Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Veljača 2020. 14:30

Jeja4

Aurora87

Meni je pocela kad je imao oko 2,5 i isto se bojim da cu biti celava. Naravno da je i njemu najdraze cupat me pa isto skupljam dlake iz ruku.
    Ja jos nisam dobila.
    Jel se vasi klinci smiju na glas? Nas se prvi put nasmijao 15.12. i onda dugo nije…sad prije desetak dana se poceo muzu smijat i od tada se stalno smije i meni i njemu🤩🥰. To je taaaaaaaaako slatko, sva se raspametim😍

Moja se prvi puta na glas nasmijala s cca 2 mj. Sad ae vec cesto smije naglas. Jucer je skuzila da ima rucicu pa je stalno proucava i "razgovara ss " s njom i inace puno "prica" 😊

I moja isto gledala rucice 😍😍 majka moja kaze da su njima ruke ogledalo do prve godine da se oni ogledaju u svoje rukice ona  kaziprst i palac priblizava i odaljava kao da se slika ma pree smjesni su 🥰🥰

• Noemi1
    07. Veljača 2020. 15:12

ayla

Noemi kako si pravila rizine pahuljice prvo prije nego li si pocela navecer pojacavati mljeko.. S vodom ili s ad?

Ja sam ih prvo dodavala u ad navecer. A sad znam ubacit u kasicu dok je vruca, pa se one otope. Znam nekad i prokuhat u vodi na 2-3min pa tako dodat u kasicu. Ako mijesas s vodom, to ti ne moze bit obrok, to se dodaje u kasicu, a ako mijesas s mlijekom, onda moze bit samostalan obrok.

• Noemi1
    07. Veljača 2020. 15:17

ayla

Aurora87

Lala, bome se i ja nasekirala! Da oprostis, al evo ja ovo moram reci, bas je krmaca! Ni krmaca ne bi tako sta pomislila, doduse. Ma strasno.. srecom, znas iz cijih je usta to izaslo pa se ti nemoj zbog toga sekirati.😘 Bemti vise te svekrve takve, rekla sam muzu, krenem li u tom smjeru ikad, neka me otruje.
    Ayla, i ja krenula malo proucavat te kasice, uvođenje krute hrane, kako sta…da budem spremna…zasad citam na fejsu domace kasice za bebe a nikako da proucim ove knjige kod kuce sto imam… lakse mi sarafat po mobu😁. Jel i ti probas te kasice? Meni dođe da sebi pravim sad kao međuobrok kako mi fino to zvuci i izgleda😅

Ma ja citam i proučavam i npr na ovim pakovanjima pise kako se priprema al se osjecam tako glupo da vise nezz nista kako ni sto 🙈🙈 probam ja sve i odvratno mi je bljak, vise probavam da vidim jeli vruco a ne sto mi je privlacno jedino do sada sto mi se svidjelo a nije ono nesto da bi isla pojesti nego ostane njoj pa pojedem a to je od hipp neke pahuljice s jabukom pa ajd to pojedem ostalo sve ide u smece sto ostane jer mi bas ne pase al njoj je fino 😂😂

Meni je i skuhana jabuka fina. I jabuka i kruska isto 😅 ostalo sve mi je bljutavo 😅

07. Veljača 2020. 15:18

Noemi1

ayla

Noemi kako si pravila rizine pahuljice prvo prije nego li si pocela navecer pojacavati mljeko.. S vodom ili s ad?

Ja sam ih prvo dodavala u ad navecer. A sad znam ubacit u kasicu dok je vruca, pa se one otope. Znam nekad i prokuhat u vodi na 2-3min pa tako dodat u kasicu. Ako mijesas s vodom, to ti ne moze bit obrok, to se dodaje u kasicu, a ako mijesas s mlijekom, onda moze bit samostalan obrok.

Ahaa, nisam znala tenkjuuuu na objasnjenju vidim da sam styupid 😂😂😂.. Jesi li probala davati onu kukuruznu od hippa kako se to sprema pise da se moram kuhati 🤔

07. Veljača 2020. 15:18

Noemi1

ayla

Aurora87

Lala, bome se i ja nasekirala! Da oprostis, al evo ja ovo moram reci, bas je krmaca! Ni krmaca ne bi tako sta pomislila, doduse. Ma strasno.. srecom, znas iz cijih je usta to izaslo pa se ti nemoj zbog toga sekirati.😘 Bemti vise te svekrve takve, rekla sam muzu, krenem li u tom smjeru ikad, neka me otruje.
    Ayla, i ja krenula malo proucavat te kasice, uvođenje krute hrane, kako sta…da budem spremna…zasad citam na fejsu domace kasice za bebe a nikako da proucim ove knjige kod kuce sto imam… lakse mi sarafat po mobu😁. Jel i ti probas te kasice? Meni dođe da sebi pravim sad kao međuobrok kako mi fino to zvuci i izgleda😅

Ma ja citam i proučavam i npr na ovim pakovanjima pise kako se priprema al se osjecam tako glupo da vise nezz nista kako ni sto 🙈🙈 probam ja sve i odvratno mi je bljak, vise probavam da vidim jeli vruco a ne sto mi je privlacno jedino do sada sto mi se svidjelo a nije ono nesto da bi isla pojesti nego ostane njoj pa pojedem a to je od hipp neke pahuljice s jabukom pa ajd to pojedem ostalo sve ide u smece sto ostane jer mi bas ne pase al njoj je fino 😂😂

Meni je i skuhana jabuka fina. I jabuka i kruska isto 😅 ostalo sve mi je bljutavo 😅

Ma da to al i dalje mi ni to nije privlacno 😂😂

• Noemi1
    07. Veljača 2020. 15:19

Lala, bas mi je zao sto si u takvoj situaciji. 😢 vjerujem da ti je uzasno tesko.. Postane lakse s vremenom 🙂 a svekrva ti je koza 

• Noemi1
    07. Veljača 2020. 15:22

ayla

Noemi1

ayla

Ahaa, nisam znala tenkjuuuu na objasnjenju vidim da sam styupid 😂😂😂.. Jesi li probala davati onu kukuruznu od hippa kako se to sprema pise da se moram kuhati 🤔

E nisam to davala. Ja sam kupila instant palentu (zlato polje -nije kao baby palenta) pa nju kuham 3min. Nekad znam i 2o min kuhat, jer mi je tata rekao da bude finija kad se duze kuha 😅 a ja ju bas i ne jedem, pa onoo . Iako je bebacu svejedno koliko kuham, ko da on zna 😂

• Noemi1
    07. Veljača 2020. 15:23

ayla

Noemi1

ayla

Aurora87

Ma da to al i dalje mi ni to nije privlacno 😂😂

Boome meni jabukaa cista je 😅 dodje mi da i sebi napravim 😂

• Marina111
    07. Veljača 2020. 15:30

Ayla imaš staklene ili plastične bocice ? Ja imam jednu malu i jednu veliku staklenu . Planiram sad kupiti veliku plastičnu da ju može sama držati i onu kljunasicu . 

Meni ta dohrana neide nikako . Bas se mučimo , jedva čekam da počne jesti jer ovako samo proba 2-4 žličice i dalje ne zeli . Od mrkve mi ima tvrdu stolicu . Dal maslinovo ulje pomaze ? Još ga nisam uvele . Uvela sam tikvicu,tikvu, jabuku, bananu , krumpir , batat, mrkvu , palentu , rižine pahuljice . Sad planiram pirov gris, krušku,piletinu, suhe šljive i palentu. Ne znam sto još od voća mogu? Imate ideje ? 

• Marina111
    07. Veljača 2020. 15:30

Dal dajete kupovne kasice ili pravite same ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.