Pozdrav cure,
Bas nesto blejim po netu u sjetim se vas. Vidim da ste jos tu. Sad smo se vec sve porodile i vec vidim neke uvodimo dohranu. Mi smo za sada uveli na probu jabuku bananu i krusku. Nismo bas sampioni u jelu ali za sada isprobavamo okuse i ucimo jesti.
Danas smo bile na sistematskom i vakcini, malo kasnimo jer se Maša rodila ranije pa je doktorica sve malo odgodila. U svakom slucaju, 65cm i 8180g.
Do sada sam ju samo dojila ali stvarno mi jako brzo raste pa svrljam po netu da vidim kakva dobra kisobran kolica i auto sjedalicu jer ovo sto smo nasledili nece joj jos dugo biti ok. Imam kolica 2u1 ali su mi izgubljeni kaišici na sportakom dijelu tako da cu morati nesto uzimati.
Kako ste vi? Kako su bebice?
Lijepo napreduje bebica 😅 nadam se da nece dobit temp 😊 i vi ste na isprobavanju kasica 😁👍
🌞 jutro.. Kod nas prica od jucer sam sto je malo produzila spavati, proslo je 5 kad se probudila, ali zato opet ja ne mogu zaspati vise ☹.. Amnadobrodosla 🤗, jesi li i ti mozda Bosanka?
Ma brzo ces se ti naviknut na duzi rezim spavanja 😁
😂 evo mene opet, dok se ne naviknem 😂
😂😂😂😂😂😂
Mame kako se igrate sa bebicama ? Meni ju zao ostaviti u jaju u gymu ne zeli biti
Ko je bio na cijepljenju i na pregledu super za odlicne mjere i cijepljenje bez simptoma..
Davos ti si vec bila s nama ako sam zapamtila doslo dosla nazad 😊
Noemi ti si stvarno puno toga uvela, samo neka lipo papa ☺️ budem i ja primjenila tako to sa svim i svacim 😁
Ma daa :) moram jos ciklu nabavit, to se isto moze kombinirat sa svacim 😊 a i to smiju odmah. Maa covjece pa jos 2, 3tj i krecemo s mesom 😁
Ko je bio na cijepljenju i na pregledu super za odlicne mjere i cijepljenje bez simptoma..
Noemi ti si stvarno puno toga uvela, samo neka lipo papa ☺️ budem i ja primjenila tako to sa svim i svacim 😁
Ma daa :) moram jos ciklu nabavit, to se isto moze kombinirat sa svacim 😊 a i to smiju odmah. Maa covjece pa jos 2, 3tj i krecemo s mesom 😁
😲😲😲😲😲 Vec jbt ja o nicemu ne razmisljam o tome, bas sam uzasna
Mame kako se igrate sa bebicama ? Meni ju zao ostaviti u jaju u gymu ne zeli biti
Moj voli bit u gymu, al ne predugo. 😊 od ostalog, vjezbamo malo noge, bicikl, kukove, okretanje, drzim mu igracku pa hvata. Stavim ga na potkoljenice pa ljuljam (ja lezim i noge skvrcim pod 90 stupnjeva).
Hahaha daa, od 6mj smiju meso 😁 tj ne da smiju, nego i trebaju 😊 pa proleti to vrijeme za cas..
Ja imam onu dekicu šarenu i okolo je kao gnijezdo da ne moze da se otkotrlja i gore su igračke uglavnom se tu igra ujutro dok mama popije kafu pa se i ja pridruzim uzmem ga u naručje pricam mu i pjevam on se smije i guče, svaki dan idemo u šetnju najmanje sat vremena moj ima tek tri mjeseca sad je to toliko koliko mogu u tom uzrastu a l bas je maza i da se gnjaviti, ostavim ga i na stomak pa stavim igrački ispred da ga animiram al naaaaajvise od svega voli kad mu skinem pempas i ostavim ga dvadesetak minuta tako bez da se igra tad isklati nogama i rukama od srece samo se smije i guce
Hahaha daa, od 6mj smiju meso 😁 tj ne da smiju, nego i trebaju 😊 pa proleti to vrijeme za cas..
Pa vidim u soku sam kako je to sve proletilo, a ja ko mrtvo puvalo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mi imamo onu casmatino podlogu, pa na njoj lezimo i igramo se i pjevamo. U pocetku se bunila na gym, ali sada imamo par visilica koje imaju glodalice i s tim se najduze zabavi. Od igracaka jos voli psica sveznalicu, drugo nista jos ne dozivljava 🤷♀️.
Sortiraj odgovore
Najstariji