Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    14. Veljača 2020. 17:13

ayla

Noemi1

ayla

Moja zna zacviliti i nastavi spavati al sto se trza i baca u snu da me nekada zabrinjava dali je sve ok i jako cudno spava zabaci glavu nazad i tako spava moram na kontroli pitat dali je to normalno i da izbijaju na gornji zubici ovo je ludnica 😰😰

A ne spava ti na ledjima?

Da na ledima i nekada se postavi na bok i tako spava

Ahaa, moj kad se probudi legne na bok i izvija se i smije 😂 ili kad lezi na ledjima pa netko udje i sobu pa se cijeli ispresavija 😂

14. Veljača 2020. 17:15

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Moja zna zacviliti i nastavi spavati al sto se trza i baca u snu da me nekada zabrinjava dali je sve ok i jako cudno spava zabaci glavu nazad i tako spava moram na kontroli pitat dali je to normalno i da izbijaju na gornji zubici ovo je ludnica 😰😰

Ahaa, moj kad se probudi legne na bok i izvija se i smije 😂 ili kad lezi na ledjima pa netko udje i sobu pa se cijeli ispresavija 😂

I moja se na boku izvija, bas strasno.. Dal tvoj malac mlati nogama moja non stop nekuvece je toliko lupala s njima po krevetu da je poslje toga 10 min lezala nepomicno koliko se umorila 

• Noemi1
    14. Veljača 2020. 17:15

Aurora87

Lala, venus, drago mi da curke lijepo napreduju🤗.
    Sinoc sam te se, lala, bas sjetila dok sam citala rodinu sos grupu na fejsu. Jel ti pijes lijekove za razrjeđivanje krvi? Pitam jer sam procitala da su neki od njih kompatibilni s dojenjem pa mozda ipak mozes piti jer su dr cesto neupuceni oko lijekova koje dojilje smiju piti. I jucer sam otkrila da postoji neka baza lijekova, lactmed u kojoj mozes provjeriti moze li se neki lijek piti uz dojenje. Upises valjda naziv lijeka ili glavni sastojak. Tako sam procitala da dr nisu hrpi zena htjeli dati reglan jer kao ne ide uz dojenje, a u Americi navodno daju bas da se potakne laktacija…tako da kod nas dr nisu bas educirani pa radije kazu da ne moze da se osiguraju. A buduci da imas mlijeka, ako je slucaj da ipak mozes, cisto da znas😉.
    Jel vasi klinci placu u snu? Moj onako ko skikne, kao da ce pocet plakat…i onda brze bolje daj sisu. Ali zna se i smijat, to mi je super. Kad zaplace me zna uplasit😁

A ne place, znao je kad je bio manji onak mijenjat ekspresije hahaha od smjeska do tuznog lica i sad ponekad to radi😅 a sad zna zakenjkat pa mu dam dudu.

• Noemi1
    14. Veljača 2020. 17:16

ayla

Venus

Moja isto nekad zabaci glavu nazad, al to obicno radi kad je uzmuci kiselina pa prije nego podrigne.

Nama su reglan davali nakon carskog poslije tromboze, te su injekcije gadno bolile, jos imam trag na ruci.

Znate li povecavaju li se rodiljne naknade i za nezaposlene mame onih drugih 6mj? Ako da koliko? Sad mi je oko 2300kn

Ja nezz, al mene zanima hoce li se meni smanjiti posto mi je ugovor na nepuno radno vrijeme 🤨

E ne znam to, a najmanje sto mozes dobit je 23oo.

• Noemi1
    14. Veljača 2020. 17:17

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

I moja se na boku izvija, bas strasno.. Dal tvoj malac mlati nogama moja non stop nekuvece je toliko lupala s njima po krevetu da je poslje toga 10 min lezala nepomicno koliko se umorila

Daa, gore dole i kruznoo😂😂😂 ili spava i digne noge i isprdi se 🤦🤦🤦🤦🤦

Venus
    14. Veljača 2020. 18:18

Profesor tal.i pov.umj., 😀 strucno osposobljavanje da

• Noemi1
    14. Veljača 2020. 18:31

Venus

😕 tesko je to nac za strucno. Jel mozes na faksu mozda kao asistent ili nest? 

• Noemi1
    14. Veljača 2020. 18:32

Venus

Ili u skole pa kao zamjena

Venus
    14. Veljača 2020. 18:42

Ojoj, kakvi faks 🙈 za to vec i doktorat trebas upisat 😀😀 probala sam osnovne skole i muzeje, ono sve se dogovori, mijenjas boraviste itd, pa te otkantaju u zadnji tren. Zeznuto bas... vec sam mogla dvoje djece imat hahah

Nista od jeseni ab ovo, ako ne onda il van struke ili s muzem pokrenit neki business privatni 😂

• Noemi1
    14. Veljača 2020. 19:30

Venus

Ojoj, kakvi faks 🙈 za to vec i doktorat trebas upisat 😀😀 probala sam osnovne skole i muzeje, ono sve se dogovori, mijenjas boraviste itd, pa te otkantaju u zadnji tren. Zeznuto bas… vec sam mogla dvoje djece imat hahah

Nista od jeseni ab ovo, ako ne onda il van struke ili s muzem pokrenit neki business privatni 😂

Ma najpametnije pokrenut privatni biznis 🙂 a da, al ti faks onda placa doktorat 🤔 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.