🌞 jutro.. Kod nas prica od jucer sam sto je malo produzila spavati, proslo je 5 kad se probudila, ali zato opet ja ne mogu zaspati vise ☹.. Amnadobrodosla 🤗, jesi li i ti mozda Bosanka?
Ma brzo ces se ti naviknut na duzi rezim spavanja 😁
😂 evo mene opet, dok se ne naviknem 😂
Jucer se dva puta propisno istovarila, danas tri puta.
Valjda ima skok u razvoju, stalno hoce cicu, stlano kmeci, hoce na ruke, nosati se i stalno ima rukicu u ustima a nije uvijek gladna. To je valjda taman onaj skok sa 9 tj.
Jucer dobila mengu 🤪. Svaki puta rano, s prvom kceri nakon 3 mj, s drugom nakon 2 mj.
I moja stavlja rukice u usta, malo je nervoznija i uzbuni se kad mi dođu gosti 🙄.. Trazi me po stanu kao radar i ne da da je svako nosa 🙈🤣.. Vjerovatno neka faza.. Inace je divna beba, navikla se na ovo dvoje starijih pa samo gleda sta oni rade, sa starijom "prica," a mali je samo ljubi pa mu se smije 🌞, prelijepo ih je gledati u interakciji..
Ja bih isto voljela da je sto prije dobijem, ali kod mene dolazi kasno 🙄, s prvom bebom sa 6 mjeseci, a s drugom sa 9 ..
Mi bili na cijepljenju…malo je plakao i zaspao…dosli kuci, nastavio spavat, probudio se i jeo i opet spava. Nadam se da nece biti temp. Dr se iznenadila za zube, kaze da to nije cesto da s 4 mjeseca ima 2 zuba
Ima 7200g, 67cm. Kaze da je visok. A ima i na koga…tata mu visok, a i s moje strane su muski visoki poprilicno. Cak su i zene s mamine strane visoke al ja sam prosjek. Pitala za hipertonus misica, kaze ona da nije…pa nadam se da stvarno nije jer je tolika guzva bila da sam imala osjecaj da smo kao na traci. Kaze sestra da su do pauze imale pteko 50 pacijenata i da je uglavnom gripa😬. Ti mostovi su kao ok jer to radi kad je uzbuđen. A dizanje glave, to je ok…a on non stop ima glavu gore toliko da mu se izribalo na leđima i to sam pokazala pa nije tome davala znacaj. To sto stavlja palceve u usta je kao dosta rano poceo. Ma ne znam…zao mi sto smo projurili kroz ambulantu pa sad imam osjecaj da me nije dozivjela. Teklaje da je super sto dojim i nista nije dohranu spominjala. Iduca kontrola za 2 mjeseca. Razocarana sam jer sam se htjela posavjetovati i oko prehrane.
Mi imamo u petak vakcinu, pa cemo znati koliko smo narasli, a nemoj se sikirati za hipertonus, ako ti vec kaze da nije.. Ili ako ti intuicija kaze drugacije zatrazi misljenje drugog pedijatra.. Ja bih tako uradila...
Pozdrav cure,
Bas nesto blejim po netu u sjetim se vas. Vidim da ste jos tu. Sad smo se vec sve porodile i vec vidim neke uvodimo dohranu. Mi smo za sada uveli na probu jabuku bananu i krusku. Nismo bas sampioni u jelu ali za sada isprobavamo okuse i ucimo jesti.
Danas smo bile na sistematskom i vakcini, malo kasnimo jer se Maša rodila ranije pa je doktorica sve malo odgodila. U svakom slucaju, 65cm i 8180g.
Do sada sam ju samo dojila ali stvarno mi jako brzo raste pa svrljam po netu da vidim kakva dobra kisobran kolica i auto sjedalicu jer ovo sto smo nasledili nece joj jos dugo biti ok. Imam kolica 2u1 ali su mi izgubljeni kaišici na sportakom dijelu tako da cu morati nesto uzimati.
Kako ste vi? Kako su bebice?
Pozz 😊..
Valjda ima skok u razvoju, stalno hoce cicu, stlano kmeci, hoce na ruke, nosati se i stalno ima rukicu u ustima a nije uvijek gladna. To je valjda taman onaj skok sa 9 tj.
Jucer dobila mengu 🤪. Svaki puta rano, s prvom kceri nakon 3 mj, s drugom nakon 2 mj.
I moja stavlja rukice u usta, malo je nervoznija i uzbuni se kad mi dođu gosti 🙄.. Trazi me po stanu kao radar i ne da da je svako nosa 🙈🤣.. Vjerovatno neka faza.. Inace je divna beba, navikla se na ovo dvoje starijih pa samo gleda sta oni rade, sa starijom "prica," a mali je samo ljubi pa mu se smije 🌞, prelijepo ih je gledati u interakciji..
Ja bih isto voljela da je sto prije dobijem, ali kod mene dolazi kasno 🙄, s prvom bebom sa 6 mjeseci, a s drugom sa 9 ..
E da tako je nasa od nedavno pocela, prije se svima dala nosati, a sada cim joj se netko priblizi pocne plakati 😂😂. Ili imamo goste duze od 20.00h na vecer postane nervozna, i onda nam je lutrija uspavati ju, ispocetka bi ju nosali do pola noci, nebi se dala uspavati 🤦♂️, a sada krene zivcano plakati 😂😂.
Aylaa kak je prosla kombinacija jabuke i mrkve 😁
Ne bas slavno 😂😂 bila je prigladnila i popapala par zlicica i dreka hoce mljeko, al bas i nije tila juce ni mljeko njopati nije bila zainteresirana al dns sam joj krusku i jabuku skupa pa je dosta pojela tako da voce vise voli izgleda 😁😁 sutra cu bananu nemam ideja sto da joj dam vise nisam isla traziti sto bi jos mogli probati tj sada na pocetku imas ti prijedlog?
E ja ti bananu jos nisam uvela, ni necu jos, nju cu malo kasnije. I krumpir i cvjetacu i brokulu. Moj je jucer jeo palentu s kruskom ii svidjela mu se, sve je pojeo 😅 cistu palentu nije htio. Pojeo mozda 2 zlicice. Danas ce jabuku s rizinim pahuljicama. Mrkva s kruskom je sup, moze i s jabukom i to voli, al najbolje je mrkva i kruska jer ga mrkva zatvori pa se muci kad kaka. A kruska otvara. Pa napravi balans 😅 bundevu mozes s kruskom/jabukom. Batat isto. Blitvu sam davala s maslinovim. Kruska i amarnth, tikvica i bundeva, tikvica s batatom, batat i kruska. Batat i blitva -ne svidja mu se 😅
Mi bili na cijepljenju…malo je plakao i zaspao…dosli kuci, nastavio spavat, probudio se i jeo i opet spava. Nadam se da nece biti temp. Dr se iznenadila za zube, kaze da to nije cesto da s 4 mjeseca ima 2 zuba
Ima 7200g, 67cm. Kaze da je visok. A ima i na koga…tata mu visok, a i s moje strane su muski visoki poprilicno. Cak su i zene s mamine strane visoke al ja sam prosjek. Pitala za hipertonus misica, kaze ona da nije…pa nadam se da stvarno nije jer je tolika guzva bila da sam imala osjecaj da smo kao na traci. Kaze sestra da su do pauze imale pteko 50 pacijenata i da je uglavnom gripa😬. Ti mostovi su kao ok jer to radi kad je uzbuđen. A dizanje glave, to je ok…a on non stop ima glavu gore toliko da mu se izribalo na leđima i to sam pokazala pa nije tome davala znacaj. To sto stavlja palceve u usta je kao dosta rano poceo. Ma ne znam…zao mi sto smo projurili kroz ambulantu pa sad imam osjecaj da me nije dozivjela. Teklaje da je super sto dojim i nista nije dohranu spominjala. Iduca kontrola za 2 mjeseca. Razocarana sam jer sam se htjela posavjetovati i oko prehrane.
Super za cjepivo, nadam se da nece imat temp 🤞 al da., tvoj je bas rano dobio zubice 😁 ma primjetila bi ona da je hipertonus, nemoj brinut
Ayla sto si sve uvela ?
Vec sam pisala uvela sam batat, mrkvu, krusku, jabuku, tikvicu i dns smo zitarice s jabukom onaj od hippa sto ima
Ko je bio na cijepljenju i na pregledu super za odlicne mjere i cijepljenje bez simptoma..
Davos ti si vec bila s nama ako sam zapamtila doslo dosla nazad 😊
Noemi ti si stvarno puno toga uvela, samo neka lipo papa ☺️ budem i ja primjenila tako to sa svim i svacim 😁
Moja "prica" i smije se starijoj seki, seka je jako voli, samo je grli, ljubi i navlaci. Jesva cekam da pocne puzati i hodati, koje ce to biti veselje
Sortiraj odgovore
Najstariji