Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Veljača 2020. 21:14

Venus

Evo da se javimo malo, curka imala kontrolu u utorak, dobila 850g od prosle, sad 6650g i 62cm cca., rodjena s 3010g i 48cm. Skoro 4mj imamo ♥️😅 nemogu virovat kako vrijeme leti, ko da sam jucer u zoru tipkala da mi je pukao vodenjak ha ha ha

Bio joj je neki grozam ekcem izbacio prije par dana, obrazi bili ko brus papir i crveni uzasno, probala par kremica i nista nije pomoglo. Na kraju namazala sa svojim nippy balmom od Plant hr i nakon par mazanja skroz nestalo, jos je samo malko roskasto i suhonjasto na mjestima. Vec sam se bila prepala sta je sad.

A ja sam izbacila na savjet doktorice citruse i smanjujem grahorice radi njenog refluksa, i odricem se kikiriki maslaca 😂🙈

Pa supp napreduje ☺️☺️

lala3
    14. Veljača 2020. 09:47

Poz cure evo i nas 🌞.. Mi smo definitivno imali skok u razvoju, odnosno cura je naucila da hvata sve oko sebe gledajuci u to 😄.. Ne znam znate li da se ti skokovi obicno desavaju kad beba nesto novo savladava recimo sa 6 mjeseci je skok, a tad bebe obicno nauce sjediti i tako.. Par dana je bila nervozna, razdrazljiva, dotadasnje metode uspavljivanja i smirivanja par dana uopste nisu vrijedile 🤪, ali hvala Bogu proslo je i to.. Sad dijete preporođeno, ne mogu da vjerujem da od kako smo presli na ad cak je i redoslijed spavanja ustabilila.. Po danu ima 3-4 spavanja, a navece zaspi oko 10 i spava do 7-pola 8 ujutro.. Ne znam vise, mozda je to i previse, ali nesto mi bezveze je buditi kad znam da bi se i sama probudila ako je gladna 🤷‍♀️, doduse ona se samo jednom budila po noci dok je sisala.. Uglavnom ad je prihvatila bolje nego ja 🙈, meni i dalje zao, a ona samo ponekad trazi cicu.. Mlijeka idalje imam, ali hvala Bogu uspjela sam proci bez upala, a mislila sam da ce biti haos jer je bilo bas naglo.. Sutra nam je punih 3 mjeseca i ona ima blizu 6,5 kg, ne znam tacno jer necemo jos kod pedijarice, ali me vec ruke bole kad je uzmem i drzim, sta ce biti poslije pitam se 🙈🙈🙈

14. Veljača 2020. 13:51

Moja zna zacviliti i nastavi spavati al sto se trza i baca u snu da me nekada zabrinjava dali je sve ok i jako cudno spava zabaci glavu nazad i tako spava moram na kontroli pitat dali je to normalno i da izbijaju na gornji zubici ovo je ludnica 😰😰

• Noemi1
    14. Veljača 2020. 15:31

ayla

Moja zna zacviliti i nastavi spavati al sto se trza i baca u snu da me nekada zabrinjava dali je sve ok i jako cudno spava zabaci glavu nazad i tako spava moram na kontroli pitat dali je to normalno i da izbijaju na gornji zubici ovo je ludnica 😰😰

A ne spava ti na ledjima? 

Venus
    14. Veljača 2020. 15:51

Moja isto nekad zabaci glavu nazad, al to obicno radi kad je uzmuci kiselina pa prije nego podrigne.

Nama su reglan davali nakon carskog poslije tromboze, te su injekcije gadno bolile, jos imam trag na ruci.

Znate li povecavaju li se rodiljne naknade i za nezaposlene mame onih drugih 6mj? Ako da koliko? Sad mi je oko 2300kn

• Noemi1
    14. Veljača 2020. 16:03

Venus

Moja isto nekad zabaci glavu nazad, al to obicno radi kad je uzmuci kiselina pa prije nego podrigne.

Nama su reglan davali nakon carskog poslije tromboze, te su injekcije gadno bolile, jos imam trag na ruci.

Znate li povecavaju li se rodiljne naknade i za nezaposlene mame onih drugih 6mj? Ako da koliko? Sad mi je oko 2300kn

Ne, za nezaposlene ostaju jednake, koliko ja znam 

Venus
    14. Veljača 2020. 16:26

Noemi1

Venus

Steta, jer zbog hdza i nepotizma nisam u 2 godine uspjela naci strucni staz... trebali bi se iskupiti svim tim novcima 😂🙈

14. Veljača 2020. 17:10

Noemi1

ayla

A ne spava ti na ledjima?

Da na ledima i nekada se postavi na bok i tako spava

• Noemi1
    14. Veljača 2020. 17:12

Venus

Noemi1

Venus

Steta, jer zbog hdza i nepotizma nisam u 2 godine uspjela naci strucni staz… trebali bi se iskupiti svim tim novcima 😂🙈

Mislis strucno osposobljavanje ili posao u struci? U mojoj struci su odavno ukinuli strucno osposobljavanje i uveli pripravnistvo. Sto je bolje, naravno, veca su primanja. Koja si struka?

14. Veljača 2020. 17:12

Venus

Ja nezz, al mene zanima hoce li se meni smanjiti posto mi je ugovor na nepuno radno vrijeme 🤨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.