netu online ta knjiga pa si pogledajte, da nemora curka sve pisati.
Iako ja mislim da cu kao noemi i ajla po svome praviti i uvoditi namirnice, bez pravila nekog... dosta pravila ima i za dojenje ne smijes ovo ne smijes ono, ja sve ! Ali bas sve :) kad skuzim da nesta joj smeta stanem. Nikad nije grceve imala osim kad sam pojela sarmu i kad sam rižu jela 😂
Hola evo i mene malo! Hvala Aurora ❤️
Takoder ima i na netu online ta knjiga pa si pogledajte, da nemora curka sve pisati.
Iako ja mislim da cu kao noemi i ajla po svome praviti i uvoditi namirnice, bez pravila nekog… dosta pravila ima i za dojenje ne smijes ovo ne smijes ono, ja sve ! Ali bas sve :) kad skuzim da nesta joj smeta stanem. Nikad nije grceve imala osim kad sam pojela sarmu i kad sam rižu jela 😂
Ma da nisam znala da ima online.. Ma ko je prije znao za pravila ovo sada je izmisljanje tople vode al stos
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji