🌞 jutro.. Kod nas prica od jucer sam sto je malo produzila spavati, proslo je 5 kad se probudila, ali zato opet ja ne mogu zaspati vise ☹.. Amnadobrodosla 🤗, jesi li i ti mozda Bosanka?
Ma brzo ces se ti naviknut na duzi rezim spavanja 😁
😂 evo mene opet, dok se ne naviknem 😂
😂😂😂😂😂😂

Mame kako se igrate sa bebicama ? Meni ju zao ostaviti u jaju u gymu ne zeli biti

Ko je bio na cijepljenju i na pregledu super za odlicne mjere i cijepljenje bez simptoma..
Davos ti si vec bila s nama ako sam zapamtila doslo dosla nazad 😊
Noemi ti si stvarno puno toga uvela, samo neka lipo papa ☺️ budem i ja primjenila tako to sa svim i svacim 😁
Ma daa :) moram jos ciklu nabavit, to se isto moze kombinirat sa svacim 😊 a i to smiju odmah. Maa covjece pa jos 2, 3tj i krecemo s mesom 😁

Ko je bio na cijepljenju i na pregledu super za odlicne mjere i cijepljenje bez simptoma..
Noemi ti si stvarno puno toga uvela, samo neka lipo papa ☺️ budem i ja primjenila tako to sa svim i svacim 😁
Ma daa :) moram jos ciklu nabavit, to se isto moze kombinirat sa svacim 😊 a i to smiju odmah. Maa covjece pa jos 2, 3tj i krecemo s mesom 😁
😲😲😲😲😲 Vec jbt ja o nicemu ne razmisljam o tome, bas sam uzasna
Mame kako se igrate sa bebicama ? Meni ju zao ostaviti u jaju u gymu ne zeli biti
Moj voli bit u gymu, al ne predugo. 😊 od ostalog, vjezbamo malo noge, bicikl, kukove, okretanje, drzim mu igracku pa hvata. Stavim ga na potkoljenice pa ljuljam (ja lezim i noge skvrcim pod 90 stupnjeva).

Hahaha daa, od 6mj smiju meso 😁 tj ne da smiju, nego i trebaju 😊 pa proleti to vrijeme za cas..

Ja imam onu dekicu šarenu i okolo je kao gnijezdo da ne moze da se otkotrlja i gore su igračke uglavnom se tu igra ujutro dok mama popije kafu pa se i ja pridruzim uzmem ga u naručje pricam mu i pjevam on se smije i guče, svaki dan idemo u šetnju najmanje sat vremena moj ima tek tri mjeseca sad je to toliko koliko mogu u tom uzrastu a l bas je maza i da se gnjaviti, ostavim ga i na stomak pa stavim igrački ispred da ga animiram al naaaaajvise od svega voli kad mu skinem pempas i ostavim ga dvadesetak minuta tako bez da se igra tad isklati nogama i rukama od srece samo se smije i guce
Hahaha daa, od 6mj smiju meso 😁 tj ne da smiju, nego i trebaju 😊 pa proleti to vrijeme za cas..
Pa vidim u soku sam kako je to sve proletilo, a ja ko mrtvo puvalo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mi imamo onu casmatino podlogu, pa na njoj lezimo i igramo se i pjevamo. U pocetku se bunila na gym, ali sada imamo par visilica koje imaju glodalice i s tim se najduze zabavi. Od igracaka jos voli psica sveznalicu, drugo nista jos ne dozivljava 🤷♀️.
Igra se u gym sa svojim igrackama i visecim sto sviraju i dugo se zabavi al se okrece i onda ostane joj ruke i zove u pomoc, ako smo skupa tj na krevetu upalim pjesmice i pjevam joj ili uzmemo neku igracku pa ju s njome drazim, al voli se igrati s jastukom
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji