Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amna💞
    27. Siječanj 2020. 09:38

lala3

🌞 jutro.. Kod nas prica od jucer sam sto je malo produzila spavati, proslo je 5 kad se probudila, ali zato opet ja ne mogu zaspati vise ☹.. Amnadobrodosla 🤗, jesi li i ti mozda Bosanka?

Ahahah nisam 😂😂, ali moji su rodom iz Herc 💗, po cemu si to zakljucila? 😂😂

• Noemi1
    27. Siječanj 2020. 10:57

Marina111

Evo i mene. Moja curka počela spavati po 8-9 sati u komadu . Najede se oko 21-22 i spava da 4-5 i onda jede oko 9-10. Jede mi 150 al u zadnje vrijeme vise 120 . Bas me muci da nebude gladna i da neće dobiti na težini :( imate kakav savjet ili utjehu :)

Ma to ti je normalno da se manje obroci. Sad ce i manje dobivat na tezini i duzini. Pa da svaki mj dobiju po kilu i po 5cm, brzo bi nas prerasli 😂 da je gladna, vec bi ona plakala 

• Noemi1
    27. Siječanj 2020. 10:57

Noemi1

Marina111

Evo i mene. Moja curka počela spavati po 8-9 sati u komadu . Najede se oko 21-22 i spava da 4-5 i onda jede oko 9-10. Jede mi 150 al u zadnje vrijeme vise 120 . Bas me muci da nebude gladna i da neće dobiti na težini :( imate kakav savjet ili utjehu :)

Ma to ti je normalno da se manje obroci. Sad ce i manje dobivat na tezini i duzini. Pa da svaki mj dobiju po kilu i po 5cm, brzo bi nas prerasli 😂 da je gladna, vec bi ona plakala

Da su manji*

• Noemi1
    27. Siječanj 2020. 11:09

Emax

Cure imam jedno pitanje koristite li vi kontarcepcione pilule? Ja sam pocela tj sad je prvi mjesec i pijem ove mini pilule za dojilje ima li neka iskustva sa tim?

Ja isto ne pijem 

• Noemi1
    27. Siječanj 2020. 11:10

Amna💞

Bok mamice, pratim vas vec neko vrijeme, pa evo napokon da se javim, ako me primate u grupu 😊. Moja curka ima 4mj i 2 tjedna. Za sada smo jos uvijek na siki 😊. Do nedavno je super spavala po noci, jedan do dva buđenja, u zadnji 2 tjedna smo koma, imamo 356 buđenja i stalno trazi da sisa 🤦‍♂️. Baš koma, nadam se da ce se brzo vratiti na staro. 😊

Caoos, dobrodosla 😁

• Noemi1
    27. Siječanj 2020. 11:11

lala3

🌞 jutro.. Kod nas prica od jucer sam sto je malo produzila spavati, proslo je 5 kad se probudila, ali zato opet ja ne mogu zaspati vise ☹.. Amnadobrodosla 🤗, jesi li i ti mozda Bosanka?

Ma brzo ces se ti naviknut na duzi rezim spavanja 😁

• Jeja4
    27. Siječanj 2020. 13:32

lala3

Jeja4

Poslije vise nije povracala, nocas je i super spavala. Sad me brine jer ne kaka. Jucer ujutro se istovarila propisno i obilno i od tada nista. Samo piski.

Normalno je da ne kaki po par dana, moja vec duze vremena kaki jednom dnevno, ali zato kad to obavi 🤪🤪🤪.. Skoro kad je kakila uspjela je sve oko sebe da uneredi i ja joj prilazim da je operem a ona ucaklila ocima u mene i smije se, zavirim u pempas, a ona sva igra od srece sto mi je napravila vise posla 😂.. Evo ja ustajala da je nahranim i sad ne mogu da zaspim.. Kako vasi sa spavanjem, mislim na dojene bebe jer znam da ove na ad spavaju bolje i duze 🙃. Mi sva sreca imamo samo jedno buđenje oko pola 5- 5, zavisi kad zaspi, a spavanje najcesce pola 10- 10..

Moja zna od 3-5 sati odspavati prvi dio noci, stvarno ok spava

• Jeja4
    27. Siječanj 2020. 13:36

Jucer se dva puta propisno istovarila, danas tri puta.
    Valjda ima skok u razvoju, stalno hoce cicu, stlano kmeci, hoce na ruke, nosati se i stalno ima rukicu u ustima a nije uvijek gladna. To je valjda taman onaj skok sa 9 tj.
    Jucer dobila mengu 🤪. Svaki puta rano, s prvom kceri nakon 3 mj, s drugom nakon 2 mj.

Emax
    27. Siječanj 2020. 13:58

Jeja4

Jucer se dva puta propisno istovarila, danas tri puta.
    Valjda ima skok u razvoju, stalno hoce cicu, stlano kmeci, hoce na ruke, nosati se i stalno ima rukicu u ustima a nije uvijek gladna. To je valjda taman onaj skok sa 9 tj.
    Jucer dobila mengu 🤪. Svaki puta rano, s prvom kceri nakon 3 mj, s drugom nakon 2 mj.

Moj isto stalno stavlja ruku u usta i slini i ima blagu temp 37,3 vec par dana, al moj ima vec tri mjeseca i ponaša se kao da ce mu zubi mada je rano! A kazes da si ti rano dobila mengu ja sam dobila nakon mjesec dana od poroda i sad ocekivam vec trecu mengu po redu i kasni mi ev drugi dan pa sam sva pretrnula 😳

• Marina111
    27. Siječanj 2020. 15:10

Ja sam bila neko vrijeme pila pilule.  
    Još je curka i sad počela cendrati , očito ju zubići muče. Al još slabo jede. Ajme nadam se da će bar dobiti 500 g mjesečno . Imamo tek u 2 mjesecu sistemski 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.