Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    11. Veljača 2020. 17:45

LollyBB

Noemi1

LollyBB

Cure, bok, nisam se javljala petsto godina, ali bacim pogled na forum. Dan mi bude baš aktivan i nekako sam skršena pa mi se ne da tipkati. Beban je dobro, evo, za koji dan puni 5 mj.Juri vrijeme… Aktivan je pa mi se nekad čini da mu fali aktivnosti, a ja bez ideja.Dogodi li se i vama da vam ponestane ideja? Idemo van što više možemo, ali je bio par dana kašljucav pa smo doma ćubili i onda mi se čini da mu za čas dosade igračke. Doduše, nije to neka velika igra. Žvače sve što mu daš i razgovara s vrtuljkom, lovi ga.Jedino šta mi se čini da mu se ne da prebacivati s leđa na trbuh, a do neki dan je to radio stalno.
    E, što se tiče vode i čaja. Dr mi je rekla da u mlijeku ima vode i da nema potrebe davati, a ja sam mu znala davati čaj kad je imao grčeve. Sad niti to. Na ad je.
    Uskoro ću i ja početi s dohranom, možda s 5 ipo mj, vidjet ću još. Nešto čitam koliko stignem, a imam i neku knjigu s receptima da mi olakša.

Ja sam isto pocela s vodom tek kad je poceo kasice jest. Caj od komoraca mu znam skuhat, ako jede kasice koje zatvaraju (mrkva, banana i sl). Imas i app bebin kalendar dohrane, tamo ima recepata isto. Nema puno, al za pocetak je dosta 😊

E, tenks! Skinula sam tu app pa će dobro doći.
    Šta mislite o onim baby kuhalima? Vidim da ima Avent, Gorenje… Kuha se na pari i može se više tiga odjednom spremati. Ima netko?

Ja nemam, al kontam da je super stvar. Iskreno, malo mi je to skupo, ako uzmem u obzir da ce samo npr 2mj jest miksanu hranu, poslije tog ce jest gnjecenu vilicom, a onda komadice hrane. Znam da mozes u njima i kuhat i miksat. Na pocetku ionako brljave, pa za par kockica jabuke npr mi se ne bi dalo prat cijelu aparaturu. A mi nismo bas ljubitelji hrane kuhane na pari 😅 vise smo za peceno i muz, a i ja 😅 a i ne znam di bi jos i to ugurala u kuhinju 😆 no, svejedno smatram da je dobro, no ne i neophodno 😊

Emax
    11. Veljača 2020. 18:39

Mima 2555
    Ja sam rodila u Njemackoj i prezadovoljna sam i sa pregledima u trudnoći a i sa porodom i uslugom!

• Mima 2555
    11. Veljača 2020. 20:23

Gdje si rodila u kojem graduu

Ivic

• Jeja4
    11. Veljača 2020. 20:51

Chillizen

A bas bi mi pasalo🤣 sutra dolazi sveki, a mala ce bit kenkava od cjepljenja😬
    Sad cu ispast smijesna- a jel zrak moze bit suh bez grijanja? Zadnji 10 dana uopce ne palimo grijanje, nego samo kad je idemo kupat.
    A vidjet cemo sta kaze pedijatar- vjerovatno da kupim ovlazivac🤗

Nama se grijanje rijetko pali jer smo okruzeni susjedima i toplo je u stanu, grijanje se pali kad je ispod nule ili ako se dulje zraci. Zrak svejedno bude auh ko barut, pogotovo nocu u spavacoj, nas tri podisemo sav zrak. Imam difuzor ali ga ne ostavljam nocu upaljenog. Mala isto hropce i ujutro je nosic pun, spricnem fizioloskom i ocistim usisavacem, uvijek nesto izadje, iako samo bijele bale.

11. Veljača 2020. 23:03

Aurora87

I moj je hroptao dok je bio manji al to je sad prestalo. I mi imamo ovlazivac zraka i nocu smo ga drzali upaljenog pa i nije imalo bas ucinka🤷‍♀️.
    Kuhanje na pari…to se moze i bez tih aparata, skupi su, da. A mislim da mi mama kupila onu resetku za kuhanje na pari pa cu vidjet tako u loncu kuhat.
    Sto se tice recepata, da,malo je nezgodno sad uvodit kad nema bas voca i povrca. Ako kome bude trebala ideja za kuhanje, skicnem vam u knjigu😉

Noemi mi poslala na mail bebe vole papati a ja kao da mi je napisano na kineskom 😂😂 dosta toga smo uveli sto i pise tamo al i puno toga nema za kupiti uopce pa nemogu  spremati🙄

• XoXo
    11. Veljača 2020. 23:12

Cure, moze meni koja proslijediti knjigu na mail icculjak@gmail.com?

Kada ste krenuli s dohranom?
    Ima li koja mama da ide onom metodom Beba vođa dohrane? 

• Noemi1
    11. Veljača 2020. 23:20

ayla

Aurora87

I moj je hroptao dok je bio manji al to je sad prestalo. I mi imamo ovlazivac zraka i nocu smo ga drzali upaljenog pa i nije imalo bas ucinka🤷‍♀️.
    Kuhanje na pari…to se moze i bez tih aparata, skupi su, da. A mislim da mi mama kupila onu resetku za kuhanje na pari pa cu vidjet tako u loncu kuhat.
    Sto se tice recepata, da,malo je nezgodno sad uvodit kad nema bas voca i povrca. Ako kome bude trebala ideja za kuhanje, skicnem vam u knjigu😉

Noemi mi poslala na mail bebe vole papati a ja kao da mi je napisano na kineskom 😂😂 dosta toga smo uveli sto i pise tamo al i puno toga nema za kupiti uopce pa nemogu spremati🙄

Da 😒 al ovo je samo jedan dio knjige, inace knjiga ima puno vise stranica, tako da ce nam aurora bit dousnik 🤣 

• Noemi1
    11. Veljača 2020. 23:27

XoXo

Evo proslijedila sam ti 😊 mi smo krenuli nakon sto je napunio 4mj. No, moj je samo na adu, pa zato. Inace bih malo kasnije krenula s dohranom. A tu metodu ne koristim, jer je on bio premal za tak nest, a i ne bi mi se dalo kuhat mu 5 namirnica posebno, pa da on bira sto zeli. 

11. Veljača 2020. 23:38

Noemi1

ayla

Aurora87

Noemi mi poslala na mail bebe vole papati a ja kao da mi je napisano na kineskom 😂😂 dosta toga smo uveli sto i pise tamo al i puno toga nema za kupiti uopce pa nemogu spremati🙄

Da 😒 al ovo je samo jedan dio knjige, inace knjiga ima puno vise stranica, tako da ce nam aurora bit dousnik 🤣

Onda aurora bacaj se na posao i salji nam ☺️☺️ ideje isparile 

11. Veljača 2020. 23:40

XoXo

Ja sam tj dana prije nego li je napunila 5 mj tako se potrefilo mislila poslje nove pa nikako i jedva 😂😂 ma kakva vođa dovoljno sto me ovako izmori jos da joj nakuhavam 100 jela jok jok to sto ima dobije ako ne pase dns drugi dan hoce 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.