Zvala, kaze pratiti, bitno da se normalno ponasa, da jede i nema neki specijalan lijek, prsa, prsa, prsa. Ako bi jos povracala kroz popodne, tamo do 5-6, da dodjemo dok lab radi. Usrdno se nadam da nece trebati. Kaze, mozda joj je zasmetalo nesto sto sam ja jela. Jucer sam jela neke masne mlince, tko zna….
Ma da moze biti i to, moja je isto znala bljuckati i to u mlazu al s 3,5 mj znaci vec kada je naucila na mljeko i sve al jednostavno joj valja doslo ili je nagutavala se zraka ili nije dobro izpodrigivala se prije jer ona ima uvijek za podrignuti i nakon sto ne jede po 3h uzmes ju u ruke i nakon par min podrigne.. Tako da sam ja uvijek tome pripisivala, prvo dijete pa pola toga nezz pa mi nekako i bolje jer ne dizem paniku na sve, kao i s proljevom znala je imati proljevastu stolicu i onda kako citam da nije kao dobro al nisam dizala paniku jer je to bilo samo jednom u danu pod normalno.. Drzim 🤞 da je sve ok
Evo moja curka je danas jela ovako
Jučer 19:45-140 ml
Danas 05:15- 150 ml
09:15- 120 ml
12:00 kasica pojela pola od 125 ml
13:20- 150 ml
16:30- 130 ml
20:00- 150 ml
Mislite sa je to ok da joj dovoljno ?
Pa vjerojatno je, cim tak velik razmak ima izmedju hranjenja. Vjerujem da bi plakala ili nesto da je gladna. A i kako uvedes obrok, tako se smanji kolicina mlijeka koju bi popila. 😊 evo moj ti je danas (jucer) jeo u 9 -2ooml, pa u 12h -kasica cca 90ml, i 50ml mlijeka, pa oko 15h-2ooml, pa 18:30- 140ml i oko 21:30-2ooml.
Bome tvoj malac njopa, moja strajka radi zubi 🙄🙄
Moj mali glados 😁 al imao je i on par dana strajka isto
Neka neka on njopa ☺️☺️ ma faza je proce
Ma daa..😊
Tisi ono davala batat? Jesi jedan kumpir celi kuhala il pola pa drugi dan pola? Mi smo dns batat i nisam cijeli valjda ce biti dobra ta druga polovica
Da, ja sam isto batat na pola rezala, ostatak zamotala u foliju i u hladnjak
Da i ja sam zamotala, bit ce onda dobro.. Jesi li miksala batat s cime
Prvo sam sam dala, kasnije i s bunedvom i s tikvicom
Oke😘
Koliko ti pojede? Par zlicica ili hoce i vise?
Hoce i vise al joj ne dajem puno, pojede okvirno 40ml kad uvodim onda joj ne dajem puno par zlicica da okusi tu namirnicu onda drugi dan dadem vise 3 dan najviše
Oo super :)
Ma da sad joj se vise svida njopanje nego li na pocetku, samo sto je pocela pljuvati pa zapljuje i mene i sebe 😂😂 dal tvoj malac pljuje
Pa zna onak izbacit mal van, pa ja to vratim zlicicom 😅 to valjd ak mu puno stavim u zlicicu 😆 al ak kihne punih ustaa, jaoo svuda bude 😂
Evo moja curka je danas jela ovako
Jučer 19:45-140 ml
Danas 05:15- 150 ml
09:15- 120 ml
12:00 kasica pojela pola od 125 ml
13:20- 150 ml
16:30- 130 ml
20:00- 150 ml
Mislite sa je to ok da joj dovoljno ?
Pa vjerojatno je, cim tak velik razmak ima izmedju hranjenja. Vjerujem da bi plakala ili nesto da je gladna. A i kako uvedes obrok, tako se smanji kolicina mlijeka koju bi popila. 😊 evo moj ti je danas (jucer) jeo u 9 -2ooml, pa u 12h -kasica cca 90ml, i 50ml mlijeka, pa oko 15h-2ooml, pa 18:30- 140ml i oko 21:30-2ooml.
Bome tvoj malac njopa, moja strajka radi zubi 🙄🙄
Moj mali glados 😁 al imao je i on par dana strajka isto
Neka neka on njopa ☺️☺️ ma faza je proce
Ma daa..😊
Tisi ono davala batat? Jesi jedan kumpir celi kuhala il pola pa drugi dan pola? Mi smo dns batat i nisam cijeli valjda ce biti dobra ta druga polovica
Da, ja sam isto batat na pola rezala, ostatak zamotala u foliju i u hladnjak
Da i ja sam zamotala, bit ce onda dobro.. Jesi li miksala batat s cime
Prvo sam sam dala, kasnije i s bunedvom i s tikvicom
Oke😘
Koliko ti pojede? Par zlicica ili hoce i vise?
Hoce i vise al joj ne dajem puno, pojede okvirno 40ml kad uvodim onda joj ne dajem puno par zlicica da okusi tu namirnicu onda drugi dan dadem vise 3 dan najviše
Oo super :)
Ma da sad joj se vise svida njopanje nego li na pocetku, samo sto je pocela pljuvati pa zapljuje i mene i sebe 😂😂 dal tvoj malac pljuje
Pa zna onak izbacit mal van, pa ja to vratim zlicicom 😅 to valjd ak mu puno stavim u zlicicu 😆 al ak kihne punih ustaa, jaoo svuda bude 😂
Moja nije jos kihnula dok je jela 😅
Zvala, kaze pratiti, bitno da se normalno ponasa, da jede i nema neki specijalan lijek, prsa, prsa, prsa. Ako bi jos povracala kroz popodne, tamo do 5-6, da dodjemo dok lab radi. Usrdno se nadam da nece trebati. Kaze, mozda joj je zasmetalo nesto sto sam ja jela. Jucer sam jela neke masne mlince, tko zna….
Ma da moze biti i to, moja je isto znala bljuckati i to u mlazu al s 3,5 mj znaci vec kada je naucila na mljeko i sve al jednostavno joj valja doslo ili je nagutavala se zraka ili nije dobro izpodrigivala se prije jer ona ima uvijek za podrignuti i nakon sto ne jede po 3h uzmes ju u ruke i nakon par min podrigne.. Tako da sam ja uvijek tome pripisivala, prvo dijete pa pola toga nezz pa mi nekako i bolje jer ne dizem paniku na sve, kao i s proljevom znala je imati proljevastu stolicu i onda kako citam da nije kao dobro al nisam dizala paniku jer je to bilo samo jednom u danu pod normalno.. Drzim 🤞 da je sve ok
Hvala. Za sada nije vise povracala. Povremeno kasljuca pa se zabrinem hoce povratiti ali nije.
Hvala. Za sada nije vise povracala. Povremeno kasljuca pa se zabrinem hoce povratiti ali nije.
Onda je sigurno hlapljivo jela i nije podrignula do kraja i onda je morala izbaciti to, ma bit ce to sve dobro ☺️
Poslije vise nije povracala, nocas je i super spavala. Sad me brine jer ne kaka. Jucer ujutro se istovarila propisno i obilno i od tada nista. Samo piski.
Poslije vise nije povracala, nocas je i super spavala. Sad me brine jer ne kaka. Jucer ujutro se istovarila propisno i obilno i od tada nista. Samo piski.
Pa normalno da je da nema stolice do 15 dana mslm, ali ako se istovarila juce najvjerojatnije treba duze da se crijeva napune i da opet ima sto pokakati, moja je isto znala preskociti jedan dan
A kazu da je do 10 dana normalno kod dojenog djeteta da ne kaka.
Normalno je da ne kaki po par dana, moja vec duze vremena kaki jednom dnevno, ali zato kad to obavi 🤪🤪🤪.. Skoro kad je kakila uspjela je sve oko sebe da uneredi i ja joj prilazim da je operem a ona ucaklila ocima u mene i smije se, zavirim u pempas, a ona sva igra od srece sto mi je napravila vise posla 😂.. Evo ja ustajala da je nahranim i sad ne mogu da zaspim.. Kako vasi sa spavanjem, mislim na dojene bebe jer znam da ove na ad spavaju bolje i duze 🙃. Mi sva sreca imamo samo jedno buđenje oko pola 5- 5, zavisi kad zaspi, a spavanje najcesce pola 10- 10..
Sortiraj odgovore
Najstariji