Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    22. Siječanj 2020. 01:17

ayla

Noemi1

ayla

irma123

ayla

irma123

Ma da? Opce nisam znala vidi se da me nije bilo haha tko je sve u grupi? Mozes li me ti dodat?

Da da, nisam ja u grupi pa ne mogu.. Manich je dala svoj mail pa njoj se mozes javit Noemi ce ti reci koji je mail ja sam zab

Aha oke moze. Kako to da ti nisi?

Eto nisam 😁

Jesi se predomislila? 🤔😁

Nisam 😂😂😂😂😂😂

😒😡 a sad? 😜

22. Siječanj 2020. 01:20

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

irma123

ayla

irma123

Ma da? Opce nisam znala vidi se da me nije bilo haha tko je sve u grupi? Mozes li me ti dodat?

Da da, nisam ja u grupi pa ne mogu.. Manich je dala svoj mail pa njoj se mozes javit Noemi ce ti reci koji je mail ja sam zab

Aha oke moze. Kako to da ti nisi?

Eto nisam 😁

Jesi se predomislila? 🤔😁

Nisam 😂😂😂😂😂😂

😒😡 a sad? 😜

😂😂😂 Njet 

Emax
    22. Siječanj 2020. 07:30

Ja sam negdje čitala da ima neki sampon za tjemenice i onda sa cesljom polako skidaš i ja odem u apoteku i tražim to a oni me gledaju kao da sam pala sa Marsa kao to se ne smije dirati to ode samo i ja odem na vakcinu sa malim i pitam ped za to kaze ma samo malo sa bebi uljem i ode to samo mada kod njega bas nema puno malo samo naprijed! I onda kazu ne treba cesto bebu kupat dva puta sedmicno dovoljno mada je meni ljepse kad beba ima ritual kupanje masazica i spavanje mozda bi duze spavao a ja sam ovako kao da me kamion pokupio cijelu noc dežurna 😳 bas i izgledam kao ovaj smiley 😳😂 mada ja njemu svaki puta kada se ikako operem ga od pojasa nadole jedino ako nismo kuci tad ne al kad dodjemo operem ga nekako mi to sigurnije i cisce

Emax
    22. Siječanj 2020. 08:49

Ni ja ne primijetim razliku u spavanju kad se kupa il ne ali počinjem se hvatati za slamke jer sam bas nenaspavana tako dugo i pao mi imunitet i na kraju jos sam od jucer pocela osjecati kako me grebe u prsima kisem i osjecam se bas kao da cu se prehladit ne daj Boze to mi ne treba jer dojim bebu ne znam kako bi to funkcionisalo sve 

22. Siječanj 2020. 13:15

nino2110

Ja sam negdje čitala da ima neki sampon za tjemenice i onda sa cesljom polako skidaš i ja odem u apoteku i tražim to a oni me gledaju kao da sam pala sa Marsa kao to se ne smije dirati to ode samo i ja odem na vakcinu sa malim i pitam ped za to kaze ma samo malo sa bebi uljem i ode to samo mada kod njega bas nema puno malo samo naprijed! I onda kazu ne treba cesto bebu kupat dva puta sedmicno dovoljno mada je meni ljepse kad beba ima ritual kupanje masazica i spavanje mozda bi duze spavao a ja sam ovako kao da me kamion pokupio cijelu noc dežurna 😳 bas i izgledam kao ovaj smiley 😳😂 mada ja njemu svaki puta kada se ikako operem ga od pojasa nadole jedino ako nismo kuci tad ne al kad dodjemo operem ga nekako mi to sigurnije i cisce

Di zivis kada to ne znaju za taj sampon ima ga i u dm.. Pa ja mislim da nema potrebe svaki dan kupati kada bude veca i kada krene puzati i igrati se u vodi onda da,al da ljepo je kada ima ritual al mojoj to nista ne znači poslje kupanja ona je i dalje aktivna ili zaspe na pol sata sat i onda bi se igrala 

Emax
    22. Siječanj 2020. 16:06

Ayla zivim u Njemackoj a oni kazu da se to malim bebama ne smije skidati pa ti sad znaj 🤷‍♀️ Pitat cu jos jednom kad odem a kako izgleda taj sampon?

• Jeja4
    22. Siječanj 2020. 16:32

nino2110

Vece cure 🙋‍♀️ Pratila sam vas sta ste pisale al nisam stigla da se uključim sto se tiče ljubljenja poštivam mišljenje majki koje kazu i ne i da to je njihovo ja sam po tom pitanju isto osjetljiva ali nekako i razumna ako ga neko poljubi od familije ne dižem paniku i mene su svi ljubili kad sam bila manja pa sam ziva ostala nisam taj tip da trčim odmah brišem il sta znam mada ga niko ne ljubi u rukice osim mene 🥰 a par puta sam pokušala nesto reci nemoj ovo ono pa sam cula kako majke danas odgajaju djecu na internetu a za te komentare nemam volje a nisam tip koji raspravlja 🤷‍♀️ U svakom slucaju svaka majka kako odluci za mene je to ok jer nismo sve iste nisu sva djeca ista ne odgajamo svi isto al da mi neko dijete u usta poljubi eh tu bi pukla bas to je za mene NE!!!!!!! Da vas pitam kupate li vi svoje bebe svako vece? Meni su rekli kao nije dobro svako vece zbog koze isusuje se pa ja kupam bebu dva puta sedmicno al me zanima kako vi to radite i vass bebe su zimske bebe kao i moja!?

Svako vecer je kupam ali samo u obicnoj vodi, bez icega. Treba je osvjeziti i to je fino uspava

22. Siječanj 2020. 16:46

nino2110

Ayla zivim u Njemackoj a oni kazu da se to malim bebama ne smije skidati pa ti sad znaj 🤷‍♀️ Pitat cu jos jednom kad odem a kako izgleda taj sampon?

I moja rodica zivi u njemackoj i taj sampon je uzela u dm u njemackoj i sama mi ga preporucila upisi na internetu mustela pjena za tjemenicu.. Gluposti moras skinuti jer drugcije stvarno nejde mi smo bilo dobili ju i ja sam skidala s cesljicem i kako je zera bilo blizu fontanele nisam skidala jer me bilo strah pa reko pjenicom cu prati i prala i prala pomaka nije bilo na kraju natopila uljem i cesljecem sve rijesila tako da bez njega nema pomaka

22. Siječanj 2020. 16:54

Aurora87

nino2110

https://www.mustela.com.hr/content/Foam-shampoo-newborns
    https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-ga-rev1&sxsrf=ACYBGNQST_PqkyQl-k9XPV8BX2-OeAn3zg%3A1579707848723&ei=yG0oXonbK8KckwXLnJ-4Aw&q=chicco+cesalj+za+tjemenicu&oq=chicco+cesa&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.0.0l2j0i22i30l3j0i22i10i30j0i22i30l2.32149.41178..42984...2.0..0.140.1395.0j11......0....1.......8..35i362i39j35i362i39i19j35i39i19j35i39j46i131j0i67j46j46i67j0i131j0i203.xUSe-Lb_1I4#imgrc=lpMpRYfQ3aLkpM:

Mustela i cesalj. Mustelu kupili u dm-u a cesalj u bubamari jer ga u os nema nigdje…u biti, kao da chicco proizvode ne prodaju nigdje dalje. Tamo sam jedva nasla njihove skarice za nokte

😂😂😂😂😂 Jos ja gledam sta je ovo, ja sam uzela cesljic od babylove u dm i meni je supp netreba biti chicco jer imaju istu funkciju, al mislim da se moze i s najobicnijim cesljicem onim malim iscetkati 

Emax
    22. Siječanj 2020. 18:30

Hvala vam cure i ja cu onda sa tim pokusat jer ne primijetim da se smanjilo a imam ja taj cesljic vec i tu cetku za kosu mada moj sin nema jos neku bujnu kosu ali raste punom parom 😁 znaci obično baby ulje fino natopit i kad omekša sa cesljom a jel plakala mala dok si to radila nisi sigurno sve odjednom skinula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.