Sada sam bila u apoteci pitala i dok pijem ove pilule ne pravim pauzu znaci nemam ni mengu to je normalno sa tim pilulama koje ja uzimam eh sad mi je lakse bila sam se prepala sto mi kasni 😩🙏
Aylaa kak je prosla kombinacija jabuke i mrkve 😁
Ne bas slavno 😂😂 bila je prigladnila i popapala par zlicica i dreka hoce mljeko, al bas i nije tila juce ni mljeko njopati nije bila zainteresirana al dns sam joj krusku i jabuku skupa pa je dosta pojela tako da voce vise voli izgleda 😁😁 sutra cu bananu nemam ideja sto da joj dam vise nisam isla traziti sto bi jos mogli probati tj sada na pocetku imas ti prijedlog?
Pozdrav cure,
Bas nesto blejim po netu u sjetim se vas. Vidim da ste jos tu. Sad smo se vec sve porodile i vec vidim neke uvodimo dohranu. Mi smo za sada uveli na probu jabuku bananu i krusku. Nismo bas sampioni u jelu ali za sada isprobavamo okuse i ucimo jesti.
Danas smo bile na sistematskom i vakcini, malo kasnimo jer se Maša rodila ranije pa je doktorica sve malo odgodila. U svakom slucaju, 65cm i 8180g.
Do sada sam ju samo dojila ali stvarno mi jako brzo raste pa svrljam po netu da vidim kakva dobra kisobran kolica i auto sjedalicu jer ovo sto smo nasledili nece joj jos dugo biti ok. Imam kolica 2u1 ali su mi izgubljeni kaišici na sportakom dijelu tako da cu morati nesto uzimati.
Kako ste vi? Kako su bebice?
Aurora87
tvoja bebica tacno mjesec dana starija od moje i mjere su mu super a i bas mi je drago za hipertonus da nije 🙏 mi imamo u cetvrtak cijepljenje i ja sam vec sad toliko nervozna i zao mi ga jer je prosli puta bas plako i imao blagu temp mada sad vec par dana ima uvijek 37,1-37,3 pa me i to brine malo! I da konačno sam danas nabavila vitamin D kapi tako da bye bye tablete
Mi bili na cijepljenju…malo je plakao i zaspao…dosli kuci, nastavio spavat, probudio se i jeo i opet spava. Nadam se da nece biti temp. Dr se iznenadila za zube, kaze da to nije cesto da s 4 mjeseca ima 2 zuba
Ima 7200g, 67cm. Kaze da je visok. A ima i na koga…tata mu visok, a i s moje strane su muski visoki poprilicno. Cak su i zene s mamine strane visoke al ja sam prosjek. Pitala za hipertonus misica, kaze ona da nije…pa nadam se da stvarno nije jer je tolika guzva bila da sam imala osjecaj da smo kao na traci. Kaze sestra da su do pauze imale pteko 50 pacijenata i da je uglavnom gripa😬. Ti mostovi su kao ok jer to radi kad je uzbuđen. A dizanje glave, to je ok…a on non stop ima glavu gore toliko da mu se izribalo na leđima i to sam pokazala pa nije tome davala znacaj. To sto stavlja palceve u usta je kao dosta rano poceo. Ma ne znam…zao mi sto smo projurili kroz ambulantu pa sad imam osjecaj da me nije dozivjela. Teklaje da je super sto dojim i nista nije dohranu spominjala. Iduca kontrola za 2 mjeseca. Razocarana sam jer sam se htjela posavjetovati i oko prehrane.
Mi smo bili na kontroli i cijepljenju sa 4 mjeseca i curka je imala preko 7500 i 69cm 🤦♂️, ali mi smo svi visoki 🙄. Ugl. pedijatar nam je isto rekao da je super sto dojimo i da nastavimo i dalje, a ako bas hocemo da mozemo malo prije krenuti sa kasicama. A sestra kod pedijatra nam je rekla, da je svakako bolje ranije krenuti s kasicama, jer kao dojene bebe imaju manjak željeza, jer im valjda sa 6 mjeseci rade nalaze krvi🤷♀️. Tako da sam ja mislila pomako krenuti sa 5 i pol mjeseci.
Amna po meni mozes slobodno i ranije kreniti. Oni (djeca) ti nemaju pojma da jedu na kašičicu i treba im dosta da nauce da jedu, plus treba ti par dana da navikne na određeni okus. Ja trenutno koristim kupovne kasice jer mi Maša jede jednu bočicu tri dana i jos bacim jer ne mogu dugo koristiti otvorenu kašicu. Ona jednostavno jede malo i polako i sve to nam je priprema kada krene zbilja u dohranu, tj. kada joj to bude pravi obrok da ona bude sposobna i pojesti ga.
Amna po meni mozes slobodno i ranije kreniti. Oni (djeca) ti nemaju pojma da jedu na kašičicu i treba im dosta da nauce da jedu, plus treba ti par dana da navikne na određeni okus. Ja trenutno koristim kupovne kasice jer mi Maša jede jednu bočicu tri dana i jos bacim jer ne mogu dugo koristiti otvorenu kašicu. Ona jednostavno jede malo i polako i sve to nam je priprema kada krene zbilja u dohranu, tj. kada joj to bude pravi obrok da ona bude sposobna i pojesti ga.
Da, imas pravo, nece joj pomoci ni tih mojih par zlica sto ce pojesti. Ma kad si ja jos nisam slozila u glavi da bi mogle krenuti sa dohranom🤷♀️, sve mi nekako to prebrzo doslo 😭, tako brzo rastu 😭. Cini mi se kao da sam jucer rodila 😂
🌞 jutro.. Kod nas prica od jucer sam sto je malo produzila spavati, proslo je 5 kad se probudila, ali zato opet ja ne mogu zaspati vise ☹.. Amnadobrodosla 🤗, jesi li i ti mozda Bosanka?
Ahahah nisam 😂😂, ali moji su rodom iz Herc 💗, po cemu si to zakljucila? 😂😂
Intuicija 🙃🤪..
Sortiraj odgovore
Najstariji