Moja beba je znala po dva tri dana da ne kaki i bude malo nervozan ali onda se pošteno rastereti pa sve bude dobro, nije to nista opasno posebno kod beba koje doje jer majčino mlijeko je lako probavljivo i moze se desit da uopste i nemaju sta kakit jer su ga brzo pribavili u svakom slucaju normalno je 😁 a ja evo nemam snage ni rukama ni u nogama kako izgleda ledja ce me uhvatit a danas imamo posjetu dolazi familija 12 osoba 💪💪 sinoc sam do 22h pripremala nesto od hrane i cistila i onda se mali probudio tacno u ponoć a u stanu iznad nas imali su party tako da sam ja walking dead 😂 moja beba iako doji ne spava sad nesto naročito dobro zaspi oko osam najkasnije devet do ponoci spava odprilike i onda budjenje nekad zna svaki sat nekad dva sata al spava jaaaaaako nemorno
Aylakako napreduju kasice? Jesi li vec postala expert kao Noemi? 😊
Idu idu, kako koji dan nekada oce pojesti vise nekada manje ma s njom nikada nezz.. Sinoc jedva zaspala i nezz u koja doba sam ju i hranila i jutroa se probudi u pol 11 i popije samo 90 vise nece i naravno zaspala je jer joj se spava pa budem poslje dala joj mrkvu i jabuku pa cemo vidjeti kako joj pase ta kombinacija, jeli smo batat 3 dana svida joj se
Evo i mene. Moja curka počela spavati po 8-9 sati u komadu . Najede se oko 21-22 i spava da 4-5 i onda jede oko 9-10. Jede mi 150 al u zadnje vrijeme vise 120 . Bas me muci da nebude gladna i da neće dobiti na težini :( imate kakav savjet ili utjehu :)
Cure imam jedno pitanje koristite li vi kontarcepcione pilule? Ja sam pocela tj sad je prvi mjesec i pijem ove mini pilule za dojilje ima li neka iskustva sa tim?
Evo i mene. Moja curka počela spavati po 8-9 sati u komadu . Najede se oko 21-22 i spava da 4-5 i onda jede oko 9-10. Jede mi 150 al u zadnje vrijeme vise 120 . Bas me muci da nebude gladna i da neće dobiti na težini :( imate kakav savjet ili utjehu :)
To je sve faza, moja dns isto slabo jede.. Da je gladna plakala bi
Cure imam jedno pitanje koristite li vi kontarcepcione pilule? Ja sam pocela tj sad je prvi mjesec i pijem ove mini pilule za dojilje ima li neka iskustva sa tim?
Ne koristim pa ti ne mogu pomoci
Bok mamice, pratim vas vec neko vrijeme, pa evo napokon da se javim, ako me primate u grupu 😊. Moja curka ima 4mj i 2 tjedna. Za sada smo jos uvijek na siki 😊. Do nedavno je super spavala po noci, jedan do dva buđenja, u zadnji 2 tjedna smo koma, imamo 356 buđenja i stalno trazi da sisa 🤦♂️. Baš koma, nadam se da ce se brzo vratiti na staro. 😊
Bok mamice, pratim vas vec neko vrijeme, pa evo napokon da se javim, ako me primate u grupu 😊. Moja curka ima 4mj i 2 tjedna. Za sada smo jos uvijek na siki 😊. Do nedavno je super spavala po noci, jedan do dva buđenja, u zadnji 2 tjedna smo koma, imamo 356 buđenja i stalno trazi da sisa 🤦♂️. Baš koma, nadam se da ce se brzo vratiti na staro. 😊
Dobrodosla, naravno da primamo 😊😊 drzim 🤞 da se sve vrati na staro ☺️
🌞 jutro.. Kod nas prica od jucer sam sto je malo produzila spavati, proslo je 5 kad se probudila, ali zato opet ja ne mogu zaspati vise ☹.. Amna dobrodosla 🤗, jesi li i ti mozda Bosanka?
Dobrodosla, naravno da primamo 😊😊 drzim 🤞 da se sve vrati na staro ☺️
Hvala 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji