Kak vama napreduje? Si puno tog uvela?
Dobro, njopa.. Pa nako sto ja znam vrtim uvijek nesto, dns sam ponovila tikvicu s jabukom radi probave bas ima tvrdu stolicu.. Pa cu marelicu i sljivu sada nemam ideja uopce kada citam ljetne i kontam kako one to sve lipo a ja neznam vise sto da dadem 😅 satra me drzanja nje i hranjenja, bocica je zakon 😂😂
Cure, bok, nisam se javljala petsto godina, ali bacim pogled na forum. Dan mi bude baš aktivan i nekako sam skršena pa mi se ne da tipkati. Beban je dobro, evo, za koji dan puni 5 mj. Juri vrijeme... Aktivan je pa mi se nekad čini da mu fali aktivnosti, a ja bez ideja.
Dogodi li se i vama da vam ponestane ideja? Idemo van što više možemo, ali je bio par dana kašljucav pa smo doma ćubili i onda mi se čini da mu za čas dosade igračke. Doduše, nije to neka velika igra. Žvače sve što mu daš i razgovara s vrtuljkom, lovi ga.
Jedino šta mi se čini da mu se ne da prebacivati s leđa na trbuh, a do neki dan je to radio stalno.
E, što se tiče vode i čaja. Dr mi je rekla da u mlijeku ima vode i da nema potrebe davati, a ja sam mu znala davati čaj kad je imao grčeve. Sad niti to. Na ad je.
Uskoro ću i ja početi s dohranom, možda s 5 ipo mj, vidjet ću još. Nešto čitam koliko stignem, a imam i neku knjigu s receptima da mi olakša.
Noemi jesi pocela uvoditi drugi obrok?
E nisam jos, hahaah danas mu dala prvi put gnjeceno, da nije izmiksano sa stapnim i bilo mu dobro 😁 joj e nekad mi se ni ovaj jedan obrok neda kuhat, ali se natjeram, pa odugovlacim s drugim 😅
Pricaj mi 😂😂😂 kontam da kupim kupovnu koju pa da krenem uvoditi drugi bas mi se neda
😂😂😂😂
E, ja se ispricavam jer sam sirila dezinformacije, al svejedno su noemi i ayla dale ispravan odgovor…danas sam procitala da bebe koje su na adu iskljucivo, ne moraju piti vodu. Ali uvjerena sam da sam prije procitala na netu da djeca na adu trebaju piti vode, al ono…na netu ima svega, ocito izvor nije bas bio pouzdan.
Ja mislim da cu kuhati po receptima iz knjige bebe vole papati…necu morati smisljati, vidim da vam nije lako pa da si olaksam😁
Ma ajde, ionak na netu, a bome i medju pedijatrima milijardu oprecnih misljenja. Na kraju, svi radimo kako mislimo da je najbolje 😊
A ja imam na kompu dio te knjige bebe vole papati i zaista je.odlicna. Jedini problem je sto trenutno nije sezona, pa dosta voca fali u trgovinama i na trznici. 😒
Cure, bok, nisam se javljala petsto godina, ali bacim pogled na forum. Dan mi bude baš aktivan i nekako sam skršena pa mi se ne da tipkati. Beban je dobro, evo, za koji dan puni 5 mj.Juri vrijeme… Aktivan je pa mi se nekad čini da mu fali aktivnosti, a ja bez ideja.
Dogodi li se i vama da vam ponestane ideja? Idemo van što više možemo, ali je bio par dana kašljucav pa smo doma ćubili i onda mi se čini da mu za čas dosade igračke. Doduše, nije to neka velika igra. Žvače sve što mu daš i razgovara s vrtuljkom, lovi ga.
Jedino šta mi se čini da mu se ne da prebacivati s leđa na trbuh, a do neki dan je to radio stalno.
E, što se tiče vode i čaja. Dr mi je rekla da u mlijeku ima vode i da nema potrebe davati, a ja sam mu znala davati čaj kad je imao grčeve. Sad niti to. Na ad je.
Uskoro ću i ja početi s dohranom, možda s 5 ipo mj, vidjet ću još. Nešto čitam koliko stignem, a imam i neku knjigu s receptima da mi olakša.
Ja sam isto pocela s vodom tek kad je poceo kasice jest. Caj od komoraca mu znam skuhat, ako jede kasice koje zatvaraju (mrkva, banana i sl). Imas i app bebin kalendar dohrane, tamo ima recepata isto. Nema puno, al za pocetak je dosta 😊
Cure, bok, nisam se javljala petsto godina, ali bacim pogled na forum. Dan mi bude baš aktivan i nekako sam skršena pa mi se ne da tipkati. Beban je dobro, evo, za koji dan puni 5 mj.Juri vrijeme… Aktivan je pa mi se nekad čini da mu fali aktivnosti, a ja bez ideja.
Ja sam isto pocela s vodom tek kad je poceo kasice jest. Caj od komoraca mu znam skuhat, ako jede kasice koje zatvaraju (mrkva, banana i sl). Imas i app bebin kalendar dohrane, tamo ima recepata isto. Nema puno, al za pocetak je dosta 😊
E, tenks! Skinula sam tu app pa će dobro doći.
Šta mislite o onim baby kuhalima? Vidim da ima Avent, Gorenje... Kuha se na pari i može se više tiga odjednom spremati. Ima netko?
Ja sam davala vodu i caj u pocetku jer je ona i trazila mlijeko je uvik bio broj 1 al bilo je i vremena kada je bila zedna pa je pila vodu, sada bas i nece vodu al svatko zna kako ce sta raditi.. Ideja nikad dosta za kasice i sto noemi kaze nije sezona pa puno toga ni nema u trg
Curkee da cujem vasa misljenja za rodit u Njenackoj
Nisam tamo nit bi isla roditi u drugu drzavu ikada, po meni ovdje se rade cesce pregledi nego li tamo.. Ali tvoj izbor
E, tenks! Skinula sam tu app pa će dobro doći.
Šta mislite o onim baby kuhalima? Vidim da ima Avent, Gorenje… Kuha se na pari i može se više tiga odjednom spremati. Ima netko?
Cula sam da je avent super al ja ga nemam za mene lonac zakon 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji