I moj je hroptao dok je bio manji al to je sad prestalo. I mi imamo ovlazivac zraka i nocu smo ga drzali upaljenog pa i nije imalo bas ucinka🤷♀️.
Kuhanje na pari…to se moze i bez tih aparata, skupi su, da. A mislim da mi mama kupila onu resetku za kuhanje na pari pa cu vidjet tako u loncu kuhat.
Sto se tice recepata, da,malo je nezgodno sad uvodit kad nema bas voca i povrca. Ako kome bude trebala ideja za kuhanje, skicnem vam u knjigu😉
Noemi mi poslala na mail bebe vole papati a ja kao da mi je napisano na kineskom 😂😂 dosta toga smo uveli sto i pise tamo al i puno toga nema za kupiti uopce pa nemogu spremati🙄
Da 😒 al ovo je samo jedan dio knjige, inace knjiga ima puno vise stranica, tako da ce nam aurora bit dousnik 🤣
Onda aurora bacaj se na posao i salji nam ☺️☺️ ideje isparile
Hahaha e avokado i banana 👍 cikla i kruska, cikla i jabuka, palenta i kruska. Mom se te svidjaju. Bundeva, jabuka i rizine pahuljice.
Cure, moze meni koja proslijediti knjigu na mail icculjak@gmail.com?
Kada ste krenuli s dohranom?
Ima li koja mama da ide onom metodom Beba vođa dohrane?
Ja sam tj dana prije nego li je napunila 5 mj tako se potrefilo mislila poslje nove pa nikako i jedva 😂😂 ma kakva vođa dovoljno sto me ovako izmori jos da joj nakuhavam 100 jela jok jok to sto ima dobije ako ne pase dns drugi dan hoce 😁😁
Hahahah e bas 😂😂😂😂
I moj je hroptao dok je bio manji al to je sad prestalo. I mi imamo ovlazivac zraka i nocu smo ga drzali upaljenog pa i nije imalo bas ucinka🤷♀️.
Kuhanje na pari…to se moze i bez tih aparata, skupi su, da. A mislim da mi mama kupila onu resetku za kuhanje na pari pa cu vidjet tako u loncu kuhat.
Sto se tice recepata, da,malo je nezgodno sad uvodit kad nema bas voca i povrca. Ako kome bude trebala ideja za kuhanje, skicnem vam u knjigu😉
Noemi mi poslala na mail bebe vole papati a ja kao da mi je napisano na kineskom 😂😂 dosta toga smo uveli sto i pise tamo al i puno toga nema za kupiti uopce pa nemogu spremati🙄
Da 😒 al ovo je samo jedan dio knjige, inace knjiga ima puno vise stranica, tako da ce nam aurora bit dousnik 🤣
Hahaha e avokado i banana 👍 cikla i kruska, cikla i jabuka, palenta i kruska. Mom se te svidjaju. Bundeva, jabuka i rizine pahuljice.
Jos nisam avokado, nisam znala dal smiju
Cure, bok, nisam se javljala petsto godina, ali bacim pogled na forum. Dan mi bude baš aktivan i nekako sam skršena pa mi se ne da tipkati. Beban je dobro, evo, za koji dan puni 5 mj.Juri vrijeme… Aktivan je pa mi se nekad čini da mu fali aktivnosti, a ja bez ideja.
Dogodi li se i vama da vam ponestane ideja? Idemo van što više možemo, ali je bio par dana kašljucav pa smo doma ćubili i onda mi se čini da mu za čas dosade igračke. Doduše, nije to neka velika igra. Žvače sve što mu daš i razgovara s vrtuljkom, lovi ga.
Jedino šta mi se čini da mu se ne da prebacivati s leđa na trbuh, a do neki dan je to radio stalno.
E, što se tiče vode i čaja. Dr mi je rekla da u mlijeku ima vode i da nema potrebe davati, a ja sam mu znala davati čaj kad je imao grčeve. Sad niti to. Na ad je.
Uskoro ću i ja početi s dohranom, možda s 5 ipo mj, vidjet ću još. Nešto čitam koliko stignem, a imam i neku knjigu s receptima da mi olakša.
Ja sam isto pocela s vodom tek kad je poceo kasice jest. Caj od komoraca mu znam skuhat, ako jede kasice koje zatvaraju (mrkva, banana i sl). Imas i app bebin kalendar dohrane, tamo ima recepata isto. Nema puno, al za pocetak je dosta 😊
E, tenks! Skinula sam tu app pa će dobro doći.
Šta mislite o onim baby kuhalima? Vidim da ima Avent, Gorenje… Kuha se na pari i može se više tiga odjednom spremati. Ima netko?
Da da i da!! Ne radi miksanja nego kuhanja. Potrpam nutra i za 10-15-20 min gotovo. Okrenem sad zmiksam i gotovo. Preporod.. kad se sjetim prve.. kuhaj gnjeci ajme majko...
Jos nisam avokado, nisam znala dal smiju
Ja ga uvela 😅 iako na onoj app pise od 6mj, no tamo za vecinu stvari tak pise 🤷 ne drzim se striktno tih tablica.
8.tjedan vecera
1. Mm ili ad+ heljdine pahuljice+voce
2.mmili ad+riza+voce
3.mm ili ad+ kukurizne pahuljice+voce
4.mm ili ad+ rizine pahuljice+voce
5.mm ili ad +kukuruzne pahuljice+ voce
6.mm ili ad+prosena kasa+voce
7.mm ili ad+ kukuruzne pahuljice+ voce
To voce se odnoai na gnjecebu jabuku ili krusku ili sok od istih sto je objasnjeno u onom gore postu😉
Ajme meni, hvala tiiii 🤗🤗 samo bih dodala, da ako se krece s 4mj s dohranom, da se ipak ne uvodi odmah cvjetaca, brokula, kelj, prokulice i sl povrce koje napuhuje. Mozda bolje pricekat s tim, dok se probavni sustav malo navikne na hranu koja nije mlijeko. Ja jos to nisam uvela, nisam cak ni krumpir jos.
Hola evo i mene malo! Hvala Aurora ❤️
Takoder ima i na netu online ta knjiga pa si pogledajte, da nemora curka sve pisati.
Iako ja mislim da cu kao noemi i ajla po svome praviti i uvoditi namirnice, bez pravila nekog... dosta pravila ima i za dojenje ne smijes ovo ne smijes ono, ja sve ! Ali bas sve :) kad skuzim da nesta joj smeta stanem. Nikad nije grceve imala osim kad sam pojela sarmu i kad sam rižu jela 😂
Hola evo i mene malo! Hvala Aurora ❤️
Takoder ima i na netu online ta knjiga pa si pogledajte, da nemora curka sve pisati.
Iako ja mislim da cu kao noemi i ajla po svome praviti i uvoditi namirnice, bez pravila nekog… dosta pravila ima i za dojenje ne smijes ovo ne smijes ono, ja sve ! Ali bas sve :) kad skuzim da nesta joj smeta stanem. Nikad nije grceve imala osim kad sam pojela sarmu i kad sam rižu jela 😂
Ma da nisam znala da ima online.. Ma ko je prije znao za pravila ovo sada je izmisljanje tople vode al stos
Sortiraj odgovore
Najstariji