Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emax
    26. Siječanj 2020. 07:49

Moja beba je znala po dva tri dana da ne kaki i bude malo nervozan ali onda se pošteno rastereti pa sve bude dobro, nije to nista opasno posebno kod beba koje doje jer majčino mlijeko je lako probavljivo i moze se desit da uopste i nemaju sta kakit jer su ga brzo pribavili u svakom slucaju normalno je 😁 a ja evo nemam snage ni rukama ni u nogama kako izgleda ledja ce me uhvatit a danas imamo posjetu dolazi familija 12 osoba 💪💪 sinoc sam do 22h pripremala nesto od hrane i cistila i onda se mali probudio tacno u ponoć a u stanu iznad nas imali su party tako da sam ja walking dead 😂 moja beba iako doji ne spava sad nesto naročito dobro zaspi oko osam najkasnije devet do ponoci spava  odprilike i onda budjenje nekad zna svaki sat nekad dva sata al spava jaaaaaako nemorno

26. Siječanj 2020. 12:00

lala3

Aylakako napreduju kasice? Jesi li vec postala expert kao Noemi? 😊

Idu idu, kako koji dan nekada oce pojesti vise nekada manje ma s njom nikada nezz.. Sinoc jedva zaspala i nezz u koja doba sam ju i hranila i jutroa se probudi u pol 11 i popije samo 90 vise nece  i naravno zaspala je jer joj se spava pa budem poslje dala joj mrkvu i jabuku pa cemo vidjeti kako joj pase ta kombinacija, jeli smo batat 3 dana svida joj se 

• Marina111
    26. Siječanj 2020. 16:16

Evo i mene. Moja curka počela spavati po 8-9 sati u komadu . Najede se oko 21-22 i spava da 4-5 i onda jede oko 9-10. Jede mi 150 al u zadnje vrijeme vise 120 . Bas me muci da nebude gladna i da neće dobiti na težini :( imate kakav savjet ili utjehu :)

Emax
    26. Siječanj 2020. 21:10

Cure imam jedno pitanje koristite li vi kontarcepcione pilule? Ja sam pocela tj sad je prvi mjesec i pijem ove mini pilule za dojilje ima li neka iskustva sa tim? 

26. Siječanj 2020. 21:20

Marina111

Evo i mene. Moja curka počela spavati po 8-9 sati u komadu . Najede se oko 21-22 i spava da 4-5 i onda jede oko 9-10. Jede mi 150 al u zadnje vrijeme vise 120 . Bas me muci da nebude gladna i da neće dobiti na težini :( imate kakav savjet ili utjehu :)

To je sve faza, moja dns isto slabo jede.. Da je gladna plakala bi 

26. Siječanj 2020. 21:21

Emax

Cure imam jedno pitanje koristite li vi kontarcepcione pilule? Ja sam pocela tj sad je prvi mjesec i pijem ove mini pilule za dojilje ima li neka iskustva sa tim?

Ne koristim pa ti ne mogu pomoci

Amna💞
    26. Siječanj 2020. 22:47

Bok mamice, pratim vas vec neko vrijeme, pa evo napokon da se javim, ako me primate u grupu 😊. Moja curka ima 4mj i 2 tjedna. Za sada smo jos uvijek  na siki 😊. Do nedavno je super spavala po noci, jedan do dva buđenja, u zadnji 2 tjedna smo koma, imamo 356 buđenja i stalno trazi da sisa 🤦‍♂️. Baš koma, nadam se da ce se brzo vratiti na staro. 😊

26. Siječanj 2020. 23:00

Amna💞

Bok mamice, pratim vas vec neko vrijeme, pa evo napokon da se javim, ako me primate u grupu 😊. Moja curka ima 4mj i 2 tjedna. Za sada smo jos uvijek na siki 😊. Do nedavno je super spavala po noci, jedan do dva buđenja, u zadnji 2 tjedna smo koma, imamo 356 buđenja i stalno trazi da sisa 🤦‍♂️. Baš koma, nadam se da ce se brzo vratiti na staro. 😊

Dobrodosla, naravno da primamo 😊😊  drzim 🤞 da se sve vrati na staro ☺️

lala3
    27. Siječanj 2020. 05:47

🌞 jutro.. Kod nas prica od jucer sam sto je malo produzila spavati, proslo je 5 kad se probudila, ali zato opet ja ne mogu zaspati vise ☹.. Amna dobrodosla 🤗, jesi li i ti mozda Bosanka?

Amna💞
    27. Siječanj 2020. 09:32

ayla

Amna💞

Bok mamice, pratim vas vec neko vrijeme, pa evo napokon da se javim, ako me primate u grupu 😊. Moja curka ima 4mj i 2 tjedna. Za sada smo jos uvijek na siki 😊. Do nedavno je super spavala po noci, jedan do dva buđenja, u zadnji 2 tjedna smo koma, imamo 356 buđenja i stalno trazi da sisa 🤦‍♂️. Baš koma, nadam se da ce se brzo vratiti na staro. 😊

Dobrodosla, naravno da primamo 😊😊 drzim 🤞 da se sve vrati na staro ☺️

Hvala 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.