Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Siječanj 2020. 15:05

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ayla, dugacak nam komentar tamo pa ne mogu citirat. Kupi balon s helijem i zavezi joj za rucni zglob 😀 zabava zagarantiraana 😅

😂😂😂😂 Spustila bi ona njega a i probusila brzo jer sve ona mora viditi sto je, jutros ju presvlacim i kako na prematalici ima srce kopa po njemu zanima ju sto je to 😂

Hahahaha 😂😂 ee si krenula s kasicama?

Nisam jos ovi dana krecem 🙈🙈

Hahaha javljaaj kad krenes kakva je reakcija bila 😀

Budem, dal vi njopate? 

• Stelle123
    05. Siječanj 2020. 16:42

Kad su vam poceli bit aktivniji s tummy time? Ja svoga stavljam vec 2 tjedna po par minuta dnevno, okrene glavu s jedne na drugu stranu ili eventualno podigne malo od podloge i to je to. Al bar je poceo ocima pratit u horizontali.

url=https://lilypie.com]

05. Siječanj 2020. 17:32

Stelle123

Kad su vam poceli bit aktivniji s tummy time? Ja svoga stavljam vec 2 tjedna po par minuta dnevno, okrene glavu s jedne na drugu stranu ili eventualno podigne malo od podloge i to je to. Al bar je poceo ocima pratit u horizontali.

Isto tako oko 1mj jer sam ju rano pocela mecati na trbuh da podize glavicu al s 3 mj imaju kao bistru sliku do tad im je mutno 

05. Siječanj 2020. 17:33

Noemi daj mi reci kada kuhas povrce dali mjenas vodu ili ne

• Jeja4
    05. Siječanj 2020. 21:15

Nensy0308

Stelle123

Mene ce ova beba izludit. Jel ima tko iskustva s plazenjem jezika? Uvik mu je tu negdje oko usta.

Moja stalno plazi 😝.. I gura ručice u usta. To je oralna faza kad otkriju ruke i sline. A i priprema za zube kasnije.

Koliko je tvoja stara? Moja ima 1,5 mj i stalno trpa rukicu u usta i duda je 😊

• Noemi1
    05. Siječanj 2020. 23:53

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ayla, dugacak nam komentar tamo pa ne mogu citirat. Kupi balon s helijem i zavezi joj za rucni zglob 😀 zabava zagarantiraana 😅

😂😂😂😂 Spustila bi ona njega a i probusila brzo jer sve ona mora viditi sto je, jutros ju presvlacim i kako na prematalici ima srce kopa po njemu zanima ju sto je to 😂

Hahahaha 😂😂 ee si krenula s kasicama?

Nisam jos ovi dana krecem 🙈🙈

Hahaha javljaaj kad krenes kakva je reakcija bila 😀

Budem, dal vi njopate?

Da da 😀

• Noemi1
    05. Siječanj 2020. 23:55

ayla

Ne, ogulim svo povrce i onda kad idem miksat dodam hladnu prokuhanu vodu (da se sto prije ohladi). Al znala sam dodat i ovu vodu u kojoj sam kuhala budevu ili krusku, ak ne dajem odmah nego malo kasnije (onda duze bude toplo) 😊

06. Siječanj 2020. 00:05

Noemi1

ayla

Ne, ogulim svo povrce i onda kad idem miksat dodam hladnu prokuhanu vodu (da se sto prije ohladi). Al znala sam dodat i ovu vodu u kojoj sam kuhala budevu ili krusku, ak ne dajem odmah nego malo kasnije (onda duze bude toplo) 😊

Okii 😊

• Stelle123
    06. Siječanj 2020. 12:27

Evo neki dan smo piskarali o SIDS-u: https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/umrla-beba-stara-mjesec-dana--roditelji-je-nasli-u-kreveticu/56819

url=https://lilypie.com]

06. Siječanj 2020. 13:10

Stelle123

Evo neki dan smo piskarali o SIDS-u:https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/umrla-beba-stara-mjesec-dana--roditelji-je-nasli-u-kreveticu/56819

Nemoze se otvoriti link al vijest je jako tuzna 😪😪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.