Suza čestitam!!!🥰 Puno sreće i zdravlja tebi i tvome Teu!🩵

29.3.2025. ➕️
UZV: 7+0 imamo ❤️
Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
12/25 ⏳️
Suza čestitam na dolasku malog Tea! Brz oporavak i nadam se da je sve prošlo brzo i što više bezbolno 💙
Nikkitta piši i mene za grupu 😊
Kod nas se u predrađaonu i rađaonu može uzeti mobitel, voda i labelo, mrežaste gaćice i uložak koji vam stave nakon poroda, ostalo ostaje u ormariću/sobi ispred.
Potpisujem za kremu koju rade u ljekarni, te su najbolje! Malcu je pupak otpao nakon 10 dana bez ičega, samo Octenisept. Kupamo ga u čistoj vodi, bademovo ulje se ne otapa u vodi pa nema smisla dodavati ga, preporučuje se eventualno koristiti blagi čistač - sindet bez sapuna, ja sam uzela od Biovitalisa Fluid za pranje, ali zasad ga još nisam koristila.
Kod nas je evo sve super, malo zahtjevno s toddlericom, ali mali je dobra beba, sutra imamo prvi sistematski pa se veselim vidjeti koliko je dobio 🤭
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
Cestitam, dobrodosao Teo. Brz oporavak zelim.
Mateo 30.11.21.
Leona 28.10.25.
Cestike Suzi 🥳🥰 Bebooo jos jedan u grupi
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Cestitke suza🥰, zelim ti brz oporavak i sto lakse i njeznije razdoblje koje dolazi!☺️ Dobrodosao Teo!🥰

Imam jedno pitanje koje možda i nije vezano uz trudnocu, ali prije mi se nije desavalo. U zadnje vrijeme svaku noć imam razne luđačke snove, doslovno sanjam sve, ali nikad realnije, razne scene i filmove razvijam u snu, kao nikad. Ne znam jel od hormona ili mi je stres od svega u trudnoći pokucao na vrata. Imate vi tih problema?
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
(3 mjeseca hospitalizacije)
4.11. dogovoreni carski ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
Imam jedno pitanje koje možda i nije vezano uz trudnocu, ali prije mi se nije desavalo. U zadnje vrijeme svaku noć imam razne luđačke snove, doslovno sanjam sve, ali nikad realnije, razne scene i filmove razvijam u snu, kao nikad. Ne znam jel od hormona ili mi je stres od svega u trudnoći pokucao na vrata. Imate vi tih problema?
Takoder! U prvoj trudnoci mi se isto desavalo i eto bas sinoc sam sanjala neki ludacki san kao iz filma. Mislim da je zbog hormona i stresa, a i citala sam da se cesce budimo pa nam se lakse san prekine pa ih se onda jasnije i sjecamo. Isla sam cak guglati i ne postoji neko objasnjenje osim hormoni.🙈

Lea isto tako, sanjam svašta! Jučer sanjala da mi mlijeko curi iz grudi i da mi je cijela majica mokra, a neki dan da je rukica bebe provirila iz trbuha 🙈 ja evo čekam u trudničkoj 🙈 došla u pol 11, izmjerili tlak, popiškila se, vagali, čekam i dalje na pregled 🥹
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Pridruzujem se vezano za snove samo su moji morbidni. Horori su nula bodova sta ja razvijem😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji