🌞 jutro.. Kod nas prica od jucer sam sto je malo produzila spavati, proslo je 5 kad se probudila, ali zato opet ja ne mogu zaspati vise ☹.. Amnadobrodosla 🤗, jesi li i ti mozda Bosanka?
Ahahah nisam 😂😂, ali moji su rodom iz Herc 💗, po cemu si to zakljucila? 😂😂
Evo i mene. Moja curka počela spavati po 8-9 sati u komadu . Najede se oko 21-22 i spava da 4-5 i onda jede oko 9-10. Jede mi 150 al u zadnje vrijeme vise 120 . Bas me muci da nebude gladna i da neće dobiti na težini :( imate kakav savjet ili utjehu :)
Ma to ti je normalno da se manje obroci. Sad ce i manje dobivat na tezini i duzini. Pa da svaki mj dobiju po kilu i po 5cm, brzo bi nas prerasli 😂 da je gladna, vec bi ona plakala
Evo i mene. Moja curka počela spavati po 8-9 sati u komadu . Najede se oko 21-22 i spava da 4-5 i onda jede oko 9-10. Jede mi 150 al u zadnje vrijeme vise 120 . Bas me muci da nebude gladna i da neće dobiti na težini :( imate kakav savjet ili utjehu :)
Ma to ti je normalno da se manje obroci. Sad ce i manje dobivat na tezini i duzini. Pa da svaki mj dobiju po kilu i po 5cm, brzo bi nas prerasli 😂 da je gladna, vec bi ona plakala
Da su manji*
Cure imam jedno pitanje koristite li vi kontarcepcione pilule? Ja sam pocela tj sad je prvi mjesec i pijem ove mini pilule za dojilje ima li neka iskustva sa tim?
Ja isto ne pijem
Bok mamice, pratim vas vec neko vrijeme, pa evo napokon da se javim, ako me primate u grupu 😊. Moja curka ima 4mj i 2 tjedna. Za sada smo jos uvijek na siki 😊. Do nedavno je super spavala po noci, jedan do dva buđenja, u zadnji 2 tjedna smo koma, imamo 356 buđenja i stalno trazi da sisa 🤦♂️. Baš koma, nadam se da ce se brzo vratiti na staro. 😊
Caoos, dobrodosla 😁
🌞 jutro.. Kod nas prica od jucer sam sto je malo produzila spavati, proslo je 5 kad se probudila, ali zato opet ja ne mogu zaspati vise ☹.. Amnadobrodosla 🤗, jesi li i ti mozda Bosanka?
Ma brzo ces se ti naviknut na duzi rezim spavanja 😁
Poslije vise nije povracala, nocas je i super spavala. Sad me brine jer ne kaka. Jucer ujutro se istovarila propisno i obilno i od tada nista. Samo piski.
Normalno je da ne kaki po par dana, moja vec duze vremena kaki jednom dnevno, ali zato kad to obavi 🤪🤪🤪.. Skoro kad je kakila uspjela je sve oko sebe da uneredi i ja joj prilazim da je operem a ona ucaklila ocima u mene i smije se, zavirim u pempas, a ona sva igra od srece sto mi je napravila vise posla 😂.. Evo ja ustajala da je nahranim i sad ne mogu da zaspim.. Kako vasi sa spavanjem, mislim na dojene bebe jer znam da ove na ad spavaju bolje i duze 🙃. Mi sva sreca imamo samo jedno buđenje oko pola 5- 5, zavisi kad zaspi, a spavanje najcesce pola 10- 10..
Moja zna od 3-5 sati odspavati prvi dio noci, stvarno ok spava
Jucer se dva puta propisno istovarila, danas tri puta.
Valjda ima skok u razvoju, stalno hoce cicu, stlano kmeci, hoce na ruke, nosati se i stalno ima rukicu u ustima a nije uvijek gladna. To je valjda taman onaj skok sa 9 tj.
Jucer dobila mengu 🤪. Svaki puta rano, s prvom kceri nakon 3 mj, s drugom nakon 2 mj.
Jucer se dva puta propisno istovarila, danas tri puta.
Valjda ima skok u razvoju, stalno hoce cicu, stlano kmeci, hoce na ruke, nosati se i stalno ima rukicu u ustima a nije uvijek gladna. To je valjda taman onaj skok sa 9 tj.
Jucer dobila mengu 🤪. Svaki puta rano, s prvom kceri nakon 3 mj, s drugom nakon 2 mj.
Moj isto stalno stavlja ruku u usta i slini i ima blagu temp 37,3 vec par dana, al moj ima vec tri mjeseca i ponaša se kao da ce mu zubi mada je rano! A kazes da si ti rano dobila mengu ja sam dobila nakon mjesec dana od poroda i sad ocekivam vec trecu mengu po redu i kasni mi ev drugi dan pa sam sva pretrnula 😳
Ja sam bila neko vrijeme pila pilule.
Još je curka i sad počela cendrati , očito ju zubići muče. Al još slabo jede. Ajme nadam se da će bar dobiti 500 g mjesečno . Imamo tek u 2 mjesecu sistemski
Sortiraj odgovore
Najstariji